reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

mam do was pytanko:
czy miała któraś tą dokładnie huśtawkę z argosa dla swojego dziecka??
chciałam się dowiedzieć czy jest ona z nózkami metalowymi czy samo siedzisko i sznurki??
bo chciałabym kupić ale nie wiem czy będę miała do czego przymontować w razie"w"
Argos - www.argos.co.uk

reklama
mam do was pytanko:
czy miała któraś tą dokładnie huśtawkę z argosa dla swojego dziecka??
chciałam się dowiedzieć czy jest ona z nózkami metalowymi czy samo siedzisko i sznurki??
bo chciałabym kupić ale nie wiem czy będę miała do czego przymontować w razie"w"
Argos - www.argos.co.uk
Znalazłam to na stronce argosa i tam jest napisane Multi Stage Swing Seat. czyli to jest tylko samo siedzisko :tak::sorry2:

CrazyGirl heloł :-):-):-)

A ja właśnie piekę budyniowca i leczopodobne coś zrobiłam ;-) mnie wzieło na wieczorne pichcenie ale tylko wtedy mam swobode ruchów jak dzieciaki śpią :tak::-)

Witam! Dawno mnie tu nie było i pewnie już nikt mnie nie pamięta:-( Staram się Was podczytywać, ale na pisanie niestety czasu brak:-( Może w końcu kiedyś poprawi się z moją organizacją - nadzieje trzeba zawsze mieć. Widzę że wiele aktualnie wakacjuje albo plauje, my też 25 b.m wybywamy na 2 tyg do Pl, mam nadzieje że nie natrafimy na jakiś anomalie pogodowe i oprócz jak zwykle wielu załatwień (m.in. lekarz- Emilcia też ma alergie czyli ichniejszą egzemę) uda nam się poopalać i odpocząc

Witaj sąsiadko Kasiuleczko25 Na tym samym osiedlu mieszkamy a się nie znamy, no ale od czego mamy BB:-) zapraszam na kawkę, tylko raczej tą popołudniową( wracam z pracy o17) albo weekendową:-) Mieszkam pod 103 a Ty pewnie trochę dalej bo nie słyszałam dziś wieczorem twojej córci;-)
Pozdrawiam , postaram się częsciej chociaż skrótowo poklikać Miłej nocki

Dzieńdoberek ;-)
Jak miło czasem wrócić do normalności:-);-).. czyt. kawa, błogi spokój, BB....
Miłego dnia życzę wszystkim.

Witam
Kasiuleczko-coś w tym może być(mąż za mało Cię grzeje;)))
Anineczko-już się cieszę
Marta-uuuuu...Biedulek mój kofany:(Ale posłuchaj rad dziewczyn-a co do produktów w tesco to w thurles wiem gdzie są,u nas nie zwróciłam uwagi...ale mamy za super value taki sklep ze zdrową żywnością...Może tam coś będzie:)
Na razie brykam-śniadanko trza z Mamusią skonsumować.Miłego dnia

reklama
Do góry