reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Kurde wiecie co.Dzieciaki mi rozbiera
Antka gardło boli i mówi,że jest strasznie zmęczony.Ma ciepłe czoło.Matt dostał rumieńców i też leży na kanapie
Zaraz członek wróci i podjedzie do apteki,choc w sumie nurofen mam i już im zapodaje,może wygoni choróbsko.
Czyżby Lubiczanka miała szósty zmysł?
Antka gardło boli i mówi,że jest strasznie zmęczony.Ma ciepłe czoło.Matt dostał rumieńców i też leży na kanapie
Zaraz członek wróci i podjedzie do apteki,choc w sumie nurofen mam i już im zapodaje,może wygoni choróbsko.
Czyżby Lubiczanka miała szósty zmysł?
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-ale to było w sensie-że ma nie chorować
Marta-móf kiedy się wybierasz)))
Kamcia-tożto genetycznie rozrywkowa Dziewczyna z Ciebie-i dobrze)))
Asieńko-ja też chcę fotki-plis
Tichonek-kabel nie został jeszcze zidentyfikowany(ale pamiętam)
Marta-móf kiedy się wybierasz)))
Kamcia-tożto genetycznie rozrywkowa Dziewczyna z Ciebie-i dobrze)))
Asieńko-ja też chcę fotki-plis
Tichonek-kabel nie został jeszcze zidentyfikowany(ale pamiętam)
_dominika_
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem) bardzo proszę o odpowiedź) z góry dziękuję pozdrawiam
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ja akurat też w Polsce rodziłam i mój Radek jadł Bebiko,choć NAN też czasem.Z tego co mi wiadomo nie ma NAN w irlandzkich sklepach,są:Cow&Gate,Aptamil,SMA(nie pamiętam jakie jeszcze).Ale,na przykład u mnie w mieście,w polskim sklepie są w sprzedaży polskie mleka modyfikowane,w tym NANcześć dziewczyny) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem) bardzo proszę o odpowiedź) z góry dziękuję pozdrawiam
Widzę,że Ty z Dublina,myślę,że spokojnie znajdziesz w polskich sklepach NAN,a jeśli nie to zapraszam na zakupy do Swords,to bardzo blisko i NAN jest
Ostatnia edycja:
reklama
Crazy Girl
Fanka BB :)
cześć dziewczyny) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem) bardzo proszę o odpowiedź) z góry dziękuję pozdrawiam
Ja cały czas daję moje córci irlandzki Aptamil, który jest odpowiednikiem polskiego Bebilonu