reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiec zapraszam na niedziele:-)

Jej dziewczyny....Lubiczanka Was wydala ze dopytywalyscie sie o moj sernik:sorry2:
Dzizas ja calkiem zapomnialam,przypomnialo mi sie na autostradzie...oni przyjechali pozniej niz myslalam ze beda i szybko kawka,mala pogawedka,przypinanie fotelika i pakowanie klamotow ip....sorki wielkie ale nastepnym razem jakby cos sie barzdiej postaram....

No teraz to na niedziele musz cos wymyslec :cool2:

Wiec zapraszam na niedziele:-)

Jej dziewczyny....Lubiczanka Was wydala ze dopytywalyscie sie o moj sernik:sorry2:
Dzizas ja calkiem zapomnialam,przypomnialo mi sie na autostradzie...oni przyjechali pozniej niz myslalam ze beda i szybko kawka,mala pogawedka,przypinanie fotelika i pakowanie klamotow ip....sorki wielkie ale nastepnym razem jakby cos sie barzdiej postaram....

No teraz to na niedziele musz cos wymyslec :cool2:
Aaaa to czyli sernika nie było :szok:
No to chociaż tyle dobrego :-D

No to postaraj się ewelciu bo ja smakosz czyiś (wdf ?) ciast :-)
Sama niewiele umiem,albo nic...jak kto woli...

A teraz udaję się na spoczynek....wypoczynek czy jak kto tam woli :-D

Anineczka a Ty tez sernik sobie zyczysz?
A moze byc z brzoskwiniami?=
Dawaj szybko znac bo jutro bede w carlow(hehe a jutro mialam obrac inny kierunek-no nic zmiana planow) to zakupy zrobie:tak::tak:

Edit:
Sernik tak w ogole to byl....Lubiczanki jadly :) tylko do Dublina nie dowiozlam bo zapomnialam :(.....wstyd mi wstyd

Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła :-D

Ale mam humor :sorry2::-D

moje wloski tez potrzebuja nozyczek..haha..i moge upiec sernik :) z brzoskwinkami albo jaki kto woli ...bez tez moze byc..haha

no ale widze spotkanko udane..i super inaczej byc nie moglo

ja pisze sie na spotkanko w maju..zmolestuje mojego aby mnie dostarczyl chyba ze juz bede miala fulla i sama brykne jak dam rade..

:sorry2:
ewelcia ołłł jesss:cool2: tam wiewiórki z ręki jedzą- zapomnialam Ci o tym wspomniec:-D ;-)
Dobrze,że rąk nie jedzą:-D:-D
tutaj wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/spotkania-38136/#post5142097
ewelcia co z telefonem?
Lubiczanka śpiszzzzz? Niemożliwe :-D
Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła :-D

Ale mam humor :sorry2::-D
Takaś wesoła,że Ci się udało od spotkania wymigać?:dry:

Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas :) gadasz z 3 ;) Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun :)
:sorry2:Taka jestem rozpeplana?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:No to ładne wrażenie zrobiłam:baffled:
A tu jeszcze dwie foteczki.(Margaritta,za Twoim pozwoleniem-mam nadzieję:sorry2:Bo z Twego aparatu)
I zobaczcie,dobrze,że mnie Margaritta uświadomiła,o której to się w Dublinie trza na spotkanko stawić:-D:-D:-D
U nas nawet o północy jasno jak w dzień:-D:-D:-D

Załączniki

• spotkanie BB (18)&#4.jpg
    spotkanie BB (18)&#4.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 67
  • spotkanie BB (2)..jpg
    spotkanie BB (2)..jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry