reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Zupka wyjdzie na pewno dobrze:-D a ja z wizytą poczekam do powrotu zdrowia mojego i Natalii:tak:
Jak wolisz;-)
Ale lepiej korzystaj, bo jak mi sie malzon na ogorkowa w koncu zbuntuje, to juz sobie nie podjesz tak szybko:-D:-D:-D
A tak w ogole, to przez to czytanie, to mi sie polowa wody w garnku wygotowala:angry: Zmniejszylam moc z 6 na 3 w kuchence... Szkoda tylko, ze nie pod tym palnikiem, co trzeba:baffled:

MamoAdy-kobietom w ciąży ujdą takie niedopatrzenia:)))))
Marta-dzięki za syna-jestem pod wpływem,więc nie za bardzo mi się chciało wynurzać z chałupy...ale i tak jak najmłodszy się obudzi i zje idziemy "w miasto"

Dziękuje w imieniu Emilki za życzenia. U nas torcik-motylek jeszcze nie naruszony, wygląda smakowicie - może jutro wstawię fotkę albo zapraszam do obejrzenia z bliska:-))

Odkurzenie mebli - zaliczone
Odkurzenie living roomu i przedpokoju - zaliczone
Obiadek - zrobiony
Wiktorek - właśnie karmiony
Drugie pranie - zaraz powieszę jak zjem
Skurcze od dwóch godzin co jakieś 10-15 min - trwają
:-D:-D:-D:-D

puletta ja myslalam ze Ty juz na porodowce jestes;-)

Nic nie czytalam bo nie mam czasu...wyspalismy sie z mlodym do 9:tak::-):-)
Pozniej sprzatanie,obiad itp...mlody padl o 15...

Zaraz moze uda mi sie cosik nadrobic....ech jeszcze pranie n ie poskladane

reklama
Do góry