reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiec zapraszam na niedziele:-)

Jej dziewczyny....Lubiczanka Was wydala ze dopytywalyscie sie o moj sernik:sorry2:
Dzizas ja calkiem zapomnialam,przypomnialo mi sie na autostradzie...oni przyjechali pozniej niz myslalam ze beda i szybko kawka,mala pogawedka,przypinanie fotelika i pakowanie klamotow ip....sorki wielkie ale nastepnym razem jakby cos sie barzdiej postaram....

No teraz to na niedziele musz cos wymyslec :cool2:

Wiec zapraszam na niedziele:-)

Jej dziewczyny....Lubiczanka Was wydala ze dopytywalyscie sie o moj sernik:sorry2:
Dzizas ja calkiem zapomnialam,przypomnialo mi sie na autostradzie...oni przyjechali pozniej niz myslalam ze beda i szybko kawka,mala pogawedka,przypinanie fotelika i pakowanie klamotow ip....sorki wielkie ale nastepnym razem jakby cos sie barzdiej postaram....

No teraz to na niedziele musz cos wymyslec :cool2:
Aaaa to czyli sernika nie było :szok:
No to chociaż tyle dobrego :-D

No to postaraj się ewelciu bo ja smakosz czyiś (wdf ?) ciast :-)
Sama niewiele umiem,albo nic...jak kto woli...

A teraz udaję się na spoczynek....wypoczynek czy jak kto tam woli :-D

Anineczka a Ty tez sernik sobie zyczysz?
A moze byc z brzoskwiniami?=
Dawaj szybko znac bo jutro bede w carlow(hehe a jutro mialam obrac inny kierunek-no nic zmiana planow) to zakupy zrobie:tak::tak:

Edit:
Sernik tak w ogole to byl....Lubiczanki jadly :) tylko do Dublina nie dowiozlam bo zapomnialam :(.....wstyd mi wstyd

Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła :-D

Ale mam humor :sorry2::-D

moje wloski tez potrzebuja nozyczek..haha..i moge upiec sernik :) z brzoskwinkami albo jaki kto woli ...bez tez moze byc..haha

no ale widze spotkanko udane..i super inaczej byc nie moglo

ja pisze sie na spotkanko w maju..zmolestuje mojego aby mnie dostarczyl chyba ze juz bede miala fulla i sama brykne jak dam rade..

:sorry2:
ewelcia ołłł jesss:cool2: tam wiewiórki z ręki jedzą- zapomnialam Ci o tym wspomniec:-D ;-)
Dobrze,że rąk nie jedzą:-D:-D
tutaj wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/spotkania-38136/#post5142097
ewelcia co z telefonem?
Lubiczanka śpiszzzzz? Niemożliwe :-D
Co robita na weekend hę? Bo bym Ci te hery ogoliła :-D

Ale mam humor :sorry2::-D
Takaś wesoła,że Ci się udało od spotkania wymigać?:dry:

Tichonek - wcale sie nie dziwie ze chrype zlapalas :) gadasz z 3 ;) Radziu - słodziak - i jaki elegancki i wyczesany przyszedll szacun :)
:sorry2:Taka jestem rozpeplana?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:No to ładne wrażenie zrobiłam:baffled:
A tu jeszcze dwie foteczki.(Margaritta,za Twoim pozwoleniem-mam nadzieję:sorry2:Bo z Twego aparatu)
I zobaczcie,dobrze,że mnie Margaritta uświadomiła,o której to się w Dublinie trza na spotkanko stawić:-D:-D:-D
U nas nawet o północy jasno jak w dzień:-D:-D:-D

Załączniki

• spotkanie BB (18)&#4.jpg
    spotkanie BB (18)&#4.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 62
  • spotkanie BB (2)..jpg
    spotkanie BB (2)..jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry