reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się!
Filip,Emilka:Wszystkiego najpiękniejszego,spełnienia marzeń,tych małych i tych dużych:tak:

pierwszy_rok.jpg

Idę młodego budzić bo jeszcze nie wstał:baffled: a przedszkole wzywa

misia-oj uwielbiam świeże jajeczka
:shocked2::sorry2::-D:-D:-D

reklama
Tichonek-bez podtekstów plissss:D
Marta-co tam znowu?Szymuś?czy może K tak Cię wyściskał?
Asieńko-hmmmm...zacznę myśleć,że zawodowo się praniem zajmujesz;))))
Piękny dzień będzie,więc życzę wam przyjemności:)

Tichonek-bez podtekstów plissss:D
Marta-co tam znowu?Szymuś?czy może K tak Cię wyściskał?
Asieńko-hmmmm...zacznę myśleć,że zawodowo się praniem zajmujesz;))))
Piękny dzień będzie,więc życzę wam przyjemności:)

Tak, ja też tak zacznę niedługo myśleć:-D:-D:-D, a najlepsze, że jutro też mam pranie do zrobienia:-):-):-);-);-);-). Dwa razy w tygodniu Aniowe ciuszki, raz jasne, mężowskiego robocze itd i się kurcze zbiera

Teraz się bawimy z Anią

Dupaaaaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dość że miałam pełno zarazków Wiktora w domu to jeszcze P coś przytaszczyl wczoraj no i mam ... rano sie obudziłam z zawalonym nosem :no::no: a młody nie może się zdecydowac czy kichac czy kaszleć :wściekła/y::sorry2: no szlag by to trafił :-:)-(

Solenizantom dzisiejszym życzę wszystkiego co najlepsze :tak::tak::tak:

D.dobry!
wszystkiego najszczęśliwszego rocznym dzieciaczkom na wstępie!
spadam dupe ruszyc bo syf mam w domu a przy kompie od rana of course ;-)
pauletta sie melduj!a moze juz Cie nie ma..?
milego dnia!

MartaF - ja tez kieeepsko sypiam dzieki wiadomo komu,a dzis tzn. juz wczoraj wieczorem cos mi w plecy wlazlo z boku prawego:wściekła/y:i napier.. - super
Wczoraj Wikta dostala jabluszko a o dzisiejszej kupie to ja sie nie wypowiem - aromat identyczny z naturalnym jak to mawia malz :-D fuuuuj!:sorry2:

lubiczanko - masz pw - teraz Ci na kazdym watku bede o tym trabic :-D

D.dobry!
wszystkiego najszczęśliwszego rocznym dzieciaczkom na wstępie!
spadam dupe ruszyc bo syf mam w domu a przy kompie od rana of course ;-)
pauletta sie melduj!a moze juz Cie nie ma..?
milego dnia!

MartaF - ja tez kieeepsko sypiam dzieki wiadomo komu,a dzis tzn. juz wczoraj wieczorem cos mi w plecy wlazlo z boku prawego:wściekła/y:i napier.. - super
Wczoraj Wikta dostala jabluszko a o dzisiejszej kupie to ja sie nie wypowiem - aromat identyczny z naturalnym jak to mawia malz :-D fuuuuj!:sorry2:

lubiczanko - masz pw - teraz Ci na kazdym watku bede o tym trabic :-D

Pauletta zameldowała się przed Tobą:-). No tak to będzie z zapachem kupki, jak się wprowadza stałe posiłki:-D:-D:-D

reklama
Do góry