reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Wpadłam na sekundkę myśląć że może już focie Zuzi zobacze a tu Pauletta w dwupaku nadal na forum buszuje:-) Nie daj się choróbsku
Życzę mamuśki udanego spotkanka, pogoda zapewne wam dopisze, wiosna na całego zawitała w Irlandii:tak::-)

Spróbuje pochwalić się torcikiem ale nie wiem czy uda mi się wstawić fotkę

Załączniki

• SANY0006..jpg
    SANY0006..jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ja oficjalnie mogę powiedziec,że nie dotrę.
Buuuuuuuuuuuuuuuu!!!!:no::no:
Ale rozumiem,nie możesz,co zrobić:sorry2:Nic,tylko czekać na następne spotkanie:tak:Może urządzimy kiedyś w weekend to się już nie wykręcisz:dry:
A ja padam na nos,miałam dziś gości i niedawno wyszli.Dobrej nocy wszystkim.
Pauletta nie pokazuj się jutro na forum bez córki:sorry2:
Moniak Twój motyl jest piękny,wygląda baaardzo apetycznie:-p
Dziewczynki,fotki ze spotkanka macie świetne,a Ala włosięta przebijają wszystko:-D

Ostatnia edycja:
witam

w końcu bb normalnie mi chodzi bo wczoraj to ze złosci wyłączyłam w cholere:wściekła/y: i kompa włączyłam wieczorem ale tez strony sie ślimaczyły :(:no:

tabasia ogromne gratulacje dla was!!!!

kamcia fotki świetne i wy laseczki tez:tak:

zazdroszcze wam tego spotkanka:-(ale ja to nie lubie daleko jeździc bo mnie to usypia:sorry2:muli i jestem zawsze wykonczona:sorry2:

miłego dnia i miłego spotkania;-)

:-)Witam nietypową jak dla mnie porą:-) Dopiero doczytałam i
Tabasia ogromne gratulacje:-) Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa
Kamcia super fotki, niezły fotograf z Ciebie :tak: no i masz super modeli:tak:
OK muszę zmykać, trzymajcie dziś wciukasy za mnie :blink:

witam

normalnie wie wiem co napisac..wiec chyba zycze milego dnia

Kamcia..super foty szkoda ze niemoglam wczoraj dojechac..ale juz mam ubezpieczenie i dzisiaj moge jezdzic ..

D.dobry!
fotki super,zapewne takie jak spotkanko ;-)
a ja odwyku nie mam bo podczytuje,tylko jakas taka...depreska mnie dopadla,a dzis mnie muli od rana na akcje zwrotne (w zadnej ciazy nie jestem:no:;-)) i w ogole kiepsko sie czuje-ciezko stwierdzic co mi jest,dlatego nie zamulam:tak:
milego dnia!pogoda nas rozpieszcza..;-)

a o Paulettcie (jak to napisac:confused:) nie wspominam bo ona lekka na wspominki i zaraz sie pojawi-wystarczy pomyslec..;-)Chyba ze...:-)

HEJKA MAMUNIE
mILEGO DNIA ZYCZE:-)

Dziewczynki zycze udanego spotkanka, fajnie ze sie spotykacie wkoncu po tamtej stronie wyspy, normalnie tylko pozazdroscic- zwlaszcza lubiczance Ty to jestes elastyczna wschod zachod i jeszcze limerick pewnie niedlugo :-D NIE ZAPOMNIJCIE ZROBIC DUZO FOTEK:-D:cool2:

Monia torcik super wyczarowalas - wszystkie owoce swiata widze:-) emilce napewno sie podobal i smakowal, chyba pomozesz mi przy moim;-) trzymam kciuki mocno tylko powiedz za co bo chyba nie doczytalam albo nie pisalas :baffled:

Tabasiu kochana duzo zdrowka dla Was, czekamy z niecierpliwoscia na fotki malenkiego okruszka :-)

Matka Pauletta gdzie Ty? :)

Ostatnia edycja:
I ja jestem:-)
Mam nadzieję,ze się pogoda nie spierdzieli bo na razie niezbyt ciekawa:dry:
Asienka,będziesz czekać na nas pod Szpilą?Jak tylko dojedziemy to będę dzwonić...
Lubiczanko,Ewelcia,szerokiej drogi i mało zakrętów:tak:
Pauletta??????

reklama
hej,
anineczko-buuuuuuuuuuuuuuuu:no:
moniak82-trzymam kciuki.
pauletta-jestes?
agusiek-aparat jest zwarty i gotowy, czeka na sesyyyyjjjjjjeee.:tak:

Dziewczyny do 13!:-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry