reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia ja mam do basiulki tylko...
Wogole jak Twoj chlopiec sie trzyma, bo u mnie, didi i martuski chorobsko tylko ze im tylko dzieci zachaczylo a u nas ja tez oberwalam zarazkami.

reklama
Witam:-).
Wracając do tematu wagi, to widzę że nie ma jakiejś jednej reguły, jedne chudną szybciej, innym zajmuje to więcej czasu. Na wszelki wypadek kupuję jutro rowerek stacjonarny:-), znalazłam tani w Argosie:-). Pojeździłabym na normalnym rowerze, ale u mnie nie ma za bardzo gdzie, a z brzuchem między samochody wolę się nie pchać.

Pozdrawiam Mamuśki te obecne i przyszłe:-).

Witam.
Czy w ciąży można używać kremów antycellulitowych??
Szukałam w internecie informacji na ten temat, ale są tak sprzeczne, ze się pogubiłam.
Jeżeli wiecie cos na ten temat, to będę wdzieczna za info.
Pozdrawiam.

hania witamy witamy, napisz cos o sobie swojej pociesze...

magdalena ja uzywalam ale i tak nic to nie dalo :wściekła/y: mam rozstepy jak bruzdy na polach uprawnych.

Slyszalam zeby nie przejmowac sie cellulitisem w ciazy - on zniknie po. Oczywiscie to moze byc nieprawda jak to ze latwo zgubic nabyte w ciazy kg. Co do rozstepow to ponoc sa uwarunkowane genetycznie - nie pomaga najdrozsze masci - jesli maja sie pojawic i i tak sie pojawia.:no: Poza tym ciaza to sama przyjemnosc! Nie wydaje sie Wam ze trwa zbyt dlugo?

aniay wiesz ja tez od 2 dnich mecze sie z katarem gardlem i oslabieniem i Olivier tak samo ogolnie w Galway jest jakis wirus.... wracam do łóżka pozdr

Witam sie!!! Kurcze jak ja to zrobiłam, ze dopiero dzis was znalazłam??Niewiem naprawde:confused: Wiec: mam na imie Paulina, mieszkam w Limerick i mam nadzieje urodzic juz niedlugo dzidziusia:-)Widze ze prawie wszystkie z was sa z Galway, a szkoda- jesli ktos z Limerick niech sie odezwe. Mam nadzieje, ze znajde tutaj duzo fajnych rzeczy i bede mogla pomoc. A tymczasem chcialabym tak odrazu zapytac (mamy rodzace na wyspie) jak tutaj jest ze znieczuleniem, jakie sa rodzaje, czy mozna sobie wybierac???

reklama
Paulinaczka ! ja tez strasznie pozno znalazlam to forum i musze przyznac ze jest super, znalazlam mnostwo swietnych porad!!!!
Znieczulenia sa do wyboru - bezplatne! jezeli wybierzesz sie do szkoly rodzenia organizowanej przez Twoj szpital wszystko wytlumacza. Ja nastawiam sie na epidural - znieczulenie zewnatrzoponowe. Naogladalma sie filmow z porodow i wole nie ryzykowac porodu naturalnego!
Na kiedy masz termin?
pozdrawiam Wszystkie mamy i te w "drodze" tez

Do góry