reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki zdjatka super :) widac ze spotkanko udane, no ale przeciez nie moglo byc inaczej :)
Fajnie Was zobaczyc :) Zgadzam sie ze trzeba cos na wieksza skale zorganizowac.....
Tichonek recenzja pierwsza klasa :D
Mamo Ady gratuluje zakupu ;)

Moniak a Ty daj znac czy te kciuki cosik pomogly?????!!!

Ostatnia edycja:
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór:tak:
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udane:tak:Mój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłam:-DCo prawdą jest:tak::-D
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczni:tak:Szacuneczek dla J,ze z nami wytrzymał:baffled:Daniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek:-D
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisisko:-DFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał:-D
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić:tak:
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymała:tak:Telefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku":-D
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała:blink:
Margaritta,Nicola też dała radę:tak:Grzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała:-D
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać:tak:
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątek:sorry2: I szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też:tak:

Dokladnie tak bylo!!!!Mialam wlasnie cos napisac a tu prosze Tichonek wszystko strescil!:tak::-)
Jestem padnieta!

Anineczko-zakladaj, zakladaj!

Hallo!

Dzięki dziewczyny za spotkanko,było naprawde b.miło_Oby takich więcej;-) Dodaje swoje fotki;)

Załączniki

• 2010_03110082..jpg
    2010_03110082..jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 82
  • 2010_03110084..jpg
    2010_03110084..jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 2010_03110081..jpg
    2010_03110081..jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 2010_03110083..jpg
    2010_03110083..jpg
    55 KB · Wyświetleń: 71
  • 2010_03110086..jpg
    2010_03110086..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 64
Dobry wieczór :D :D :D - tak mi sie jeszcze micha cieszy po spotkaniu z lachonami :) i tak jak myslalam... okazaly sie wrednymi zołzami, bo to prze nie teraz bedzie mi żal odjeżdżać.. i będę ryczeć.. mało brakowało zebym przy pożegnaniu z Margaritta i Asienka sie nie rozkleila.. ale bylam twarda, bo trzeba byc twardym a nie miętkim ;)
Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas :) gadasz z 3 ;) Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun :)
Lubiczanko - tez sie ciesze ze Cie poznalam i ze znalazlam czas. Wlasciwie to podziekowania naleza sie mojemu mezowi, bo to on stanal na wysokosci zadania i dał mi wychodne. Fajne to Twoje stadko :)
potwierdzam ze Ania AsienkiR to anioleczek - siedziala u mnie na kolankach i nawet nie zaplakala... słodziutko sie smieje i podobna do mamci jak dwie krople wody :)
kolejny anioleczek to Nikolka - nawet sama tak o sobie mowi - ze jest mamy little angel :D byla bardzo dzielna .. tylko bateryjka sie wyczerpala... ale widze ze juz spi, wiec OK :)
Szymonek Ewelci to maly rozrabiaka i urwisek :D podrywacz bedzie z niego ze hejjj :D
Natalcia - corcia Rennie - tez slodziutka rozrabiara :D i podobna do mamy wow :)
Karolinanicola - i jak sobie mąż poradzil z opieka ? Córcia głodna nie siedziała?
Dyta - Twoj Dominis fajny i grzeczny :D mam nadzijeje ze nabral apetytu po spotkaniu z Dublinskimi ciotkami ;)

Kasienko a ja widzialam te łzy w Twoich oczach :-p i sama sie odwrociłam zebysmy tam sie nie zalały ;-) łzami ofqrs:cool2:
jakie opisy laseczki strzeliły:shocked2: to ja powiem ,ze wsio to prawda. No ale nie to ,ze Niki to aniołek:-D owszem mówi tak o sobie ,ale... charakterna z niej dziołcha:cool2:

Za jakie kilka miesięcy???????????????
jestem-melduneczek:)Padam na pysio,że hej.zajechaliśmy do domku o 19.50 dokładnie.Dziewczynki z Dublina-wielki szacuneczek-za Was w ogóle-jesteście super babki(na bb chyba same takie?)a poza tym-za to,że żyjecie w Dublinie i nie jesteście znerwicowane-myslałam,że mnie krew zaleje jak po 17-tej w korki wpadliśmy.Do tego pomylił mi się jeden zjazd-ależ by mnie szlag co rano trafiał:))))Dzięki wielkie za tak przemiłe i w tak licznym gronie spotkanko
Ewelcia-Tobie za to,że z nami w aucie wytrwałaś też dzęx:)))
Anineczko-a do Cashel Cie nie niesie?:)
Kasiu-specjalne thx for U,że znalazłaś dla nas czas:))))
Oki-lecim,bo kompulki-for me czekają
Ahaaa-MamoAdy-jak nie masz gdzie się pokręcić to zbieraj Emilii i Wy też w nasze strony walcie:)))
Lubiczanko jechac z Wami w jednym aucie to sama przyjemnosc:tak::tak::-)
Dzieki wielkie ze moglam z Wami jechac do Dublina...bo gdyby nie Wy nie dotarlabym na spotkanko:tak:.....
Moj telefon chlip, chlip:baffled::sorry2:
Jak ja bez niego zyc bede:sorry2::cool2:
Gdyby nie ta Wasza przeprowadzka to bysmy Was nawiedzili w niedziele,oczywiscie jesli bys nie miala nic przeciwko:-)

Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?

A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był :-p
Ja pisalam juz dawno ze my chetni,ale najlepiej niedziela:-);-)

Mialam napisac jakies male streszczenie ale nie bede sie powtarzac za Tichonkiem i Kasia....dodam ze Wszystkie mamuski sa super:-D
Spotkanko bylo bardzo udane tylko szkoda ze tak szybko sie skonczylo...ale mam nadzieje ze kiedys je powtorzymy.
MArgaritta botanic garden?;-)

reklama
Anineczka Lubiczanka sie przeprowadza w ten weekend....
Zostawilam moj telefon u nich w samochodzie:baffled::-(
Moj tele.zwiedza Cashel a ja nie:sorry2::cool2::-D
Anineczko a moze nas nawiedzicie i mi byc porzadek z wlosami zrobila???

Do góry