reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

sim ja tez karmie mala cow&gate.

martuska to super, mam dobra pamiec wzrokowa:)A przy okazji najlepsze, najslodsze zyczonka, bo widze, ze corcia ma urodzinki

Ja tez nie dotarlam jeszcze na te spotkania,przyznaje bez bicia.

reklama
czesc dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo bo internet nam szwankowal ale juz jest...
ja bylam ostatnio z mala na basenie i byla zachwycona, dowiedzialam sie ze na Salthill organizuja kurs plywania dla niemowlakow, moze byc ciekawie...trwa 4 tygodnie i zaczyna sie 4 kwietnia o 10.15 rano(koszt to 60 euro), sama nie umiem plywac ale ciekawa jestem strasznie jak to bedzie szlo malenstwu, pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy

witam mamuski
nie bylo mnie troche bo pracowałam caly tydzien wyjatkowo bo moj Łukasz ma chorobowe wiec ja poszlam do pracy i nie mam czasu na nic. dopiero teraz siadłam na kompa i szukam rowerka dla oliviera moze mi poradzicie jakas firme polska znalazlam juz kilka z atestami niem. Hauck i jak bede w pol to sobie kupie.
w przyszlym tyg jedziemy na basen w pon wiec zbierajcie sie kochane i bedziemy sie plumkac z dziecmi.

buziaki

hejka

ja na basenik wybieram sie w sobote...ale jak juz mowilam Monice to w poniedzialek tez moge sie dokulac ;-):tak: w koncu mam rzyt kamyszkiem do basenu wiec bede tylko powiedzcie jaka godzina

Witam Was Mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam Ogromna Prosbe I Problem. Poszukuje W Irlandii Rehabilitanta Dzieciecego Najlepiej Polka Ale Niekoniecznie). Blagam Pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Czesc wam dziewczyny. Przesylam pozdrowionka z Polski. Wreszcie od-cewnikowana >< chociaz musialam namieszac bo okazuje sie ze przy chorobach przewleklych karta EHIC nie dziala :/ I musialam udawac ciezki, nagly przypadek. Wogole to piekna mamy zime tej wiosny XD dobrze ze wzielam zimowe ciuchy dla siebie i Olci.
No i sie troche nacierpialam bo mnie jakas jelitowka dopadla, dzieki bogu Oliwcie (odpukac) ominela.
Tesknie za wami ;)

Do góry