reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

ja sie wzruszam za kazdym razem jak o wspomne o Tobie i cudzie,ktory nosisz.ostatnio mowilam memu A. ze to jest wielkie blogoslawienstwo i ze zostalas 'wybrana'..Staraj sie nie zamartwiac bo malenstwa pewnie tez czuja Twoje przygnebienie:tak:to Ci w niczym nie pomoze,wprost przeciwnie,a dobry nastroj i pozytywne myslenie na pewno zdzialaja cuda.Ja nie potrafie sobie wyobrazic jak to jest,choc bez watpienia Ci zazdroszcze.Wszystko bedzie dobrze,jest ich tam dwie/dwoch/dwoje;-):-)stad takie samopoczucie-kazde z nich wnosi cos od siebie;-):tak:odwagi!3mam kciuki za pomyslnosc!
myslisz ze ten kursor to w zwiazku ze zmianami na forum:confused:moze cos nie tak z myszka?to zalezy z czego klikasz:tak:w laptopach chyba trzeba jakies kalibracje robic czy cos,trza by w ustawieniach myszki pogrzebac...:tak:

Ten kursor mi ucieka tylko gdy cytuje,jak pisze odrazu odpowiedz jest oki.A pisze z laptopa.Nie wiemo co kaman bo tylku tu n bb mam ten problem..

reklama
dziewczyny, czy jako zalacznik mozna dodac dokument?
Mam swietne przepisy na potrawy dla niemowlat od chyba 5 mies wzwyz. Wszytsko wypisane, na sztuki, prdukty....wlasnie dostalam poczta od kolezanki. Chcialabym sie z wami tym podzielic, szczegolnie jesli ktoras z was chce gotowac. Sa i zupki i dania i desery.

Albo kto chce niech mi da maila i ja przesle.:-)
ja poprosze:tak: madbebe@gmail.com Dzieki z gory!

Anieczka podziele sie nie bój żaby:) Mezulowi zaoferuje kawke i nie tylko....:)
Lubiczanka ja taka towarzyska po mamusi i babci jestem my takie 3 agentki hihihihi
Czekam na was w Galway jedzemy na plaże i gramy w siatkówke!!!:)
Ja Kupiłam Olivierowi 2 pary na zapas, fajne czarne skórzane buty na rzepy w Next na wyprzedazy:)
Zaraz przyjedzie członek zmykam:)

heh..czuje sie jakby mi dziecko zachorowalo..
a jak mojemu P mowilam jakis czas temu ze pontiac cos nie teges to on no co ty chodzi ja zyleta ..no i mam moja zylete...
hmm..albo on mi go popsul bo ostatnio jezdzil i nim ..:dry::dry::dry:
didi jakie Ty masz autko?punciaka?podlaczenie do kompa kosztuje u kolesia 40jurkow:baffled:Jak chcesz to malz zadzwoni i zapyta..Daj znac!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry