reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To znaczy to miało byc w Limeric bo dziewczyny Galway-owskie i Dublińskie miałyby prawie po równo.
Jak chcecie założę wątek "Spotkania" i tam będziemy rzucac propozycje :tak:

Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?

A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był :-p

To chyba to co miało być w centrum IRL?

To znaczy to miało byc w Limeric bo dziewczyny Galway-owskie i Dublińskie miałyby prawie po równo.
Jak chcecie założę wątek "Spotkania" i tam będziemy rzucac propozycje :tak:
Yyyyyyy
Wez no mnie na ta liste juz wpisz... Tylko spotkanko nie w lipcu, bo nie wiem czy mi sie uda porod przelozyc :-D

Jestem i ja . Normalnie anineczka zaaałuj :cool2: I pewnie KasiaIR tez juz zaluje ,ze nas zostawia:-p
Serdecznie Wam dziewczynki dziękuje za przemile spędzony czas:tak: wszytskim !!!

Nastepne spotkanie proponuje jak najszybciej:-D takie big wtedy;-)

Dla informacji zainteresowanym podaję,ze Niki jak padła w wozku jak wracałyśmy ( i dałam jej małe pol h ) tak po 50 minutach nie mogłam jej dobudzić:sorry2: jak mi sie to jakos udalo i wsadziłam ją do samochodu Niki od razu zamknęła oczy :-D nie działało juz na nią nic:sorry2: Stwierdziłam,ze trudno no i ze spiącą Niki jechałam do domu.Obudziłam ją muzyką w aucie (celowo) pare kroków przed domem.No i jakos sie wybudziła.Ale była nietomna o szok:-D W kazdym razie teraz jest 22:10 - połozył ją szanowny i jakos jej nie slychac nawet :dry: takze wsio ok:tak::-D

I pogoda nam dopisala ,ze hej...

super super:tak: Focie juz były więc się nie będę powtarzała.

reklama
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór:tak:
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udane:tak:Mój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłam:-DCo prawdą jest:tak::-D
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczni:tak:Szacuneczek dla J,ze z nami wytrzymał:baffled:Daniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek:-D
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisisko:-DFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał:-D
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić:tak:
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymała:tak:Telefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku":-D
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała:blink:
Margaritta,Nicola też dała radę:tak:Grzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała:-D
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać:tak:
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątek:sorry2: I szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też:tak:

Do góry