reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
rosaniu bardzo mi przykro ...
mam nadzieje ze czas uleczy rany i za jakis czas bedzie lepiej.
pamietam jak moja kuzynka stracila pierwsze dziecko byla w szoku przez dlugi czas ale dostala od zycie po roku swoje ukochane dziecko mam nadzieje ze za jakis czas tez poczujesz sie lepiej.

mamuski jutro nie ma spotkania w comunity centre bo dzis bylismy na basenie bylo super dzieci plumkaly sie jak rybki.jutro same idziemy do biblitorki z dziecmi zapraszam?

jeszcze 22 dni do wyjazdu do polski:)

pozdr

przesylam kilka fotek

Załączniki

• 100_0970co.JPG
    100_0970co.JPG
    436,4 KB · Wyświetleń: 43
  • 101_0605bib.JPG
    101_0605bib.JPG
    142,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 101_0627sa.JPG
    101_0627sa.JPG
    200,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 101_0800pl.JPG
    101_0800pl.JPG
    268,2 KB · Wyświetleń: 32
Kamcia, Olivier super chłopak:-):-). No a z Ciebie fajna Mamuśka. pewnie kiedyś będę z Wami śmigała na te spotkania, tylko muszę się rozpakować:-D...

Bardzo mi przykro Rosaniu.

Ja z Natankiem nadal w Polsce. Zazdroszcze Wam dziewczyny spotkan i bardzo chcialabym tez tam byc z Wami. Niestety pokomplikowaly sie nam troche sprawy i ze wzgledu na zdrowie Natanka musimy tu jeszcze troszke zostac. Teraz jestem na etapie poszukiwan w Irlandii dobrego rehabilitanta dla Natka. Pozdrawiam cieplutko!!!

hej mamuski moj Łukasz jedzie do Polski autem i szukamy kogos kto by chciał z nim pojechać zeby bylo razniej moze znacie kogos kto autem by chciał sie zabrać?

pozdr

reklama
hej dziewczyny!! czy ktoras z was kupiła na najblizsze tygodnie bilety w centralwings?? my kupilismy 2 tygodnie dla mojej całej rodzinki i mojej teściowki a teraz sie okazuje ze odwołuja loty,nikogo nie informuja i ze centralwings ma niby tylko loty do rzymu i gdzies jeszcze.........ale nie do Polski. wiadomo wam cos??:crazy:
a druga sprawa jak czesto po porodzie pojawi sie u nas w domu połozna i jak wygląd taka wizyta??

Do góry