reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta F ja zapomniałam kurtki choleraaaaaa, teraz to jest powód musisz do mnie przyjechac. To jest taka jedna ciepla i najlepsza w której on chodzi. L sie wkurzył:) Ze zapomniałam. No trudno co trzeba wymyslic:)

reklama
kamcia kurcze ja dopiero jak wychodzilam z domu rano to zobaczyłam:-(a moze tez w sobote(jak masz wolne) to wybierzesz sie do anineczki? a jutro zapytam ile kosztuje wysłanie pocztą:tak:

Pewnie nie jest drogo. Moze wziełabys do dublina anieczki i Czlonek mówil ze nam do Athlone moze podrzuci...?? No nie wiem musze pomyslec.
No chyba ze ty sie okreslisz kiedy bys przyjechala:)?

kamcia u mnie to jest tak ze mam natchnienie,dzwonie i jade :) może mi odbic każdego dnia :D ale moze dam dla anineczki i członek ci podrzuci,moze akurat mu sie trafi kurs :)

Kurde wiecie co.Dzieciaki mi rozbiera :szok::dry::sorry2:
Antka gardło boli i mówi,że jest strasznie zmęczony.Ma ciepłe czoło.Matt dostał rumieńców i też leży na kanapie :baffled::sorry2:
Zaraz członek wróci i podjedzie do apteki,choc w sumie nurofen mam i już im zapodaje,może wygoni choróbsko.
Czyżby Lubiczanka miała szósty zmysł? :dry:

Anineczko-ale to było w sensie-że ma nie chorować:)
Marta-móf kiedy się wybierasz;))))
Kamcia-tożto genetycznie rozrywkowa Dziewczyna z Ciebie-i dobrze:))))
Asieńko-ja też chcę fotki-plis
Tichonek-kabel nie został jeszcze zidentyfikowany(ale pamiętam:))

cześć dziewczyny:)) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem:)) bardzo proszę o odpowiedź:)) z góry dziękuję:D pozdrawiam

cześć dziewczyny:)) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem:)) bardzo proszę o odpowiedź:)) z góry dziękuję:D pozdrawiam
Ja akurat też w Polsce rodziłam i mój Radek jadł Bebiko,choć NAN też czasem.Z tego co mi wiadomo nie ma NAN w irlandzkich sklepach,są:Cow&Gate,Aptamil,SMA(nie pamiętam jakie jeszcze).Ale,na przykład u mnie w mieście,w polskim sklepie są w sprzedaży polskie mleka modyfikowane,w tym NAN:tak:
Widzę,że Ty z Dublina,myślę,że spokojnie znajdziesz w polskich sklepach NAN,a jeśli nie to zapraszam na zakupy do Swords,to bardzo blisko i NAN jest:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama

Ja cały czas daję moje córci irlandzki Aptamil, który jest odpowiednikiem polskiego Bebilonu

Do góry