reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe-dziękuję,pw odczytama:)A co do aromatów-Daniel raz dziennie je cosik innego od maminego mlesia i całe szczęście nie odczuwam specjalnej różnicy w woni;)))
Asieńko-ja też właściwie tydzień od prania zaczęłam-właściwie tak mi się od soboty ciągnie dzień w dzień.Ale to dlatego,że jak się przeniesiemy to nie chcę od prania tam zaczynać,tak więc tu w ruch idą wszystkie pościele,ręczniki,no i pranie bieżące...Normalnie dwa szopy pracze z nas;)Ale za to w czwartek damy sobie na wstrzymanie:)
Pauletta-migiem się kuruj!!!kurczę-przed Tobą ciężka praca,a takie przeziębienie potrafi osłabić:/
A dziś(już o tym pisałam?)dentysta mi się znowu kłania:(((((

reklama
dzien dobry, jak dziecko zdrowieje to az sie chce zyc, u nas pomału wszystko wraca do normy, Asia obudziła sie w nocy na jedzenie i rano tez juz ładnie zjadła.Jeszcze troszkę mniej niz zawsze ale to pewnie kwestia czasu.
Wszystkiego naj dla rocznych maluszków, uciekam jeszcze mnóstwo załatwiania przed wylotem, miłego dnia babeczki:-D

Moje pranie też właśnie "dochodzi":-DZaraz je wywieszę na słonko:tak:Ale najpierw muszę złożyć całą masę wczorajszego prania,które jeszcze na suszarce:baffled:
Didi,coś nie tak u Ciebie.To już zdaje się drugi post,gdzie nie można załącznika otworzyć:no:
Pralka się wyłączyła,wzywa:sorry2:

Dla
E m i l k i

i
F i l i p k a
najlepsze i najsłodsze życzenia
z okazji 1. urodzin:
dużo zdrówka i uśmiechu,
samych radosnych chwil
i moc zabawy każdego dnia
:tak:

1stbday5..gif

Dziękuje za życzenia powodzenia i trzymanie kciuków;-) Przydadzą się:tak:
Miłego dnia Mamusie:-)

noc była a jakże:D

renni-uuuu-restauracyjka zaliczona:)U nas jakiekolwiek wyjście z domku będzie możliwe pewnie za parę lat:/

A co!Jak swietowac to swietowac, no i 8 marca zaliczony.;-)
A jak ty sie kobieto czujesz przed wyjazdem do STOLICY?Spakowana:-D:-D:-D?

A co do prania to smiac mi sie chce:tak:, bo u nas tez pralka hula od rana.

Pauletta-idz juz lepiej do szpitala a nie jakies wirusy lapiesz.Kuruj sie, kuruj.
Wiesienka- nie zapomnij niczego do PL zabrac, no i oczywiscie miekkego ladowania zycze!

Wszystkiego naj, naj dla Emilki i Filipka!
j03995815.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamcie.Nieczyta wszystkiego bo mam lenia hihi Wiec zycze wszystkim powrotu do zdrowia,kto tam chory hihih najlepsze zyczenia urodzinowe dla tego kto ma urodziny no i w koncu rozpakowania sie Pauleccie.
My dzis idziemy na urodzinki z malym wiec uciekam cos zrobic w domciu i jakis obiadek przygotowac.Pozniej wpadne to nadrobie zaleglosci.

Do góry