reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Juz mi sie udało:) Dzis wyszło nam male spotkanko wiec wklejam zdjecia chyba nikt nie ma nic przeciw: i jedno ze spaceru z Martuska i Didi

Załączniki

• DSCN0624mala..jpg
    DSCN0624mala..jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN0585spacer..jpg
    DSCN0585spacer..jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCN0626allll..jpg
    DSCN0626allll..jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN0622parka..jpg
    DSCN0622parka..jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCN0629sylwia..jpg
    DSCN0629sylwia..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCN0628misia all&#108.jpg
    DSCN0628misia all&#108.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 69
reklama
A tu kilka zdjec z urodzin i z babcia w ukochanym autku:)

Załączniki

• DSCN0488tort..jpg
    DSCN0488tort..jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN0477oli z babc&#.jpg
    DSCN0477oli z babc&#.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCN0520laski..jpg
    DSCN0520laski..jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCN0536laski pub..jpg
    DSCN0536laski pub..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
hihi fajne fotki, nawet moja mala sie zalapala :-) A jak martuska sie przytula do kamci uuu hehe :-)

pauletta nosek do gory, w kazdym razie to juz tuz tuz :-)

Zycze dobrej nocki!
Kamcia-fajne zdjecia!
Lubiczanko-szerokiej drogi, no i nie zaspijcie!Budziki mi tu nastawiac!!!!

Do juterka!

Kamcia fajne fotki:tak:
A i widze ze my ten sam rocznik jestesmy:tak:;-)

pauletta nie choruj nie masz czasu na chorobe....;-)

Anineczka szkoda ze nie mozesz dotrzec na spotkanko:-(a ja katalogi na wierzchu polozylam zeby nie zapomniec jutro ....

Dziewczynki, zapomnialam wczesniej...
Bawcie sie jutro dobrze, jak to na france przystalo :-D czekamy na relacje...
Kamcia----jak ja wygladam.....MASAKRA.......

Dobranoc laseczki!

Ps- a to sie udzielilam.....:)
Misia, masz racje... No siara z takim zdjeciem jak nic :szok::baffled: MASAKRA:szok::szok:Wez Ty sie w ogole dziewczyno ogarnij a nie do zdjec pozujesz:-p Brrrrr... no po nocach mi sie bedzie to chyba teraz snilo...:szok:
A tak na powaznie... Popukaj sie w czolko!! Fajna babeczka jestes i tak tez na zdjeciach wychodzisz:tak:Ja tez bym tak chciala:tak::-D

Dobranoc

reklama
Do góry