reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Co by nie czuć się gorszą właśnie jedno pranko mi się skończyło i wystawione na słoneczko i cały kosz poprasowałam :tak: a żeby atrakcji na dziś nie było mi za mało poparzyłam się żelazkiem :dry::sorry2: na szczęście nie mocno ale dokładnie w tym samym miejscu co ostatnio tylko na drugiej ręce heh przynajmniej będzie symetrycznie ;-) ja jednak do prasowania się nei nadaje :-p coś mnie skurcze łapią pewnie znowu młoda mnie podpuszcza ale co by z dążyć lecę zrobić obiadek dziś kaczka w kapuście :-):-):-)

reklama
Pauletta-Ty to lepiej po torbę idz a nie za obiad się brać:)
Kurczę-właśnie mi puszcza znieczulenie i dopiero teraz zaczynam czuć ten ból w miejscu gdzie mi szwy ściągała...będę wyć do księżyca-auuuuuuuuuuu(póki co do słonka)

aineczko oto moje arcydzielo x.jpg
tak wygladalo na poczatku, teraz jest podobnie tylko bez 2 roslinek (srodkowej i tej z prawej strony)

Hey laseczki.

Mam juz neta na nowej chatce, wiec wszystko wrocilo do normy. Powoli odnajduje sie na nowym miejscu, wszystko juz rozpakowane,pomyte :-) Jak Amanda wstaniem, to zmykamy do parku :-) w sumie nie brakuje mi tu ogrodu, bo tyle tu miejsc do spacerowania. Nie jestem w stanie was dziewuszki nadrobic, pare dni nie bycia na forum i za duuuuuuuzo tego jak dla mnie.

Ostatnia edycja:
Sofik torcik pierwsza klasa :tak::tak::tak: oj pochłonęłabym go i to szybciutko :-p:-D

Kaczka w piekarniku ...kolejne pranko wstawione...lecę polatać na odkurzaczu jak pomyje meble :tak::-D Lubiczanko nie czas na torbe jeszcze ;-)za dużo do zrobienia w domku :sorry2: a może Zuzia czeka na dziadków :-) za tydzien moi teściowie przylatują :tak:

didi dzięki za podpowiedź :tak::tak:

renni pochwal się tym co zostało :tak::-D

Ja się tak rozpędziłam,że dzieci już zupę jedzą...trochę za wcześnie jak na obiad :dry:
No to trzeba też drugie zrobic :blink:

mamoady mówisz,że pytony trzymasz pod kanapą :szok:
U mnie to tylko koty się walają :-D:-D
Yyyyyyy...
Ja ich nie trzymam, one mi sie tam same zalegly:baffled: A najlepsze jest to, ze przeciez niedawno krazylam tam z odkurzaczem. Tak czy siak, juz ich nie ma:-)

MamoAdy-u mnie też takie zjawiska pod łóżkiem zauważyłam,ale myslałam,że to J nowe zwierzątko nabył;)))A tak serio to czekam ze sprzątaniem do przeprowadzki.Teraz luz
No my niestety nie przeprowadzamy sie nigdzie... narazie bynajmniej:-) Byla bardzo fajna chatka i nawet sie nad nia glebiej zastanawialismy ale zanim doszlo do ogledzin, ktos ja wynajal:baffled:
Ale przynajmniej mamy dylemat z glowy.

A ja dzisiaj znowu tworze ogorkowa:-D Serwuje ja srednio 4 razy w miesiacu, od kiedy jestem w ciazy...:-D:-D

reklama
Mamo_Ady
Wpadnie do Ciebie...narobiłaś mi smaka i się zastanawiam czy też nie zrobić. Tylko ja kupuję 2 op ogórków, bo za nim zetre jedne to drugie pochłaniam w całości :-D
Wpadaj :-)
Ale nie wiem, jak mi tym razem zupka wyjdzie, bo mam niecaly sloik ogorkow:baffled:
Przedwczoraj degustowalysmy obie z Ada i mialam dokupic wczoraj ale... no tak, moj Alzheimer:baffled:
Jakby co, to dokup mi jeszcze jeden po drodze;-)

Do góry