reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tez troszke zazderoszcze :-)
co do znieczulenia to ja rodzilam bez. Tylko ze porod trwal 4 godziny typowych boli. No ale jak jest mozliwosc to czemu nie korzystac. Wkoncu nawet zeby chodzimy leczyc lub wyrywac ze znieczuleniem.

Kamcia zdrowka dla Was!!! Mysle ze juz niedlugo sie spotkamy :tak:

a gdzie sie nam didi podziala?

reklama
Dziewczynki a jak myslicie jesli ja mam problem z kregoslupem(dyskopatia)czy moge wziasc epidural,pozdrawiam czekam na odpowiedzi z niecierpliwoscia,Kamcia pozdrowienia dla Olivierka,Lorcia masz racje z ta wolnoscia,sama chyba jeszcze sobie z tego nie zdaje sprawy,ze juz niedlugo bedzie dzidzia ze mna i swiat wywroci mi sie dogory nogami,pozdrawiam was goraco:-)

a gdzie sie nam didi podziala?

:-D:-D:-D
witajcie kochane babiszonki..

melduje sie poslsznie na posterunku...dzisiaj o 15 weszismy d domku ..czyli wrocilismy z wakacji..piekna pogode w Galway chyba zawdzieczacie mi :-p:tak: bo zabralam te brzydka ze soba na wakacje w hiszpanii :-D ale nie bylo tak strasznie i to ja ja tiu przywiozlam aby wam nie bylo zadobrze :-D

co do spotkanka to jak najbardziej kiedy i gdzie ja juz od jutra moge :-D

Dziewczynki a jak myslicie jesli ja mam problem z kregoslupem(dyskopatia)czy moge wziasc epidural,pozdrawiam czekam na odpowiedzi z niecierpliwoscia,
To już zależy od lekarza.
Powinni zrobić z Tobą wywiad i zadecydować.
A jak nie to koniecznie o tym powiedz.
Wiem,że czasem kobiety skarżą się na ból kręgosłupa kilka miesięcy.

hej dziewczyny moze mi ktoras pomoze bo cos mi sie str bb zablokowala i co ja twieram to otwiera sie na str 294 a jest juz postow do str 305 probowalam zalogowac sie jescze raz i tak samo jest a to samo dotyczy innych watkow i nie wiemczy cos na dany temat jest napisane u mnie str zaczyna sie od watku ciezarne pozniej nianie i mamy z irl i tak juz przez parenascie dni.niewienm za b co zrobic poradzcie jak wiecie z gory dziekuje
Zupełnie niewiem.Mi się otwiera normalnie.
Ale może nasza Pani Moderator coś wie lub załatwi wyżej :tak:

didi - dawaj zdjecia! pewnie wrociliscie opaleni i wypoczeci... Napisz jak bylo.

marlena nad - raczej nie powinnas z problemami z kregoslupem korzystac z dobrodziejstw epiduralu :(( Zapytaj nie tylko GP , lepiej poznac opinie min 2 lekarzy - moze tego ktory Cie leczyl?

Szkoda ze nie mieszkam w Galway, byloby milo sie z Wami spotkac :tak:

Dziewczyny, ja wiem, ze nalezy sie cieszyc koncowka ciazy, a wlasciwie spokojem i czasem dzielonym tylko z mezem, ale ja niestety nie daje rady juz fizycznie. Boli mnie juz chyba kazdy miesien i kazdy staw, a zeby sie wyspac-no to chyba tylko na kibelku :)
Do tego te ciagle telefony z pytaniami jak sie czuje i czy to juz. Probuje sie umowic na wizyte do Rotundy od 2ch dni i oczywiscie nikt nie odbiera-jeszcze nigdy mi sie nie udalo tam dodzwonic. Postanowilismy, ze po porstu pojedziemy w piatek rano i sie bezczelnie wepchne na wizyte.
No w Rotundzie niestety ciezko cokolwiek zalatwic bez wczesniej umowionej wizyty. Nawet jak pilnie potrzebujesz pomocy, to tez zeby dostac sie do Emergency Room trzeba swoje odsiedziec...Pamietam, ze w dniu w ktorym zaczelam rodzic kazali mi czekac na swoja kolej ok. godziny! A pozniej, po badaniu, lekarz zasugerowal mi powrot do domu i przyjechanie do szpitala jak rozwarcie bedzie wieksze- chociaz skurcze mialam juz regularne. Tylko jak, na Boga, mnie to ocenic jakie mam rozwarcie!!! Nie skorzystalam wiec z tej "propozycji" i zostalam w szpitalu...

Anineczko i Sim jutro gp a w nastepna srode ide do szpitala na wizyte do ginekologa(najgorsze,ze problemy z kregoslupem i cala dokumentacje mam w Polsce) no zobaczymy co pani doktor powie dziekuje wam za odpowiedzi to bardzo mile,pozdrawiam;-)

reklama
Udalo mi sie w koncu dodzwonnic do Rorundy i umowic-Pani umowila mnie na najwczesniejszy termin, czyli na poniedzialek!!! Czy ja jestem przewrazliwiona, czy Wam tez sie moze wydaje, ze to troche pozno?? Ja nie jestem panikara ani czarnowidzem i do calej ciazy podchodze dosc naturalnie, ale to prawie tydzien po terminie pierwsza kontrola :dry: Coz, pozostaje mi czekac i liczyc, ze wszystko jest ok i samo cos sie zacznie.

Do góry