reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Chce jej kupic jakies buciki na wiosne,(nie adidasy, bo juz ma) ale jak ostatnio zrobilam rundke po sklepach nie zauwazylam nic ciekawego, jedynie te z clarksa w miare pozadnie wygladaly. Bylam jeszcze w tk maxxie bo tam czase tez mozna fajnie trafic ale nic nie bylo. :-(
A Wy gdzie najczesciej kupujecie buciki dla swoich dzieci tu czy w PL?

Ja kupiłam już butki na wiosnę w Clarksie własnie. Maja spory wybór. Moim zdaniem buty Clarksa są bardzo podobne do Bartka (w Polsce).. A no i tu znalazłam specjalne szersze buciki na grubszą nóżkę a taka ma właśnie moja mała..:D

Nooo obiadzio porobione,drugie pranie się pierze.

Kamcia wypuściłaś już tego mojego członka z domu? :-D
Bo czekam i czekam :-D:-D
M kupił akumulator i mam nadzieję,że dziś zrobię wypad na zakupy moim autkiem :tak::tak:

Asienka no szkoda,że Was nie będzie :sorry2:

Oj mamuśki lecę zrobię coś w końcu bo ile można siedzieć przed komputerem... :-)mam wyrzuty sumienia w stosunku do mojej Emilki przez to...

Moje dziecko chodzi za mną i chce żebym jej szczoteczkę do zębów dawała... A jak chce jej zabrać to wielki płacz:-(.. Bidulka chyba to gryzienie tej szczoteczki przynosi jej ulgę.. A tak a propo to nie nadążam wymieniać jej szczoteczek.. Po dwóch tygodniach jest kompletnie rozwalona...

normalnie padam:-(nie mysle juz dzisiaj:no:

moku 2,5 godziny w aucie:wściekła/y:jestem baaardzo wściekła,szkoda gadac:baffled:

anineczko mały ci sie rozchorowal??chyba nie wiem co dzisiaj czytam:no:za późno poszłam wczoraj spac ale po takich wrażeniach to i tak bym nie zasnęła:no:a moj K jeszcze sie rano wypytywał który to ktory członek,jak sie nazywa itd:-)mysle ze przyjade z lubiczanką w sobote bez K bo pracuje do 17:wściekła/y:

a teraz sie przyznac kamcia albo lubiczanka ktora zapomniała dzieciatka kurtki:confused: anineczka nie bo członek mówil:tak:

co tam jeszcze było:confused:niepamiętam:no:

MartaF to Lubiczanka mówiła,że Matt chory.Ale nie widzę tego po nim.Raz na jakiś czas coś z nosa poleci i mam nadzieję,że się nie rozwinie.
A budził się w nocy i nie wiem czy to ta ostatnia piątka czy wrażenia ;-)

Kamcia a no to jak się zdjęcia zgrywają to nie ponaglam ;-):-D
Bidok pewnie będzie zmęczony po podróżowaniu do Galway :sorry2:

Crazy Girl pewnie przynosi jej to ulgę :tak:

Dobra,lecę ten burdel w zabawkowym opanowac :baffled:

reklama
aaa zapomniałam te 6 to cztery na raz Damianowi rosnął

anineczko ja tez mam nadzieje ze to nic poważnego

aha kamcia dobrze ze to tylko z wrażenia

Do góry