reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i spadam na kawke.

Dzis dzien bez pomyslu. No, mam jedno zajecie...sprzatanie. Zawsze przed weekendem sprzatam, ale wystarczy jeden dzien mojego meza w domu i mam na nowo bajzer. Wiec dzis trzeba wszystko ogarnac plus kuuuuuupa prania i prasowania :-( Na dworze mokro wiec znowu plac zabaw odpada eh!A moje dziecko sie cieszy, bo kupilam wczoraj farbki do malowania buzi, wiec wczoraj chodzila z namalowanym motylem i jako tygrysek :-)

reklama
Hej laski:-)
My wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę do Dublina, jeździliśmy takim autobusem z przewodnikiem, super było, pojechaliśmy do zoo, super było. Właściwie wszystkie zwierząta było widać, podchodziły bardzo blisko szyb, trafiliśmy na karmienie słoni, więc super, tak blisko były. Wróciliśmy zmęczeni.

A dzisiaj pranie zrobione, ale nie rozwieszone:no:, bo pogoda jakaś niepewna. Ania rozrabia dzisiaj na maksa i jeszcze się śmieje, jak jej zabraniam dotykać lampy, ale widzę, że już zmęczona się robi.

witam sie z irl:-)

doczytałam jak narazie ze trzeba pogratulowac gastone,ogromne gratulacje:-)zdrówka dla dziewczynek

potem wpadne bom zmęczona

Witam
Marta-nooooooooooooooooo,nareszcie:))))()
asienko-fajnie,że miło spędziliście niedzielkę-zazdroszczę zoo,ale kiedyś i my do dublina się wybierzemy:)
Joann-tak,dobrze odmieniłaś;)))Właśnie Ci chciałam napisać,że mARta albo w drodze albo już odsypia,ale mnie wyprzedziła:)
Kacperek-witamy:)
Ewelcia-to faktycznie się rozpisałaś;)))
Misia,Tichonek-było szara bara?
Anineczko-chyba jednak dobrze się bawiliście i zostaliście na dłużej,co?
Madbebe-jak tylko będzie necik zdawaj relację z nowego lokum-jak się mieszka,czy zdołałaś opanować porządek,który tam zastałaś,czy jesteście zadowoleni:)))
A my wczoraj też grillowaliśmy z gośćmi-6godzin zleciało w mgnieniu oka:0...danielkowi zakupiliśmy chodzik,zanim zdążył podreptać w nim skorzystał ze swej umiejętności pełzakowania i nam roztrzachał taką kulę plazmową:(W samym chodziku miseczkę z jedzonkiem-J zdziwiony,że podszedł do stołu(bo pewnie dziecię w chodziku nóżkami tylko sobie pomachać powinno),szukaliśmy klatki dla Fredzia-bezskutecznie...Póki co musi się zadowolić swoją prowizorką w garażu...ale już się oswaja-tzn.nie boję się go dotykać(pomijając efekty zapachowe już nie gryzie)...No i o:)Deszcz pada,a pranie czeka-nawet dwa...Miłego dnia Wam życzę

witam sie z irl:-)

doczytałam jak narazie ze trzeba pogratulowac gastone,ogromne gratulacje:-)zdrówka dla dziewczynek

potem wpadne bom zmęczona
zapomnialas o Justynie:tak:
i witamy ponownie.....:-D

madbebe pisz jak juz bedziesz miala neta

ale dzisiaj pustki z ranca:szok:
no masakra,.... spadam do malej bo mi biega po calym domu .... i za kotem gania... oszzzz no za ogon go ciaga:eek::-D wspolczuje kotkowi.....
lece bede pozniej jeszcze:tak:

Hej Dziewczynki
Marta, witamy spowrotem. Jak juz sie ogarniesz, to zdaj relacje:-)
Dzindusia, u nas tez pieknie i slonecznie. I ponoc tak ma juz zostac na jakis czas.

Tichonku, Misia... To tak dla Was na mily poczatek dnia. Jak Lubiczanka napisala szra bara, to tak mi sie jakos skojarzylo. Tytul chyba jak najbardziej trafiony:-D:-D:-D
YouTube - ‪Milano - Bara bara‬‎

To milego dnia Wam wszystkim

reklama
Witam się:-)
Po kolei,póki pamiętam:
Wiesienka,śliczne foteczki,modelki jeszcze ładniejsze:tak:Dawaj jeszcze jakieś,nie sęp się:-D
Misia pazurki pierwsza klasa,gratki za zdolności dla Agusiek
Miałam właśnie pisać,że Marta wspominała,że 10-tego będzie w Irlandii,a Ta już jest:happy:I faktyczni,jeszcze Justysia urodziła:tak:
Witam Kacperka:tak:
lubiczanko,
weszliśta z Danielkiem w okres demolowania mieszkania:baffled:No to powodzenia i cierpliwości życzę:tak:W Swords jest pet store,pewnie i klatka dla Fredzia by się znalazła,przyjeżdżaj:-p
Zgagusia,dzięki za bara,bara,bara,riki tiki...tylko,że nie "tak" a raczej będzie "nie" tym razem:confused2:
Bo szara bara było...Ale raczej w tym miesiącu to szara niż bara z tego będzie.Wygląda na to,że trafiłam z rozpoczęciem starań na cykl bezowulacyjny:-(Ech...czego ja się spodziewałam z moim zezowatym szczęściem:sorry:Miało być już cosik w zeszłym miesiącu a tu się o kolejny wszystko przesunie:wściekła/y:
A my wczoraj wybraliśmy się z P i Radkiem na ten pokaz aut modyfikowanych i nie żałuję,4 godziny tam spędziliśmy i mnie i Radkowi się bardzo podobało,nie wspomnę o P:-)Cudeńka takie widziałam,że głowa mała;-)A jak chłopaki na dworze drifty robili,lacie palili to tylko dym spod kół leciał i strzępy opon:-)Pierwszy raz coś takiego na żywca widziałam,ale byłam pod wrażeniem:tak:A w jakich brykach siedziałam:szok:
Zaczynałam pisać posta było słonko,teraz czarne chmury i zaraz pewnie lunie:baffled:A zapewniam,że nie pisałam go dłużej jak 7 minut:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry