reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
margarita własnie u nas taka była:szok:byłam w szoku a teraz sloneczko:-)
tichonek ty to sie męczysz jak moj K tez pic mu sie chciało i co łyczka zrobił to kibelek ale ja mu kupilam leki w aptece i juz sie lepiej czuje chociaż jeszcze apetyt nie wrocil:no:

Ewelcia-żartujesz???Ja się przejadę to mi kopsniesz kilkadziesiąt;)))
Anineczko-witamy wśród żywych:)))
Tichonek-niewesoło z Tobą kochana
Marta-otwórz!!!Nie trzymaj nas w niepewności...Ale ja nie pamiętam,żebym podawała adres(?)No niby najpierw próbowałam zabookować przez neta,ale nie udało się-jak zadzwoniłam kazałam babce sprawdzić i mówiła,że nie ma żadnej rezerwacji...oby:/
A ja po obiadku-dziś znowu dwa różne gotowałam(tak to jest jak się ma dwie małe wybredne bestyjki;)).Pranie zrobiłam,wywiesiłam,spadł grad,słonko wyszło,znowu zebrało się na deszcz(okazało się grad)więc ściągnęłam-przy tych wichurach to mi prawie w 1.5godziny wyschnęło:)))

zapomnialam wam napisac ze miałam problem z nianią elektroniczną:baffled:nie łapala sygnału:no:głośno trzeszczala:baffled:więc pojechalam i kupiłam drugą i wiecie co:confused:ten sam problem:wściekła/y:no i co do czego okazało sie ze mamy podłączony przekaźnik sygnału z dekodera i przez to te zakłócenia:szok::sorry2:

otworzyła i sie uśmiałam:-D:-Dna kopercie pisze: enjoy a 4 star hotel... itd i przy nazwisku adres z Limeryka:-Da to calkiem co innego:-D:-Dlubiczanka napisze ci na gg:-D:-D

Ostatnia edycja:
Marta-ale już działa?
Pauletta-choć za kotami nie przepadam,tego przetrwam chętnie bym przygarnęła-rozkoszny:)A co do szczęścia-coś mi się zdaje,że jestem najszczęśliwsza na świecie:)))
Ewelcia-i po pirogach...ech...:)))

zapomnialam wam napisac ze miałam problem z nianią elektroniczną:baffled:nie łapala sygnału:no:głośno trzeszczala:baffled:więc pojechalam i kupiłam drugą i wiecie co:confused:ten sam problem:wściekła/y:no i co do czego okazało sie ze mamy podłączony przekaźnik sygnału z dekodera i przez to te zakłócenia:szok::sorry2:

otworzyła i sie uśmiałam:-D:-Dna kopercie pisze: enjoy a 4 star hotel... itd i przy nazwisku adres z Limeryka:-Da to calkiem co innego:-D:-Dlubiczanka napisze ci na gg:-D:-D

Tak jest,dzizlaja na tej samej czestotliwosci co przekazniki,ja mam kamere,to nawet na monitorku moge cyfre ogladac hihi.

Tichonek wspolczuje,bo sama dopiero to przechodzilam,Niedosyc dziecko haftowalo i kleksilo to jeszcze ja w dodatku z dziciaczkami w brzuszku,ktore chyba nie najlepiej to znosily bo bylam jak wrak.Ja przeszlam to przez jeden dzien bo podobno w ciazy jest wiecej przeciwcial i takie wiruchy organizm walczy szybko.Apropo kleksikow Radka,zaloz mu pull upsy przeciez to zaden wstyd.a i roboty bedziesz miala mniej i dziecko nie bedzie takie zestresowane.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry