reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
kamcia he ja teraz wiele razy spedzalam wakacje w Dziwnowie :) Ladnie tam i blisko wszedzie :).A skad ty jestes gdzies okolice Opola:).Mam pytanko moze wiesz czy w ciagu 2 tyg wyrobie malemu paszport w czerwcu lecimy do Polski he do Opola .I chcemy mamlemu paszport wyrobic moze jestes doinformowana czy da sie to zalatwic wciagu 2 tyg.Pozdrawiamy

reklama
Witam wszystkie mamusie:-).Mam pytanko czy wiecie moze gdzie sa w Galway sklepy meblowe?Za pomoc dziekuje:happy: i pozdrawiam.

Hejka
kamcia he ja teraz wiele razy spedzalam wakacje w Dziwnowie :) Ladnie tam i blisko wszedzie :).A skad ty jestes gdzies okolice Opola:).Mam pytanko moze wiesz czy w ciagu 2 tyg wyrobie malemu paszport w czerwcu lecimy do Polski he do Opola .I chcemy mamlemu paszport wyrobic moze jestes doinformowana czy da sie to zalatwic wciagu 2 tyg.Pozdrawiamy
Ja wyrobiłam w Polsce w przeciągu 8 dni paszport 5-letni.
Ale to tylko zależy od widzimisię urzędnika :tak:
U mnie jeszcze przeważył fakt,że młody miał już 2 paszporty roczne i bez sensu było wyrabiać trzeci.
A urzędniczka miła bardzo postarała się.I powiem jeszcze,że był to grudzień tak więc nie mogłam składać podania o przyspieszenie paszportu bo w tym okresie wszyscy na gwałtu rety chcą wyrabiać paszporty.
Mi się udało ;-)

martuska 23 zależy co chcesz kupic, ceny w niektorych są kosmiczne, ale polecam N17 na Terryland obok duzego Dunnes Stores, trochę mebli mają tez w Woodies koło kina, naprzeciwko Tesco ( ale tam raczej komodki, pufy itd.), jak i w Atlantic Home Care obok drugiego kina Eye Cinema( tam nawet troszkę mebli mają) poza tym na Ballybrit, a raczej juz chyba Parkmore są takie kompleksy handlowe i tam tez są meble.

Hej
Mój mały trochę lepszy, ale jest na antybiotyku :sorry2:
Chyba sobie odpuszczę to spotkanie we wtorek, Kamcia a kiedy ty wracasz, bo może zaczniemy chodzić na ten aerobic :-)
Dlaczego musiałaś aż 3 razy jeździć w sprawie paszportu? Ja w Polsce składałam wniosek i za miesiąc do odbioru czyli byłam w sumie 2 razy
Co do paszprotu w Irl to nie mam pojęcia

Martuska ja byłam kiedyś w meblowym na WellParku, koło kina, ale nie pamiętam nazwy i też nie wiem czy maja tam komody , a co cie tak wzięło na komode nagle ;-)

Jakie macie plany na długi weekend w Irl? Oby pogoda była w miarę
Pozdrawiam

może zaczniemy chodzić na ten aerobic :-)
ja z mila checia tez dolacze sie do aerobicu :tak: i kolezanka jeszcze jedna mama 2 chlopakow jeden 17 a ten mlodszy 7 ..ona tez z checia chodzilaby. .wiec jak co to do mnie tez prosze wiadomosc kiedy zaczynamy..ja moe zaczac po porwocie do IE ..a wracamy 21 maja wiec juz od nastepnych zajec moge chodzic

moniadan ja tez bym poszla na alerobik:-),a co do komody to niema juz gdzie upychac Julci ciuszkow i tak sobie pomylalam zeby komode kupic.No i kupilam dzisiaj i nawet niedrogo:happy:.

reklama
NAS tez czekaja wyprawy do meblowych sklepow, bo musimy sobie stolik, szafeczki itp kupic.
Aerobic ja mam codziennie z moja corcia...podnoszac Ja, noszac i schylajac sie sto razy na godzine, :-)

moniadan...jaki tam dlugi weekend...moj M zawsze pracuje w swiateczne poniedzialki, z wlasnego wyboru!

Do góry