reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczynki
Wpadlismy przypomniec o sobie:tak: Skonczylismy dwa miesiace i wygladamy teraz tak:
S8000123..jpg

A tu kilka fotek z sesji
sesja4..jpg sesja9..jpg sesja2..jpg

No to jak juz sie pochwalilam to jeszcze powiem ze dostalismy paszport i lecimy do PL na swieta, planujemy chrzciny. Przyznam sie zetroche sie denerwuje lotem, jak wasze dzieci zniosly lot samolotem, jakies bole uszu czy cos takiego? A tak wogole to ciesz sie bardzo bo to moja pierwsza wielkanoc od 4 lat w PL:-)
Milego dnia

reklama
hej dziewczynki
Wpadlismy przypomniec o sobie:tak: Skonczylismy dwa miesiace i wygladamy teraz tak:
Zobacz załącznik 223618

A tu kilka fotek z sesji
Zobacz załącznik 223615 Zobacz załącznik 223616 Zobacz załącznik 223617

No to jak juz sie pochwalilam to jeszcze powiem ze dostalismy paszport i lecimy do PL na swieta, planujemy chrzciny. Przyznam sie zetroche sie denerwuje lotem, jak wasze dzieci zniosly lot samolotem, jakies bole uszu czy cos takiego? A tak wogole to ciesz sie bardzo bo to moja pierwsza wielkanoc od 4 lat w PL:-)
Milego dnia
To Ci kawaler rosnie... Slodziutki jest
Co do lotu, to nie boj sie. Im mniejsze dziecko tym lepiej znosi lot. A ewentualne fochy podczas, to bardziej kwestia charakteru dzidziusia.

Pauletta, bez jaj... Jak nas podczytujesz i sie z nas nabijasz, to juz przestan i napisz cos:-) :-D

Witam

Nie będę pisac jak wam zazdroszczę tego spotkania :evil:
I już planuje,że może w weekend zrobimy powtórkę z rozrywki? Hę? :confused::sorry2:

Emili,Tichonku kliknijcie szybko dwa razy w ikonkę Odpowiedz na ten temat i już.Nie przeniesie was do szybkiej odpowiedzi :tak::tak:

Lubiczanko ubawiłam się po pachy z tym wołaniem Jacusia :-D:-D
Dobrze,że zbieg został złapany :tak::tak:

Zdjęcia Galwayowskich dziewczyn superaśne,a tort Moniak śliczny i trzymam kciuki ( a za co?) :-D

Idę szorowac płytki bo wymazali mi kredkami :baffled:

a pauletta nas czyta i sie śmieje :D bierze nas na przetrzymanie :)

Pauletta, bez jaj... Jak nas podczytujesz i sie z nas nabijasz, to juz przestan i napisz cos:-) :-D

Ale mnie rozbawiłyście z rana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak na poważnie to byłam w szpitalu na kontrolnej wizycie :tak::tak: główka wysoko nic sie nie zapowiada :sorry2: już mnie zapisali na wywołanie 22 więc jak nie urodze do tego czasu to już wiadomo chociaż że na bank 22 będe po :tak: największe jaja to że teściowie przylatują od 16 do 23 mieli mi pomóc przy małej hehehe to jak się nie pospieszy to ją tylko w szpitalu zobaczą :sorry2:
Dobra lece śniadanko wszamać bo mi żołądek się skręca a mnie na hot-dogi naszło :-D:-D:-D

Hejka
Monia - trzymam kciuki choć też nie wiem za co..ale OKi:happy2: dasz znać potem..
Lubiczanko - a już myślałam, że jak go dorwiesz to już na bank zrobisz z niego rękawiczki :szok::-D
ALe widzę mężulek ma sny prorocze czy też intuicję!:tak:
(...)
zazdroszcze wam tego spotkanka:-(ale ja to nie lubie daleko jeździc bo mnie to usypia:sorry2:muli i jestem zawsze wykonczona:sorry2:

miłego dnia i miłego spotkania;-)
niestety dla mnie też troszkę za daleko..ale z powodu małej jeszcze wprawy..a kusiło mnie nie powiem..tym bardziej, że teść dziś pojechał do Dublina to akurat przy okazji bym odwiozła a tak musi tułać się busem :baffled:
Ale wiesz Marta..do Clonmel blisko to wbijaj się w brykę i zapraszam :-)
(...)Napiszcie mi jak wstawiacie tą ikonkę z zębolami mi się nie udaję
Tak samo jak pozostałe..może coś Ci się zacięło bo czasem są jakieś problemy i znikają..czy z czym dokładnie masz problem? Może nie ten kod wklejasz? Ja metodą prób i błędów aż wychodzi :-D
Jola - pełen wypas na kanapce..:-)

reklama
Do góry