reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

O ja ale puchy :baffled:

Ja dopiero usiadłam.Wykąpałam psa,zmieniłam pościel,posprzątałam,w rozbiegu włosy sobie podcięłam :szok::-D a teraz czas na kawkę bo za godzinę klienta mam :dry:
Później jeszcze na szybkie zakupy :tak:
Idę sobie włosy wyprostowac i zobaczyc co to ja nawymodziłam przed tym lustrem :-D

reklama
Witam.
My juz po spotkanku, bylo super!:tak: Dziekuje dziewczynki, milo bylo Was poznac.:-)

Zobacz załącznik 223846Zobacz załącznik 223847Zobacz załącznik 223845
pencil.png

Spora grupa mamusiek :tak: Najważniejsze, że spotkanko się udało:biggrin2:

O jak fajnie renni.
Dużo twarzyczek poznaję,choc troszkę mało widoczne.
Ale super.Widzę,że pogoda i humory dopisywały :tak::tak:
Mmmm Margarittka nawet jest i Katarzyna :-D
Fajno.

Witam Was wieczorowo poro :-)
Nabylismy dzisiaj droga zakupu podwojny wozek:cool2: Jechalismy po niego az za Athlon i mielismy calkiem niedaleko do Dublina chyba. I troche mnie kusilo, nie powiem, ale nie wiem, gdzie park i w ogole juz za pozno bylo...
Zdjecia fajowe. Niektore widac wyraznie, co do niektorych musialam sie domyslac ale dalam rade z pomoca opisu;-)
Teraz ide sie troche dzieckiem, kotem i domem zajac, co by nie bylo...

Teraz ja!
Było super:tak:Świetne dziewczyny,dzieciaki.pogoda dopisała,humory też.Oby częściej takie zloty:tak:
Szkoda,że Kasia już do Polszy zjeżdża:-(

Załączniki

• SDC12988..jpg
    SDC12988..jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 81
  • SDC12989..jpg
    SDC12989..jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 75
Witam sie

Super fotka, spodtkanie udane, szkoda ze nie mogłam sie wybrac na spotkanie z Wami...
Moze jakos na wiosne sie uda gdzies spotkac jeszcze raz...

Pauletta ja byłam z Sofik na kontroli wszytko OK, kazali mi przyjsc 25 listopada na wywolanie a na 2 dzien po wyzycie(ternim porodu) wyladowlam na porodówce... wiec wiesz nie trac nadziej...tesciowa napewno przyjedzie jak juz Zuzia bedzie z Wami :)

W sobote robie roczek Fi juz dzis przygotowalam dekoracje na tort a od jutro szykowanie az sie boje ze nie uda mi sie wszystkiego sama zrobic...

Miłego wieczoru...

reklama
Za jakie kilka miesięcy???????????????
jestem-melduneczek:)Padam na pysio,że hej.zajechaliśmy do domku o 19.50 dokładnie.Dziewczynki z Dublina-wielki szacuneczek-za Was w ogóle-jesteście super babki(na bb chyba same takie?)a poza tym-za to,że żyjecie w Dublinie i nie jesteście znerwicowane-myslałam,że mnie krew zaleje jak po 17-tej w korki wpadliśmy.Do tego pomylił mi się jeden zjazd-ależ by mnie szlag co rano trafiał:))))Dzięki wielkie za tak przemiłe i w tak licznym gronie spotkanko
Ewelcia-Tobie za to,że z nami w aucie wytrwałaś też dzęx:)))
Anineczko-a do Cashel Cie nie niesie?:)
Kasiu-specjalne thx for U,że znalazłaś dla nas czas:))))
Oki-lecim,bo kompulki-for me czekają
Ahaaa-MamoAdy-jak nie masz gdzie się pokręcić to zbieraj Emilii i Wy też w nasze strony walcie:)))

Do góry