reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam dziewczyny!
Takim smutnym akcentem zaczynamy dzień (wiadomośc Rosani) Trzymaj się, będzie dobrze, a Marcelek na pewno bedzie miał jeszcze rodzeństwo :tak:

Aniay czyli jednak jakieś problemy z ta kartą były... dużo zdrówka dla ciebie, nam też ciebie tu brakuje, całuski dla Oliwki

Odwołali mój lot powrotny do Polski i będe musiała zostac w PL aż do 29 kwietnia!!!! Trochę mi sie to nei podoba to za długo, ale co zrobić
Poza tym mam pytanie czy znacie kogoś kto mógłby nas zawieść na lotnisko z Galway do Shannon w środę 2 kwietnia wieczorem, możecie kogoś polecić?
My nie mamy tutaj samochodu, dzwoniłam do dwóch osób z ogłoszenia ale nie odbierają :-(, bedę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
Pozdrawiam M

reklama
Witam
marlena rehabilitant nie musi byc z mojego miasta.

BARDZO PROSZE DZIEWCZYNY O PORADE - SZUKAM REHABILITANTA W iRLANDII - SUPER GDYBY BYł POLAKIEM ALE NIEKONIECZNIE.

Znalazlam chwilke, zeby wpasc. Jestem juz wykonczona tym pakowaniem. Ciagle piore, prasuje, ukladam do toreb i teraz mamy bajzer na kolkach. Nie ma gdzie sie ruszyc, cala podloga zawalona. Jutro z rana przeprowadzka do Headford, wiec dalej pozostajemy w Galway. Za mna 2 dni pakowania, a przede mna jeszcze 2, ale rozpakowywania(przynajmniej). Teraz mam chwilke, zeby odsapnac.
Neta na nowym miejscu bedziemy mieli za tydzien w sobote, ale juz mna trzesie, bo bez neta jak bez reki. Telewiora nie potrzebuje(ktory odrazu juz dzie chodzil), ale internet...
Pozdrawiam!

Larcia, wyprowadzacie się do Headford czy na Headford road?? Niby takie przeprowadzki męczą , ale pewnie fajnie jest urządzać nowe gniazdko... Oby poszło gładko:-).

magdalena Headford :) troche przerazalo mnie to z poczatku, ale w sumie to tylko 15-20 minutek z centrum autkiem. Nie tak zle. Ale warto :) No mecza mecza, ale wiadomo ze latam ze szczescia pod samym sufitem :)

Rosania - strasznie mi przykro:(( To okropne, pewnie bardzo cerpisz... Ale Nie martw się, wszystkie trzymamy kciuki żeby Ci się udało następnym razem!!!!!

Ja właśnie wróciłam z zaśnieżonej Polski do zalanej deszczem Irlandii:( Z deszczu pod rynnę powedziałabym).Staram się odpoczywać bo od poniedziałku do pracy:)

Rosani - myslalam co by Tobie napisac i nie znalazlam slow... bardzo mi przykro. Czasem najlepiej sie wyplakac. Trzymaj sie cieplo

Rosaniu droga... wiem jaka przykrość dopada matke oczekująca na dzidzie, ktorej nie doczeka, mnie to rowniez spotkalo. Bardzo mi przykro czytajac to co piszesz:-( Najgorsze dla mnie były, a dla Ciebie napewno sa pierwsze dni. Straszna rzecz. Jednak do mnie pozniej dotarlo, ze natura sama rozwiazuje problemy. Moze zarowno z moja dzidzia jak i z twoja nie bylo by wszystko wporzadku??. Jak widać jednak ja po stracie dzidzi urodzilam zdrowe dziecko, wiec w przyszlosci Ciebie również to czeka. Najwazniejsze, abys byla w tej chwili z bliskimi,z mezem... Jestem z Toba kochana calym sercem.

reklama
Do góry