reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej laski.
Witam Was po dlugiej nieobecnosci.

U nas ok, tylko z wolnym czasem ostatnio jest kiepsko.

Tichonek, dyta- tak jak rozmawialysmy widzimy sie w tym tygodniu w srode lub w czwartek, napiszcie jak Wam pasuje.
Asienka, margaritta-moze tez sie przylaczycie.

Milego dnia!

reklama
czesc laseczki

cimno:dry:pada:dry: brrrr. No ale równowaga przyrodzie musi byc.

anineczko tak jak pisałam:sorry2: ja bardzo chętnie i na pewno dam Ci wczesniej znać;-);-)

lubiczanko owszem owszem tak jestesmy "wstepnie" umowione- jak przyjdzie czas będziemy dogadywac szczególy :-p

a jeszcze jak sie anineczka dołaczy to uhhh :rofl2:

pauletta82 pewnie i starszy myśli podobnie do Ciebie:-D znaczy nocka Wasza:rolleyes2:

Tichonkowa ma P w domu to i sie nie pokazała od rana:sorry2: A jak on???? jak juz sie pojawisz to skrobnij co.Pewnie na zakupy bidoka wyciągnęla:x:-D

madbebe a czwartek juz w sumie "widac";-) przyznasz mi racje ,ze czasem dobrze jest(fajnie) się stęsknić:sorry2:

A u nas co... hmm- miśka mi dziś ciepła wstała:dry: w związku z powyzszym przyspieszyła sobie wakacje;-) jutro tez jej chyba nie puszczę- tylko w srode na zakonczenie. W sumie te dwa dni teraz to jakieś gry i zabawy:sorry2:
Niki ma znów okres płaczu i miałczenia:nerd: na szczęscie sen jej dopisuje jak dopisywał:-D

jade jakiegoś ziemniaka na obiadzio kupic, bo jakoś tez wczoraj nikt o tym nie pomyślal:dry:

margaritta-racje przyznaje,ale juz mam dosc tej samotnosci;-)ale masz avatarek:szok:jakas sesja byla,czy jak?a wiecej zdjatek pokazesz?;-)

Margaritta-no:)ja też najchętniej już bym Dawida nie puszczała,ale co mi tam-ten spacerek200metrowy:)))
Anineczko-tyle już ma tzn ile?9 czy 18?...a ma 10.5kg,ale ja i tak szukam takich od 9-25kg:)))

witam i ja:)
pogoda faktycznie taka sobie... ale co tam - ważne, że przestało padać i ciepło jest. ja za 2 tyg znów do PL i tym razem liczę, że jednak załapię się na jakieś słońce.
dziecię śpi, więc trzeba jakiś obiad sklecić - mężowskiemu owoców morza się zachciało...
miłego dnia;)

Bry:-)
Ja od rana w rozbiegach i rozjazdach:sorry2:
Młodego zaprowadziłam do przedszkola,skoczyłam na zakupy,a P był u lekarza to mnie z tymi zakupami odebrał,potem odebraliśmy Radka i pojechaliśmy osobiście papiery na MC złożyć,tam nam troszkę zeszło,powrót do domu i jedliśmy śniadanie o 13:eek:Potem pranie,sprzątanie,obiad i dopiero mam chwilę:baffled:
Szkoda mi mojego Radka dziś,tak się cieszył na piknik z misiem,a tu deszcz spadł i nici z pikniku,taki był zawiedziony:-(Ale za to zabrały ich panie do figloraju:tak:
Mojego P też mi szkoda:sorry2:Spać w nocy nie może bo go lewe ramię tak boli,tam gdzie szczepienie było,natomiast to poszarpane nie boli,na szczęście:tak:No i wczoraj z wieczora znów go gorączka dopadła:sorry2:
Dziewczynki (Renni,Dyta,Asienka,Margaritta,Karolinanicola)a może bysmy się w przyszłym tygodniu wszystkie w Dublinie spotkały,jak MartaF będzie?Wiem,że to może głupio zabrzmi,ale jednak trochę szkoda mi mojego P zostawiać w domu,żeby sobie wybyć na kawę i ploteczki w tym tygodniu:sorry2:
Madbebe,masz śliczny nowy suwaczek:tak:A Wikcia jest taka kochana,że tylko ją misiać:-D

reklama
Do góry