reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry paniom...
Renni
zapraszamy ,zapraszamy do Swords:tak:Asieńka r mam nadzieje,ze również się wybierze;-)
W odwiedziny Asienka się wybierze, ale jakoś po świętach i jak wyzdrowieję to będziemy się umawiać. Bo ja ostatnio to tylko przejazdem, znaczy na szybkie zakupki i do domciu:zawstydzona/y: to nie dawałam Wam znać, że jestem w Pavillons. Od Was to i tak kawałek

dzieki dziewczyny,po mocnej kawie narazie żyje :)zobaczymy o której padne:(oby do 17 i ide do łózeczka:D
asieńko miałam pisac i zapomnialam,twoja Ania to cały tatuś!!!

Myślisz, bo ja niestety widzę podobieństwo do mojego śp. taty, więc i do mnie:-), ale spoko. Oni i tak się z tatusiem kochają, córeczka tatusia, przytulasek

Śnieg z deszczem u nas padał, leżymy z Anusią w łóżku:-). M okna pouszczelniał, bo wiało niemiłosiernie:szok:

reklama
anineczka wysłalam razem z żarcikiem:) i dziękuje ci bardzo:D bo Oliwka codziennie pyta kiedy naklejki będą:)
asieńka na ostatnich zdjęciach na nk to cały tatuś :D

Jessuuu...zabierzcie to ode mnie:-(Siadłam na chwilę na BB bo przed chwilą kibelek ścisnęłam więc przez parę minut po jest lepiej:-(Zdaje się,że jednak to ten paskudny wirus bo mam 38,6 st.gorączki.P przyjechał na lunch do domu,jak tylko sobie obiadek podgrzał,poczułam ten zapach i już mnie pogoniło:-(A brzuch mam jakby mi ktoś piłkę w środku nadmuchał:wściekła/y:Idę poleżeć bo mi głowa pęka:-(

anineczka wysłalam razem z żarcikiem:) i dziękuje ci bardzo:D bo Oliwka codziennie pyta kiedy naklejki będą:)
asieńka na ostatnich zdjęciach na nk to cały tatuś :D

Wiem, że o tez zdjęcia Ci chodzi:-) zrozumiałam;-), ale jednak do mnie podobna:-D:-D:-D

Jessuuu...zabierzcie to ode mnie:-(Siadłam na chwilę na BB bo przed chwilą kibelek ścisnęłam więc przez parę minut po jest lepiej:-(Zdaje się,że jednak to ten paskudny wirus bo mam 38,6 st.gorączki.P przyjechał na lunch do domu,jak tylko sobie obiadek podgrzał,poczułam ten zapach i już mnie pogoniło:-(A brzuch mam jakby mi ktoś piłkę w środku nadmuchał:wściekła/y:Idę poleżeć bo mi głowa pęka:-(

Bidulko, zdróweczka życzę:-(

Cholercia jak tak Was kochane czytam to aż strach z domku wychodzić żeby czegoś nie złapac :baffled: a ja jeszcze w paszcze lwa dzisiaj się pcham mam nadzieję ze w tej przychodni niczego nie załapiemy :dry:Zdrówka chorowitkom życzę :tak:

dzizesss:szok: ewelcia :confused:

moze 87 :dry:

zdrówka no dla wszystkich.

Tichonku bidulo TY :sorry2:

Ehh jaka bloga cisza... Niki spi, Matysia w kinie ... bosko :cool2:

własnie w TVN24 mówili o sniezycach u nas ... totalny paraliz w niektórych regionach ..

reklama
Do góry