reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie :) tez jestem bardzo zadowolona w porodu tutaj. Rodziłam w Limerick , miałam porod wywoływane poniewaz wody mi sie zaczely saczyc byłam na poczatku 38 tc i w zyciu bym nie chciała rodzic w Polsce a tutaj moge rodzic co miesiac hehe naprawde super opieka ,miła atmosfera i w ogóle bardzo miło wspominam porod,żadnych przykrych wspomnien :))

reklama
hej, ja tylko na chwilke
bylam wczoraj na szczepieniu przeciwko gruzlicy w tej polskiej przychodni i... jak tam dojechalismy okazalo sie ze pani w recepcji sie pomylila - pani doktor wyjasnila ze tej szczepionki sie nie dostanie tylko w health center. Wczoraj w moim osrodku HC przepadal termin szczepien BCG ale oczywiscie ich nie bylo - moze 15 kwietnia.
Polska pani doktor powiedziala - niby na uspokojenie - ze w USA wogel nie szczepia. Kazala sie nie martwic i unikac "niebezpiecznych zgoramdzen ludzkich".
Coraz lepiej idzie mi karmienie! :tak:
milego dnia

Hej dziewczyny oj duze zaleglosci mialam cos ostanio malo czasu aby zagladac na forum.
Witam nowe dziewczyny:)
A ja z pytankiem maz ma piatek wolny moze wiecie czy w piatek pracuja urzedy mamy pare spraw zaleglych i fajnie by bylo je zalawtic w piatek ale czy oni tu normalnie pracuja wiecie cos.Pozdrawiam

Na 100% wszystko pozamykane. Pamiętam jak rok temu wsiadłam na rower i pojechałam do miasta w Wielki piątek,m.in. do banku i taxu...... No to sobie pojechałam 12 km w jedną stronę:baffled:. A wszystkie instytucje zamknięte..

WItam. ja dzis nie w humorze wiec tylko daje znac ze zyje ;-)
SIm- bylam wczoraj wazyc Misia i powiedzila mi kobieta, ze szczepionka wlasnie na wyspe dotarla. Wiec dzwon do health centre i sie umawiaj.
Kasiamaja- witaj!:-D
Pozdrawiam was wszystkie

Witam Dziewczyny!jestem w ciazy 26tydz,to moje pierwsze dziecko i rodze tutaj,czy mozecie mi powiedziec jakie szczepienia dostanie moj bobasek po urodzeniu dokladnie na co i nastepne za ile beda,czy sa to takie szczepienia jak w Polsce czy inne,pozdrawiam goraco,pa;-):tak:

witam mamuski
mam pytanie czy uwazacie ze powinnam pojsc z Olivierem do lekarza poniewaz kilka razdy zdarzy sie w ciagu dnia ze mu oczy łzawia juz od jakiegos czasu wczesniej mnie to nie martwilo ale niewiem...? pamietam ze mi tez kiedys lzawily oczy i nie mialam problemu ze wzrokiem...co myslicie?

reklama
Do góry