reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki byłam juz u doktora Pwala i przepisal mi na recepte syrop dla Oliwki Neoclatiyn niby nowoczesniejszy od Zyrtecu ale zadnych testow to chyba jemu nie da sie jeszcze zrobic..wziełam formy i sie przepisze do nich zeby byl moim gp jakos tak mi lepiej bylo u polaka tym bardziej ze on ma dziecko w oliwki wieku:)

ta klinika to polmed i jest tam ginekolog i duzo innych lekarzy na dominick street na przeciw sklepu beverly Hills w brame sie wchodzi i to jest tam.

pogoda średnia ale tak bardziej sprzyja katarowi Oliwiera mniej pyłków w powietrzu hihi

czy wasi mężowi tez sie tak podniecaja ze w niedziele jest mecz hihi?
pozdr

reklama
co do meczu niedzielnego ze chyba slowo "podniecaja" to za malo powedziane . ::-D:-Dja chyba wyprowadze sie z domu na czas tych meczy bo zwarjuje ..hehe...ale mozliwe ze bedzie w pracy bo sa nadgodziny i bede miala spokoj..ae bardzo watpie w to ...napewno w niedzielny wieczor dostane w glowe heheh

Ostatnia edycja:
reklama
mamuski z Galway jak któraś jest chetna to za tydzien w poniedzialek wybieramy sie na basen z naszego comunity centre takze prosze przychodzic na basen na salthilu bedzie fajna zabawa:) a ja wam powiem ze z moimi kolezankami tez ogladalysmy mecz prz okazji plotkujac i nie bylo zle hih

znacie moze jakiegos lekarza do ktorego moge pojsc na konsultacje odnosnie alergii malego?
pozdrawiam

Do góry