reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Paulineczka moje gratulacje. Spotkalo Cie najwieksze szczescie w zyciu. Duzo zdrowka dla Ciebie i synusia! Porod zawsze wydaje sie straszny, ale z biegiem czasu (kiedy sie wykurujesz i dojdziesz do siebie) bedziesz milo wspominac ten moment :)

reklama
Paulineczka, moje GRATULACJE!!!!! ja caly czas bez zmian:sorry2: chociaz po twoim poscie to moze sie i ciesze ze jeszcze nie!!! nastraszylas mnie strasznie mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie tak zle:baffled:

Dziewczyny chcialam was o cos spytac jak wiecie ja jako takich objawow nie mam i czuje sie ok zadnych skurczy ani nic, ale od wczoraj mam hemoroida i strasznie boli slyszalam ze ma sie je ale po porodzie a nie przed:szok: pytalam mamy i ona twierdzi ze to wynik tego ze glowka pewnie sie juz obnizyla, a co wy myslicie ???strasznie to bolesne:sorry2:

paulineczka gratulacje!!!!

larcia na basen tylko same te majteczki nie boj sie bedzie fajnie a na spotkania to nawet przychodzi mamusia z 3 mies dzieckiem tu chodzi o samo wyjscie z domu i porozmawianie z innymi mamami :)

didi czekamy na ciebie:))))

juz po urodzinach byłao super ale na drugi dzien czyli dzis na 7 do pracy i wiadomo dzien matki busy jak cholera wiec teraz jestem padnieta i zaraz zmykam do wyrka.
pozdrawiam

SZCZERZE GEATULUJE PAULINECZKA!!!!!!!!!!

Dużo zdrówka dla Ciebie i Michasia.

Napisz co i jak z tym porodem, bo jestem bardzo ciekawa. Trzymajcie się cieplutko:-):-):-)

emeraldaw 3 trymestrze ciąży mogą pojawić się hemoroidy, czyli powiększone i wypełnione krwią naczynia krwionośne w odbytnicy. Tak jak żylaki na nogach są rezultatem ucisku macicy na duże naczynia krwionośne, mogą być też skutkiem zaparć.
- stosuj dietę bogatą w błonnik,
- jedz dużo świeżych owoców i warzyw
- dużo pij,
- unikaj stresów,
- dbaj o regularne wypróżnienia,
- regularnie ćwicz, albo więcej się ruszaj

Paulineczka gratuluje!!!!

Ale pogoda brrrr i jeszcze grzejnik kolejny wysiadl w salonie KOSZMAR
Mam dosc tej chalupy, wszystko zaczyna sie tu psuc, cos nam sie szykuje przeprowadzka bo Landlord fajny ale chalupa sie sypie no i miesiac minal odkad nam lokatorzy zglosili ze grzejnik nie dziala u nich i poki co bylo trzech chydraulikow i dalej nie dziala a teraz kolejny przestal dzialac. Gdyby nie elektryczny grzejnik to bysmy zamarzli.

Czy ktoras z was mieszka w Birr albo Roscrea?

Witam po weekendzie
Paulineczka GRATULACJE!!!! NAPISZ Coś więcej jak znajdziesz czas

Aniay współczucie z tym grzejnikiem, dzis padał śniego rano, marze o ciepłym sloneczku...

Dziewczyny, to jak się jutro spotykamy? 10:20 koło kościoła?
Ania idziesz jutro do biblioteki? To może przyjdziesz po mnie i pójdziemy razem?

aniay moj kolrga mieszka w roscrea a cos sie stalo?

monia spotkamy sie o 10.20 pod kosciołem.

no snieg padal ale juz slonce wychodzi:)

reklama
Hej dziewczyny ja dalej w dwupaku:sorry2:
NataK dzieki za odpowiedz;-)

U mnie dzis za oknem zima snieg sypie ze ho ho normalnie bialutko, tylko ze nie jest zimno takze podejrzewam ze zaraz chlapa sie zrobi, ale i tak milo popatrzec :-) pozdr

Do góry