reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To znaczy to miało byc w Limeric bo dziewczyny Galway-owskie i Dublińskie miałyby prawie po równo.
Jak chcecie założę wątek "Spotkania" i tam będziemy rzucac propozycje :tak:

Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?

A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był :-p

To chyba to co miało być w centrum IRL?

To znaczy to miało byc w Limeric bo dziewczyny Galway-owskie i Dublińskie miałyby prawie po równo.
Jak chcecie założę wątek "Spotkania" i tam będziemy rzucac propozycje :tak:
Yyyyyyy
Wez no mnie na ta liste juz wpisz... Tylko spotkanko nie w lipcu, bo nie wiem czy mi sie uda porod przelozyc :-D

Jestem i ja . Normalnie anineczka zaaałuj :cool2: I pewnie KasiaIR tez juz zaluje ,ze nas zostawia:-p
Serdecznie Wam dziewczynki dziękuje za przemile spędzony czas:tak: wszytskim !!!

Nastepne spotkanie proponuje jak najszybciej:-D takie big wtedy;-)

Dla informacji zainteresowanym podaję,ze Niki jak padła w wozku jak wracałyśmy ( i dałam jej małe pol h ) tak po 50 minutach nie mogłam jej dobudzić:sorry2: jak mi sie to jakos udalo i wsadziłam ją do samochodu Niki od razu zamknęła oczy :-D nie działało juz na nią nic:sorry2: Stwierdziłam,ze trudno no i ze spiącą Niki jechałam do domu.Obudziłam ją muzyką w aucie (celowo) pare kroków przed domem.No i jakos sie wybudziła.Ale była nietomna o szok:-D W kazdym razie teraz jest 22:10 - połozył ją szanowny i jakos jej nie slychac nawet :dry: takze wsio ok:tak::-D

I pogoda nam dopisala ,ze hej...

super super:tak: Focie juz były więc się nie będę powtarzała.

reklama
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór:tak:
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udane:tak:Mój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłam:-DCo prawdą jest:tak::-D
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczni:tak:Szacuneczek dla J,ze z nami wytrzymał:baffled:Daniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek:-D
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisisko:-DFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał:-D
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić:tak:
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymała:tak:Telefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku":-D
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała:blink:
Margaritta,Nicola też dała radę:tak:Grzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała:-D
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać:tak:
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątek:sorry2: I szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też:tak:

Do góry