reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki zdjatka super :) widac ze spotkanko udane, no ale przeciez nie moglo byc inaczej :)
Fajnie Was zobaczyc :) Zgadzam sie ze trzeba cos na wieksza skale zorganizowac.....
Tichonek recenzja pierwsza klasa :D
Mamo Ady gratuluje zakupu ;)

Moniak a Ty daj znac czy te kciuki cosik pomogly?????!!!

Ostatnia edycja:
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór:tak:
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udane:tak:Mój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłam:-DCo prawdą jest:tak::-D
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczni:tak:Szacuneczek dla J,ze z nami wytrzymał:baffled:Daniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek:-D
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisisko:-DFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał:-D
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić:tak:
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymała:tak:Telefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku":-D
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała:blink:
Margaritta,Nicola też dała radę:tak:Grzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała:-D
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać:tak:
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątek:sorry2: I szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też:tak:

Dokladnie tak bylo!!!!Mialam wlasnie cos napisac a tu prosze Tichonek wszystko strescil!:tak::-)
Jestem padnieta!

Anineczko-zakladaj, zakladaj!

Hallo!

Dzięki dziewczyny za spotkanko,było naprawde b.miło_Oby takich więcej;-) Dodaje swoje fotki;)

Załączniki

• 2010_03110082..jpg
    2010_03110082..jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 76
  • 2010_03110084..jpg
    2010_03110084..jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 2010_03110081..jpg
    2010_03110081..jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 2010_03110083..jpg
    2010_03110083..jpg
    55 KB · Wyświetleń: 66
  • 2010_03110086..jpg
    2010_03110086..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 53
Dobry wieczór :D :D :D - tak mi sie jeszcze micha cieszy po spotkaniu z lachonami :) i tak jak myslalam... okazaly sie wrednymi zołzami, bo to prze nie teraz bedzie mi żal odjeżdżać.. i będę ryczeć.. mało brakowało zebym przy pożegnaniu z Margaritta i Asienka sie nie rozkleila.. ale bylam twarda, bo trzeba byc twardym a nie miętkim ;)
Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas :) gadasz z 3 ;) Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun :)
Lubiczanko - tez sie ciesze ze Cie poznalam i ze znalazlam czas. Wlasciwie to podziekowania naleza sie mojemu mezowi, bo to on stanal na wysokosci zadania i dał mi wychodne. Fajne to Twoje stadko :)
potwierdzam ze Ania AsienkiR to anioleczek - siedziala u mnie na kolankach i nawet nie zaplakala... słodziutko sie smieje i podobna do mamci jak dwie krople wody :)
kolejny anioleczek to Nikolka - nawet sama tak o sobie mowi - ze jest mamy little angel :D byla bardzo dzielna .. tylko bateryjka sie wyczerpala... ale widze ze juz spi, wiec OK :)
Szymonek Ewelci to maly rozrabiaka i urwisek :D podrywacz bedzie z niego ze hejjj :D
Natalcia - corcia Rennie - tez slodziutka rozrabiara :D i podobna do mamy wow :)
Karolinanicola - i jak sobie mąż poradzil z opieka ? Córcia głodna nie siedziała?
Dyta - Twoj Dominis fajny i grzeczny :D mam nadzijeje ze nabral apetytu po spotkaniu z Dublinskimi ciotkami ;)

Kasienko a ja widzialam te łzy w Twoich oczach :-p i sama sie odwrociłam zebysmy tam sie nie zalały ;-) łzami ofqrs:cool2:
jakie opisy laseczki strzeliły:shocked2: to ja powiem ,ze wsio to prawda. No ale nie to ,ze Niki to aniołek:-D owszem mówi tak o sobie ,ale... charakterna z niej dziołcha:cool2:

Za jakie kilka miesięcy???????????????
jestem-melduneczek:)Padam na pysio,że hej.zajechaliśmy do domku o 19.50 dokładnie.Dziewczynki z Dublina-wielki szacuneczek-za Was w ogóle-jesteście super babki(na bb chyba same takie?)a poza tym-za to,że żyjecie w Dublinie i nie jesteście znerwicowane-myslałam,że mnie krew zaleje jak po 17-tej w korki wpadliśmy.Do tego pomylił mi się jeden zjazd-ależ by mnie szlag co rano trafiał:))))Dzięki wielkie za tak przemiłe i w tak licznym gronie spotkanko
Ewelcia-Tobie za to,że z nami w aucie wytrwałaś też dzęx:)))
Anineczko-a do Cashel Cie nie niesie?:)
Kasiu-specjalne thx for U,że znalazłaś dla nas czas:))))
Oki-lecim,bo kompulki-for me czekają
Ahaaa-MamoAdy-jak nie masz gdzie się pokręcić to zbieraj Emilii i Wy też w nasze strony walcie:)))
Lubiczanko jechac z Wami w jednym aucie to sama przyjemnosc:tak::tak::-)
Dzieki wielkie ze moglam z Wami jechac do Dublina...bo gdyby nie Wy nie dotarlabym na spotkanko:tak:.....
Moj telefon chlip, chlip:baffled::sorry2:
Jak ja bez niego zyc bede:sorry2::cool2:
Gdyby nie ta Wasza przeprowadzka to bysmy Was nawiedzili w niedziele,oczywiscie jesli bys nie miala nic przeciwko:-)

Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?

A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był :-p
Ja pisalam juz dawno ze my chetni,ale najlepiej niedziela:-);-)

Mialam napisac jakies male streszczenie ale nie bede sie powtarzac za Tichonkiem i Kasia....dodam ze Wszystkie mamuski sa super:-D
Spotkanko bylo bardzo udane tylko szkoda ze tak szybko sie skonczylo...ale mam nadzieje ze kiedys je powtorzymy.
MArgaritta botanic garden?;-)

reklama
Anineczka Lubiczanka sie przeprowadza w ten weekend....
Zostawilam moj telefon u nich w samochodzie:baffled::-(
Moj tele.zwiedza Cashel a ja nie:sorry2::cool2::-D
Anineczko a moze nas nawiedzicie i mi byc porzadek z wlosami zrobila???

Do góry