karolina77 potwierdzam-zapytaj w aptece,napewno maja tu cos takiego.
magdalena81 witamy na forum
Gdy bylam w ciazy,tez narzekalam na tutejsza opieke,ale tylko w szpitalu.Wizyty u mojej GP byly swietne i wrecz nie moglam sie ich doczekac.Wtedy czulam,ze moge porozmawiac na wszelkie trapiace mnie zagadninia.Jak ktos szuka dobrej GP moge podac namiary na priv.A w szpitalu....porazka.Lekarze traktowali pacjentow jak "weszlas...ok....powiedz,ze nic ci sie nie dzieje i wychodz...mam setki takich jak ty".Niestety nie wspominam tego najmilej.Zwykla rutyna.A ile sie siedzialo tam czekajac na swoja kolej....o matko..Raz nawet zemdlalam w poczekalni
Jedyne ,co mi sie tu bardzo spodobalo to sprawa usg.Cieszy mnie to,ze mialam tylko 2(w 20 tygodniu i w 36).Co prawda wtedy(bedac w ciazy) to ubolewalam nad tym.Gdybym mogla sie podlaczyc do takiej aparatury,to pewnie bym i spala i jadla w niej i wszystko,zeby tylko widziec mojego dzidziusia.Ale teraz wiem,ze bylo to dobre.Im mniej usg tym lepiej.Ale oczywiscie gdyby cos sie dzialo,to robia Ci usg w tym samym dniu.Wiec co do tego nie moge narzekac.
A co do porodu w tym szpitalu....balam sie okropnie,zwlaszcza ze Ci lekarze w czasie kontroli byli okropni.I balam sie,ze moj porod bedzie wrecz pieklem z ich powodu.Ale milo sie rozczarowalam.Bardziej troskliwie nikt nigdy sie mna nie zajal!!!!Trafilam na 2 przecudne polozne!!!Zamienily moj porod w calkiem przyjemne doswiadczenie
Uspokajaly,tlumaczyly,rozmawialy,zartowaly...naprawde SUPER
Jednak te 6 osobowe sale....wyszlam ze szpitala po 20 godzinach,bo juz nie moglam tam wytrzymac-halas,mnostwo ludzi,zero wypoczynku itp itd.Po porodzie nie zmruzylam oka przez 20 godzin!DOpiero jak dotarlam do domu,to spokojnie wypoczelam i sie wyspalam.Ale opieka lekarska byla swietna w czase mojego pobytu w szpitalu!No to tyle...jak masz jakis pytania to z checia odpowiem
Rodzilam tu zaledwie 4,5 miecha temu
powodzenia!