reklama
Dziewczynki zdjatka super widac ze spotkanko udane, no ale przeciez nie moglo byc inaczej
Fajnie Was zobaczyc Zgadzam sie ze trzeba cos na wieksza skale zorganizowac.....
Tichonek recenzja pierwsza klasa
Mamo Ady gratuluje zakupu
Moniak a Ty daj znac czy te kciuki cosik pomogly?????!!!
Fajnie Was zobaczyc Zgadzam sie ze trzeba cos na wieksza skale zorganizowac.....
Tichonek recenzja pierwsza klasa
Mamo Ady gratuluje zakupu
Moniak a Ty daj znac czy te kciuki cosik pomogly?????!!!
Ostatnia edycja:
renni
Fanka BB :)
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udaneMój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłamCo prawdą jest
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczniSzacuneczek dla J,ze z nami wytrzymałDaniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisiskoFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymałaTelefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku"
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała
Margaritta,Nicola też dała radęGrzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątek I szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też
Dokladnie tak bylo!!!!Mialam wlasnie cos napisac a tu prosze Tichonek wszystko strescil!:-)
Jestem padnieta!
Anineczko-zakladaj, zakladaj!
dyta13
Mama kwietniowa 2009
Hallo!
Dzięki dziewczyny za spotkanko,było naprawde b.miłby takich więcej;-) Dodaje swoje fotki
Dzięki dziewczyny za spotkanko,było naprawde b.miłby takich więcej;-) Dodaje swoje fotki
Załączniki
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dobry wieczór - tak mi sie jeszcze micha cieszy po spotkaniu z lachonami i tak jak myslalam... okazaly sie wrednymi zołzami, bo to prze nie teraz bedzie mi żal odjeżdżać.. i będę ryczeć.. mało brakowało zebym przy pożegnaniu z Margaritta i Asienka sie nie rozkleila.. ale bylam twarda, bo trzeba byc twardym a nie miętkim
Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas gadasz z 3 Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun
Lubiczanko - tez sie ciesze ze Cie poznalam i ze znalazlam czas. Wlasciwie to podziekowania naleza sie mojemu mezowi, bo to on stanal na wysokosci zadania i dał mi wychodne. Fajne to Twoje stadko
potwierdzam ze Ania AsienkiR to anioleczek - siedziala u mnie na kolankach i nawet nie zaplakala... słodziutko sie smieje i podobna do mamci jak dwie krople wody
kolejny anioleczek to Nikolka - nawet sama tak o sobie mowi - ze jest mamy little angel byla bardzo dzielna .. tylko bateryjka sie wyczerpala... ale widze ze juz spi, wiec OK
Szymonek Ewelci to maly rozrabiaka i urwisek podrywacz bedzie z niego ze hejjj
Natalcia - corcia Rennie - tez slodziutka rozrabiara i podobna do mamy wow
Karolinanicola - i jak sobie mąż poradzil z opieka ? Córcia głodna nie siedziała?
Dyta - Twoj Dominis fajny i grzeczny mam nadzijeje ze nabral apetytu po spotkaniu z Dublinskimi ciotkami
Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas gadasz z 3 Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun
Lubiczanko - tez sie ciesze ze Cie poznalam i ze znalazlam czas. Wlasciwie to podziekowania naleza sie mojemu mezowi, bo to on stanal na wysokosci zadania i dał mi wychodne. Fajne to Twoje stadko
potwierdzam ze Ania AsienkiR to anioleczek - siedziala u mnie na kolankach i nawet nie zaplakala... słodziutko sie smieje i podobna do mamci jak dwie krople wody
kolejny anioleczek to Nikolka - nawet sama tak o sobie mowi - ze jest mamy little angel byla bardzo dzielna .. tylko bateryjka sie wyczerpala... ale widze ze juz spi, wiec OK
Szymonek Ewelci to maly rozrabiaka i urwisek podrywacz bedzie z niego ze hejjj
Natalcia - corcia Rennie - tez slodziutka rozrabiara i podobna do mamy wow
Karolinanicola - i jak sobie mąż poradzil z opieka ? Córcia głodna nie siedziała?
Dyta - Twoj Dominis fajny i grzeczny mam nadzijeje ze nabral apetytu po spotkaniu z Dublinskimi ciotkami
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Kasienko a ja widzialam te łzy w Twoich oczach i sama sie odwrociłam zebysmy tam sie nie zalały ;-) łzami ofqrs
jakie opisy laseczki strzeliły to ja powiem ,ze wsio to prawda. No ale nie to ,ze Niki to aniołek owszem mówi tak o sobie ,ale... charakterna z niej dziołcha
jakie opisy laseczki strzeliły to ja powiem ,ze wsio to prawda. No ale nie to ,ze Niki to aniołek owszem mówi tak o sobie ,ale... charakterna z niej dziołcha
Lubiczanko jechac z Wami w jednym aucie to sama przyjemnosc:-)Za jakie kilka miesięcy???????????????
jestem-melduneczekPadam na pysio,że hej.zajechaliśmy do domku o 19.50 dokładnie.Dziewczynki z Dublina-wielki szacuneczek-za Was w ogóle-jesteście super babki(na bb chyba same takie?)a poza tym-za to,że żyjecie w Dublinie i nie jesteście znerwicowane-myslałam,że mnie krew zaleje jak po 17-tej w korki wpadliśmy.Do tego pomylił mi się jeden zjazd-ależ by mnie szlag co rano trafiał)))Dzięki wielkie za tak przemiłe i w tak licznym gronie spotkanko
Ewelcia-Tobie za to,że z nami w aucie wytrwałaś też dzęx))
Anineczko-a do Cashel Cie nie niesie?
Kasiu-specjalne thx for U,że znalazłaś dla nas czas)))
Oki-lecim,bo kompulki-for me czekają
Ahaaa-MamoAdy-jak nie masz gdzie się pokręcić to zbieraj Emilii i Wy też w nasze strony walcie))
Dzieki wielkie ze moglam z Wami jechac do Dublina...bo gdyby nie Wy nie dotarlabym na spotkanko.....
Moj telefon chlip, chlip
Jak ja bez niego zyc bede
Gdyby nie ta Wasza przeprowadzka to bysmy Was nawiedzili w niedziele,oczywiscie jesli bys nie miala nic przeciwko:-)
Ja pisalam juz dawno ze my chetni,ale najlepiej niedziela:-);-)Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?
A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był
Mialam napisac jakies male streszczenie ale nie bede sie powtarzac za Tichonkiem i Kasia....dodam ze Wszystkie mamuski sa super
Spotkanko bylo bardzo udane tylko szkoda ze tak szybko sie skonczylo...ale mam nadzieje ze kiedys je powtorzymy.
MArgaritta botanic garden?;-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
ewelcia ołłł jesss tam wiewiórki z ręki jedzą- zapomnialam Ci o tym wspomniec ;-)
anineczka
królowa mrówek :P
tutaj wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/spotkania-38136/#post5142097
ewelcia co z telefonem?
Lubiczanka śpiszzzzz? Niemożliwe
Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła
Ale mam humor
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/spotkania-38136/#post5142097
ewelcia co z telefonem?
Lubiczanka śpiszzzzz? Niemożliwe
Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła