Marta a bo jakoś tak weny brak:-);-)
ostatnio mam tak często:/
dyta super fotki
lece sprzątac:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta a bo jakoś tak weny brak:-);-)
Biedny Szymek,on jest taki słodki,kochany,a ciągle go coś łapie.Szkoda mi go bardzo,buziaki dla Karmelkatichonku bidulko mam malutkie pocieszenie,forme na back to school mozesz złozyc do końca września i próbuj
moje dziecię ciągle charczy:/nic lepiej:/:/:/
Nie ma jeszcze form na ten rok,musisz poczekać,w Citizen Information mi mówili,że może na początku przyszłego tygodnia będą dostępneTo wlasnie mozna skladac online ale niemoge znalesc formów pomózcie!
No tak,to jest piękne,ale ja jak ja,a jeszcze jest P,który już za lekarza plus leki 75Euro zapłaciłi Radek odkąd do przedszkola chodzi częściej lekarze odwiedza:-(A nie daj Boże,jakby tak znów łeb na przykład rozwaliłMy już wtedy mieliśmy MC i nic nie płaciliśmy,ale znajomy 2 tygodnie temu bez MC z synem jechał do szpitala bo brodę rozwalił-100 Euro nie jegoTichonek - współczuję, że nie macie już MC - my też złożyliśmy formularz i aż się boję..na dodatek chyba na nim widnieje jakiś znaczek tesco-wy, który nie jest znaczkiem jak się później okazało :-(
Ale piękne jest to, że tu ciężarne są pod bezpłatną opieką..a u Ciebie lada dzień...:-)
Nie zapomniałam,nie zapomniełamMusiałam po prostu odpocząć i odespać,bo wylot z Pl mieliśmy dopiero przed 21 i poszliśmy spać przed 2Dyta już myślałam, że o nas zapomniałaś:-):-):-), bo się po powrocie nie zameldowałaś;-). Dominiś jest słodki i brawa dla niego, że już tak super chodzi
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o moim synku... W Pl nic kompletnie nie odpoczełam a wręcz przeciwnie....Każdy dzień wypełniony aż za....I tak nie daliśmy rady zrobić wszystkiego co zaplanowaliśmy Tak szczerze to jeszcze nie doszlam do siebiedobry
witam tylko się...dziś jedziemy z rodzinką na koniach pojezdzić))
Pauletta-bidulko,nie choruj-cmokam:*
Marta-Szymuś ma jakiegoś pecha normalnie((a kysz choróbska
Dyta-fajny ten Twój biegacz...Wypoczeliście w pl?
Anineczko-są chętni na pub?
Asieńko-szalona,nie rozpisuj się tak))
jak mi się nie chce dziś iść do pracy:/na pocieszenie tylko mi zostaje myśl,że wypłata będzie w rąsi))
Miłego dnia Wam życzę
Bry wieczór
Nogi mi włażą w wiadome miejsceMusiałam z Radkiem stękającym do miasta śmigać,na pocztę-pół godzinna kolejkaDo Citizen Information po formularz na Back to School-jeszcze nie mająPotem połazić po sklepach chciałam,a ten jęczy i jęczyZgrzałam się dosłownie i w przenośni i wróciliśmy autobusem do domu...A tu kolejna mila niespodzianka...Zabrali nam MC:-wściekła/y:Chyba się pochlastamP do nich dzwonił,żeby powiedzieć,że nam się skończyły tydzień temu a ta krowa mu wciska,ze 3 listy do nas wysłali a myśmy nie odpisaliSzlag by to trafiłTeraz to już nie mamy nicBaba nam przyśle formularz na nowe MC i trzeba od nowa wypełnić i zaś czekać z 12 tygodni:-(A w tym czasie nam Back to School przepadnie:-(Mówiłam,że nam,biednym,wiatr zawsze w oczy:-(Wszystkiego mi się odechciało,te MC to była jedyna nasza pomoc a teraz to już nic
yyyy,ale to chyba nie moje rejony;-)Wiem ze sa 2 Corofiny,co najmniej,ale skoro Ty z okolic Ennis...-ja 30km od GalwayMimo to zapraszam na kawke;-)to moze sie kiedys na kawe umówimy
bo ja z Lahinch , i ps HSE jest w Ennistymon
napisałam i wkleiłam foto na "kłopoty z dzieciaczkami"