reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku ten chlopczyk czuje sie w wodzie jak ryba:szok::szok:
A co do Mc to wspolczuje strasznie....ale jak zlozycie forme to na pewno sie uda i znow bedziecie miec:-):tak:
A Twoj P ma grype? czy jakies inne swinstwo sie mu przyplatalo?
Zeby tylko Was nie zarazzil.....

Marta oj biedny ten Twoj SZymus:-(usciskaj go od ciotki...mi to strasznie szkoda jak takie maluchy sie mecza:-(

Lady Zgaga doszytalam ze Ty w trakcie przeprowadzki jestes - podziwiam Ci normalnie,ja na tym etapie ciazy to ledwo chodzila...zreszta cala ciaze sie kiepsko czulam.
gastone a Ty jak sie czujesz?
Dyta witam z powrotem:tak::-)
Dominis super!!!A jak slicznie biega:-D

a tak w ogole to Witam:zawstydzona/y:

Hej dziewczynki
Ja sie tylko witam i spadam do pakowania:-)
Ewelcia, nie podziwiaj, bo ja sie dobrze czuje:-D:-D Na tym etapie ciazy z Ada, to juz mi bylo strasznie ciezko i nic mi sie do tego nie chcialo. I wiem, ze sama z przeprowadzka bym rady nie dala- wszystko spadloby na A. A teraz smigam i czuje sie swietnie i wiem, ze to co zakladalam bede w stanie zrobic sama- tylko moze sie to rozciagnac w czasie nieco:tak::-D

Monia, niech Emcia natychmiast przestanie meczyc tego kota, bo Cie do RSPCA podam:-D:-D:-D:-D

Milego dnia

Bry!
U nas przerwa w dostawie słońca,leje i zaciagnęło się prawdopodobnie na cały dzień:sorry:Co mnie specjalnie nie martwi bo i tak przez anginę P(Ewelcia,no właśnie-angina:sorry:)jesteśmy w domu uwiązani:dry:.Jutro już musimy wynurzyć się z domu bo lodówka tylko światło i zimne powietrze proponuje:sorry:.
Lady Zgaga,Ty już przestań wszystkich do RSPCA podawać:-D
A mnie się ziemniaczki na kluski gotują,mięcho mam już obsmażone tylko w piekarniczku dojdzie,sosik się zarobi-przystawkę jakąś trzasnę i obiad mniamnuśny:tak:
Miłego dnia...

Joannn, spoznione:sorry: ale szczere zyczonka dla Patryczka!!!
Zeby rozl zdrowy, duzy i silny i slodko sie usmiechal kazdego dnia oraz zeby nigdy mu niczego nie brakowalo!!!:-):-):-)

Tichonku, ty se uwazaj, bo ciebie tez podam jak tylko jakiegos haka znajde:-D:-D:-D:cool2:

dobry!
u nas tez slonce!:tak::-)
ee..dla mnie to i tak za pozno coby sie spotkac,bo mala niestety usypiam ja:dry:Tak to jest jak sie karmi...Moze za po roku;-):-D

to ten sam co ja Ci pokazywałam...:-D chyba:eek::-D
koło parku w Burren???:-p
ajjj,bo znalazlam ten swoj,ale ta mapa jakas lewa i nie moglam go zaznaczyc...Zaczelam edytowac,kombinowac i zostawilam w efekcie bo czasu nie mialam,a malz wylaczyl tak jak znalazl i sie zapisalo..;-)

szkoda ze z Tuam sie wyprowdzilam bo bym do Was mamuski doláczyla.;-)
Milego wieczoru zycze.
PS. zmniejszylam i edytowalam post z fotkami moze teraz bedzie cosik widac.
no teraz to je widac,ale malusie z kolei i ja za wiele nie wypatrze,ale to ze kawal dobrej roboty odwalilas to widze i na malych;-):-)
My kawkujemy i sie zajadamy slodkosciami;-)zaraz mala na drzemke i bedziemy myslec co tu robic..
Milego dnia babeczki!

reklama
Lady Zgaga, ona go nie meczy bo go dogonic nie umie ;-)

Tichonek jak ktos ma basen w domu (na ogrodzie) to powinno sie dziecko nauczyc plywac, wyobrazcie sobie co by sie moglo stac gdyby maluch nie umial plywac
ale supr sie patrzy jak taki maluszek plywa jak rybka

o moja sie obudzila, pakujemy sie i jedziemy kupic bikini dla mnie , wczoraj wyczailam promocje jak sie kupi jedno to drugie za 1zl :cool2:

Do góry