reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Larcia mieszkam na ballyban blisko merlin park a ty gdzie? możemy sie umówić na spacer.

aniay widze że zaszaleliście w taka fajną pogode:)

Pochwale sie że urządziłam Olivierowi pokoik i spał w nim 1 noc i wstał w świetnym humorze dzielny chłopak a jki szczęśliwy ma tam wszystkie swoje rzeczy hihi

pozdrowienia

Załączniki

• 100_9974p.JPG
    100_9974p.JPG
    125,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 100_9979po.JPG
    100_9979po.JPG
    185,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 100_9975pok.JPG
    100_9975pok.JPG
    123,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
aniay i inne mamuski przychodzicie jutro na spotkanie do comunity centre z maluchami?bo ja ide po 2 tygodniowej przerwie:)

pozdrowienia

aniay przecudne zdjecia!!!!!!!Az zazdroszcze tej wyprawy,my moze dopiero w maju sie gdzies wybierzemy.

kamcia pokoik slicznie urzadzony!Ja wciaz czekam na przeprowadzke do wiekszego mieszkanka i wtedy tez bede mojej Amandzie pokoik urzadzala.My mieszkamy na Newcastle,ale w tamtych okolicach mamy znajoma i GP(troszke dalej,bo w roscam),wiec bywamy tam czasem. Gdy moi rodzice pojada z checia sie przejedziemy do Was i pospacerujemy wspolnie!Albo wybiore sie na to spotkanie we wtorki,ale to dopiero pod koniec lutego-marzec, bo teraz mam rodzicow.
Ojjjjjj super miec rodzinke chociaz na te 2 tyg,moge wypoczac i jest z kim poplotkowac przy kawce. Duzo osob tu nie znam, wiec zawsze milo jak ktos jest do ploteczek.

magdalena81 nie powiem Ci tego, ale w kazdym razie ja tego nie mialam. To tez zalezy chyba od kobiety...kiedy(OBY NIE) zaproponuja to Tobie,mozesz wprost powiedziec,ze nie,ze chcesz sprobowac sama dluzej. A te spotkania, to spotkania mam z bobaskami, tutaj bardzo popularne, ale ja czekalam az pogoda sie poprawi i wtedy tez zaczne na nie jezdzic.

Teraz musze znikac,mam jazdy z instruktorem bleeeeeeeeh cos mam lek do tych irlandzkich drog, wiec dla wlasnego dobra wykupilam pare godzinek. pozdrawiam Was wszystkie, piekne sloneczko mamy iodrazu humorek sie poprawia

magdalenka te spotkania odbywaja sie we wtorek kolo mnie w comunity centre jest organizowne dla rodzicow i dzieci zeby sie poznali no i dzieci nauczyly ze soba bawic dzielic sie itp to sa darmowe spotkania. Panie czestuja cie kawa ciastkami moze warunki nie sa super ale i to dobre bo olivier uwielbia dzieci a tam sie moze z nimi bawic niezaleznie od pogody:)sa tez inne miejsca w galway i sie placi symbolicznie 2 euro:)jak juz bedziesz ready to przychodz hihi

kamcia mozesz mi wytlumaczyc gdzie sa dokladnie?za gmitem skrecic gdzies czy prosto czy gdzies wczesniej?W nastepny wtorek to nie,ale w jeszcze nastepny byc moze tez sie pojawimy wkoncu.Ale moja Mala to raczej bedzie sie bawila na kolanach mamy, do chodzenia jeszcze daleko :)

Gorące Serce tu jest walentynka ode mnie dla was mamusiek na wypadek gdyby ktoraś nie dostala hihh

larcia jadac ulica po lewej masz gmit a po prawej osiedle gmit willage jedziesz dalej i jest pas do skretu w prawo skrecasz jedziesz kilkaset metrow mijasz szpital jana pawla nowe żółte budynki i zob czarny okragly kościoł po prawej skrecasz przed nim w prawo i w prawo jeszcze raz i po lewej jest zjazd na parking tam jest przedszkole a na gorze nasz spotkania:) mam nadzieje ze trafisz.

pozdrowinia

czyli na rondzie prosto jechac, tak?i potem skrecic w ulice w prawo?Jesli tak, to prawdopodobnie wiem gdzie :) napewno przyjedziemy,byc moze w pierwszy wtorek marca.

dla wszystkich kobitek WIELE MILOSCI W DNIU WALENTEGO

reklama
Aniay- zdjecia super, ja bylam na klifach przy niebiesciutkim niebie, ale chcialabym trafic na sztorm:tak:taki ze mnie czort:-p
Juz ledwo sie turlam. Niecierpliwa i nerwowa sie zrobilam strasznie:-p Chetnie bym popisala o wszystkim, ale niestety jak siedze to dzidzius moj mnie tak naciska ze mi sie ż@ chce. Moze jutro sprobuje. Pozdrawiam i zycze kolorowych snow. No i udanych walentynek

Do góry