reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wolfia jeszcze ja,jeszcze ja życzę powodzenia na egzaminie? A kiedy masz?W Portlaoise zdajesz? W lorry :-D
No ja żeby nie byc gorsza to też piorę.Ale na słoneczko nie wystawię prania bo tam gdzie mam suszarkę to wieczny cień :baffled: Tak więc szybciutko wysuszę w bębnowej suszarce.

A mam pytanie.Kto lubi grzebac w ziemi niech mi powie co ja mogę zasadzic na ogórdku,który jest większą połową w cieniu? Są jakieś kwiaty co lubują się w cieniu? Marne szanse?

Wolfia jeszcze ja,jeszcze ja życzę powodzenia na egzaminie? A kiedy masz?W Portlaoise zdajesz? W lorry :-D
No ja żeby nie byc gorsza to też piorę.Ale na słoneczko nie wystawię prania bo tam gdzie mam suszarkę to wieczny cień :baffled: Tak więc szybciutko wysuszę w bębnowej suszarce.

A mam pytanie.Kto lubi grzebac w ziemi niech mi powie co ja mogę zasadzic na ogórdku,który jest większą połową w cieniu? Są jakieś kwiaty co lubują się w cieniu? Marne szanse?

wszystko lubi slonko bo to potrzebne kazdej roslince ale mozes sprobowac cos z celulek..jak irysy ..tulipani itd..albo normale nasionka jak masz tak chociaz odrobinke slonka wyrosnie ..i bez slonka tez powinno.. mozesz najpier wysadzic cebule w doniczce takiej dlugiej i jak juz wyjdz kwiatki na powiezchnie to przesadzic tam gdzie chcesz

ja wysadzilam gdzie tez mam cien..wlasnie cebile irysow i frezji nno i nawalilam maciejek.. bo tulipany juz w tym cieniu mi wylazly...wiec czekam na to co bedzie ...

tez piore hahaha juz 2 pranko leci na ogrodek

Hello
Ja tylko na sekundke...

Wszystkim slenizantom 100 lat i duzo zdroweczka:-)

Wszystkim wyjezdzajacym szczesliwej podrozy i udanego wypoczynku:-)

Wszystkin niewyspanym duzo energii na dzisiejszym placu boju :-)

Ide walczyc odkurzaczem z pytonami pod lozkiem i w ogole w prawie kazdym kacie:baffled:

Do potem

Czort tam z pakowaniem,niech się lepiej psychicznie przygotuje bo my tu straszne france jesteśmy:-D
A teraz to się pewnie lubiczanka psychicznie i fizycznie męczy u dentysty:baffled:

France to malo powiedziane;-)
Biedna lubiczanka, mam nadzieje, ze jakos sie tam trzyma!

dla mnie to czarna magia!Za kazdym razem jak jestesmy w PL ojciec suszy mi glowe o sadzeniu marchewek i innych pietruszek.
Za sadzenie kwiatkow tez sie kiedys bralam ale nic dobrego z tego nie wyszlo:tak:.
O przepraszam jedna palma i choinka przetrwala, zrobie zdjecie to wkleje.

hejka:-)
heh..może tak: kto dziś nie pierze? ;-) Takie ładne słoneczko, że od wczoraj zapoczątkowałam sezon wieszania prania na podwórku :tak: eh..od razu lepiej się śpi pod taką świeżutką osuszoną wiatrem pościelą..:happy2: Dziś kolejne pranie..brałam wszystko co popadnie.. :-D

Wszystkiego naj naj dla maleństw Sofik i Moniak
STo LaT!!!

Ago Irlandia a Ty co tak cicho siedzisz? Ja zaliczylam odwiedzinki na NK i wywachalam, ze masz dzisiaj urodzinki :-)
Dla Ciebie rowniez wielkie urodzinowe zyczonka. Spelnienia marzen i realizacji planow :-) I w ogole 100 lat!!!

Tabasiu, to juz jutro :-) Normalnie Ci zazdroszcze tych cudownych chwil!!!:zawstydzona/y: Ale mi tez szybko zleci do lipca;-)
A dzisiaj idz do fryzjera i zrob sie na bostwo :-D No chyba, ze juz jestes po...
W kazdym razie powodzenia jutro i trzymam kciuki;-)

didi dzięki za podpowiedź :tak::tak:

renni pochwal się tym co zostało :tak::-D

Ja się tak rozpędziłam,że dzieci już zupę jedzą...trochę za wcześnie jak na obiad :dry:
No to trzeba też drugie zrobic :blink:

mamoady mówisz,że pytony trzymasz pod kanapą :szok:
U mnie to tylko koty się walają :-D:-D

Wróciłam:)
Szwy ściągnięte,plomba założona(kit tam,że w zębie,który był juz plombowany-teraz wygląda ładniej bo zamiast czarnej sprzed19lat(szok)ma bialutką)
Anineczko-jak chyba Ci kiedyś wspomniałam ja i kwiaty nie przepadamy za sobą(nawet kaktusy mi padły),ale jak J wróci to go zapytam,bo on wszystko lubi-w ziemi grzebać też
renni,Tichonek-nic z tego-nie przestraszycie mnie:pA tak czy siak jedziemy grupowo,więc damy rade-i jeszcze na dobra drogę Was sprowadzimy;)))
MamoAdy-u mnie też takie zjawiska pod łóżkiem zauważyłam,ale myslałam,że to J nowe zwierzątko nabył;)))A tak serio to czekam ze sprzątaniem do przeprowadzki.Teraz luz
Joannn-ja nie mogę prać,bo jeszcze z godzinkę nie będę miała wody:(ale jak tylko będzie-pranie juz czeka:)))

reklama
Do góry