reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczynki
Wpadlismy przypomniec o sobie:tak: Skonczylismy dwa miesiace i wygladamy teraz tak:
S8000123..jpg

A tu kilka fotek z sesji
sesja4..jpg sesja9..jpg sesja2..jpg

No to jak juz sie pochwalilam to jeszcze powiem ze dostalismy paszport i lecimy do PL na swieta, planujemy chrzciny. Przyznam sie zetroche sie denerwuje lotem, jak wasze dzieci zniosly lot samolotem, jakies bole uszu czy cos takiego? A tak wogole to ciesz sie bardzo bo to moja pierwsza wielkanoc od 4 lat w PL:-)
Milego dnia

reklama
hej dziewczynki
Wpadlismy przypomniec o sobie:tak: Skonczylismy dwa miesiace i wygladamy teraz tak:
Zobacz załącznik 223618

A tu kilka fotek z sesji
Zobacz załącznik 223615 Zobacz załącznik 223616 Zobacz załącznik 223617

No to jak juz sie pochwalilam to jeszcze powiem ze dostalismy paszport i lecimy do PL na swieta, planujemy chrzciny. Przyznam sie zetroche sie denerwuje lotem, jak wasze dzieci zniosly lot samolotem, jakies bole uszu czy cos takiego? A tak wogole to ciesz sie bardzo bo to moja pierwsza wielkanoc od 4 lat w PL:-)
Milego dnia
To Ci kawaler rosnie... Slodziutki jest
Co do lotu, to nie boj sie. Im mniejsze dziecko tym lepiej znosi lot. A ewentualne fochy podczas, to bardziej kwestia charakteru dzidziusia.

Pauletta, bez jaj... Jak nas podczytujesz i sie z nas nabijasz, to juz przestan i napisz cos:-) :-D

Witam

Nie będę pisac jak wam zazdroszczę tego spotkania :evil:
I już planuje,że może w weekend zrobimy powtórkę z rozrywki? Hę? :confused::sorry2:

Emili,Tichonku kliknijcie szybko dwa razy w ikonkę Odpowiedz na ten temat i już.Nie przeniesie was do szybkiej odpowiedzi :tak::tak:

Lubiczanko ubawiłam się po pachy z tym wołaniem Jacusia :-D:-D
Dobrze,że zbieg został złapany :tak::tak:

Zdjęcia Galwayowskich dziewczyn superaśne,a tort Moniak śliczny i trzymam kciuki ( a za co?) :-D

Idę szorowac płytki bo wymazali mi kredkami :baffled:

a pauletta nas czyta i sie śmieje :D bierze nas na przetrzymanie :)

Pauletta, bez jaj... Jak nas podczytujesz i sie z nas nabijasz, to juz przestan i napisz cos:-) :-D

Ale mnie rozbawiłyście z rana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak na poważnie to byłam w szpitalu na kontrolnej wizycie :tak::tak: główka wysoko nic sie nie zapowiada :sorry2: już mnie zapisali na wywołanie 22 więc jak nie urodze do tego czasu to już wiadomo chociaż że na bank 22 będe po :tak: największe jaja to że teściowie przylatują od 16 do 23 mieli mi pomóc przy małej hehehe to jak się nie pospieszy to ją tylko w szpitalu zobaczą :sorry2:
Dobra lece śniadanko wszamać bo mi żołądek się skręca a mnie na hot-dogi naszło :-D:-D:-D

Hejka
Monia - trzymam kciuki choć też nie wiem za co..ale OKi:happy2: dasz znać potem..
Lubiczanko - a już myślałam, że jak go dorwiesz to już na bank zrobisz z niego rękawiczki :szok::-D
ALe widzę mężulek ma sny prorocze czy też intuicję!:tak:
(...)
zazdroszcze wam tego spotkanka:-(ale ja to nie lubie daleko jeździc bo mnie to usypia:sorry2:muli i jestem zawsze wykonczona:sorry2:

miłego dnia i miłego spotkania;-)
niestety dla mnie też troszkę za daleko..ale z powodu małej jeszcze wprawy..a kusiło mnie nie powiem..tym bardziej, że teść dziś pojechał do Dublina to akurat przy okazji bym odwiozła a tak musi tułać się busem :baffled:
Ale wiesz Marta..do Clonmel blisko to wbijaj się w brykę i zapraszam :-)
(...)Napiszcie mi jak wstawiacie tą ikonkę z zębolami mi się nie udaję
Tak samo jak pozostałe..może coś Ci się zacięło bo czasem są jakieś problemy i znikają..czy z czym dokładnie masz problem? Może nie ten kod wklejasz? Ja metodą prób i błędów aż wychodzi :-D
Jola - pełen wypas na kanapce..:-)

reklama
Do góry