reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny!! czy ktoras z was kupiła na najblizsze tygodnie bilety w centralwings?? my kupilismy 2 tygodnie dla mojej całej rodzinki i mojej teściowki a teraz sie okazuje ze odwołuja loty,nikogo nie informuja i ze centralwings ma niby tylko loty do rzymu i gdzies jeszcze.........ale nie do Polski. wiadomo wam cos??:crazy:
a druga sprawa jak czesto po porodzie pojawi sie u nas w domu połozna i jak wygląd taka wizyta??
Moj maz dostal sms-a i e-maila o odwolanych lotach. :tak:
Jutro tam bedzie dzwonil.
On z Antkiem leci 16 kwietnia.

reklama
ja słyszałam ze central odwołal loty do katowic i dzwonili i oddawali kase ale tak czy owak nie kupisz bietu w tym terminie na ostatnia chwile za taka kase... dlatego latam ryanair.

położna przychodzi przez kilka tyg co 2 dni a pozniej ty chodzzisz z malym do pielegniarek na wizyty.

pozzdr

bo mojego łukasza koledzy milei zabukowane na kwiecien ale do hiszpanii, prze biuro podrozy, i z z biura podrózy zadzwonili ze loty w kwietniu wszedzie centralwingsem sa odwołane. znam tylko jedna sprawe kiedy komus udalo sie dodzwonic ale to do rzecznika prasowego i poszkodowany podał sie za dziennikarza ktory opisuje losy Polaków, a ktory mail wąłsnie miec spotkanie w Polsce z konsulem .......i co on teraz ma o nich opisac??no wiec po 15 minutach telefon od milej Pani z central a po 3 dniach pieni ązki na kącie.......

czesc dziewczyny!
macie moze namiar na kogos w Galway, kto potrafi obcinac wlosy? ceny fryzjerow irlandzkich skutecznie mnie odstraszaja, ale musze kogos znalezc, bo moja fryzura przestaje powoli przypominac fryzure:laugh2:

hej...wloski obcina nasz Baska :tak: musisz cofnac sie kilka stron i jej poszukac :)

no i jest polski fryzjer na doughiska i chyba w centrum kolo sklepu : "Smak Polski "

powdzenia

reklama
witam

diora bardzo dziekuje za odpowiedz w sprawie rehabilitacji i chec pomocy. Na poczatku wydawalo nam sie niemozliwe kogos znalezc ale teraz okazuje sie ze nie jest tak zle.... Takze narazie dziekuje ale kto wie. Buziaczki dla Ciebie!!!!

Do góry