reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A wlasnie dobrze, ze mi sie przypomnialo Lubiczanko nie zapomnij PASZPORT POLSATU ze soba zabrac, bo czasem w ambasadzie sprawdzaja!!:-D:-D:-D:-D

reklama
A wlasnie dobrze, ze mi sie przypomnialo Lubiczanko nie zapomnij PASZPORT POLSATU ze soba zabrac, bo czasem w ambasadzie sprawdzaja!!:-D:-D:-D:-D

Dzięki,że mi przypomniałaś,bo na śmierć bym zapomniała;)))
No ja dziś sobie pospałam jak młody Bóg(bogini?)Choć mięliśmy w nocy akcję nowy futrzak.Wyobrazcie sobie o 23 siedzimy przed tv-nagle Daniel daje znać,że na cycucha pora-to ja biegiem...Kładę go i słyszę jęki Dadzi,więc wołam cichusio"Jacuś",nic...."Jacuś"....cisza,więc zakrywam uszka Danielkowi i wrzeszczę-KOCHAAAANIEEE!!!!!J się zrywa -ja mówię Dadzia chyba chce siku-a on<myslałem,że chomik zwiał i łazi Ci po łóżku"(hłe,hłe)wysadził Dadziunię i wraca do mnie,patrzy na domek chomika,a tam-chomika niet:szok:.Zaraz Młodego od cyca oderwałam i do łóżeczka.J przytachał latarkę i dajemy"akcja ratunkowa(tylko czyja -chomika czy nasza)...U nas w sypialni-nieee,u Dawida-nie ma mowy o dojrzeniu czegokolwiek pod wyrkiem,więc próbujemy nasłuchiwać-cisza.Idziemy do Dadzi-pod łóżkiem nic...ale nasza córunia ma taką siatkę-takie jakby siatkowa półki na duperele z okrągłymi wlotami...I tam go dorwaliśmy...Dobrze,że to taka bestia,bo te małe dawno by schromoliły:tak::-)I jest mały banita teraz ma takie zabezpieczenia,że żeby wylezć musiałby być koperfieldem:-D
Nic to...Zmywam się,bo jeszcze dzieciarnia w pidżamach mi lata,a juz pomału zbierać się należy:)Miłego dnia Dziewczynki:laugh2:
Anineczko-naprawdę wielka szkoda
Pauletta-daj sygnał jakby co,żebym mogła w razie WU dziewczynki Dublińskie poinformować o stanie rzeczy:tak::-)
Marta-ale od jazdy do Limericka sie nie wykręcisz:-D

Hej mamunie zdjęcia fajne w Galway macie gdzie śmigać na spacerek u nas nie ma gdzie ..mała jeszcze śpi jetem w szoku ale w nocy daje popalić ....tabasia- gratulacje wielkie .Napiszcie mi jak wstawiacie tą ikonkę z zębolami mi się nie udaję

Witam!
Wpadlam sprawdzic obecnosc;-)

Baterie do aparatu mi sie laduja wiec fotki beda:-)

Marta ooo jestes-:tak:

Lubiczanko alez wy sie macie z tymi chomikami-najwazniejsze ze sie znalazl:tak:

CZyzby Pauletta rodzila?

I ja jestem:-)
Mam nadzieję,ze się pogoda nie spierdzieli bo na razie niezbyt ciekawa:dry:
Asienka,będziesz czekać na nas pod Szpilą?Jak tylko dojedziemy to będę dzwonić...
Lubiczanko,Ewelcia,szerokiej drogi i mało zakrętów:tak:
Pauletta??????

Będę czekać:-), wyjeżdżam o 11, ale muszę iść do Revenue dla M, ale spoko, będę:-)

Hej dziewczynki
Ja tylko na sekundke...
Monia, ladny i pewnie pyszny torcik. I fajnie, ze masz zdjecie,bo my jakos nie wpadlismy na pomysl uwiecznienia mojego pierwszego arcydziela :-/

Emili, co Ty gadasz, ze u Was nie ma gdzie chodzic :-) Ja sama czesto sie do tuam na spacerki wybieram. najczesciej po parku...

Hmmmm... czyzby kogos brakowalo? :-D Spi czy pojechala? :-D

Oooo... I polowa ciazy za mna :-) :-):-) Jeszcze troche i bedziecie mnie co rano do odpowiedzi wywolywaly :-D

Jeszcze raz milego spotkanka dziewczynki

lubiczanka limerick nie tak daleko więc dam rade

ewelcia no wróciłam:)

a pauletta nas czyta i sie śmieje :D bierze nas na przetrzymanie :)

Emili,ale wcale nie umiesz emotek wstawić czy tylko tej konkretnej?Bo jak piszesz posta to robisz tak:odpowiedz na ten temat,potem pod okienkiem do pisania posta jest "zaawansowana edycja",naciskasz i otwiera się okno do postów z ikonkami,a ta z zębolami jest pierwsza.A,że czasem nie chce któraś wskoczyć to się zdarza:tak:
Pogoda się poprawia:-)
Lubiczanko,Wy to się macie z tymi futrami,upss...przepraszam-futrzakami:cool2:
Pauletty chyba niet:szok:

reklama
Do góry