reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

I ja dostałam kwiaty :-) moje znienawidzone chryzantemy :dry: no ale skąd miał wiedzieć ze nie cierpię tych kwiatów:sorry2: one capią a nie pachną jak dla mnie:baffled: no ale ponoć w sklepie już wszystko tak przebrane było że i tak dobrze że cokolwiek dostałam :-D a kiedy indziej mu powiem że nie lubię tego rodzaju kwiatków :tak::tak:
Wiktor mi sie rozkłada na łopatki :-( jak słysze jego kaszel to mi aż w pięty idzie masakra jakaś :szok: jak jutro sie choć troche nie polepszy niestety lekarz go czeka :no: cały dzien bajki lecą w tv żeby tylko spokojnie na dupie siedział bo przynajmniej wtedy mniej kaszle :sorry2: bo on nawet jak chory to by i tak latał jakby miał robaki w dupie :dry: no chyba że go gorączka rozkłada a to akurat bardzo rzadko się zdarza teraz też gorączki brak ale oczy załzawione i podkrążone az mi żal na niego patrzeć :-:)-:)-( a nochal jaki czerwony :baffled: normalnie ryczeć mi się chce :-(

reklama
lubiczanka - pewnie i bedzie, tylko ze ja 22/04 wracam do pracy i dlatego jak takie spotkanie to tylko w weekend wtedy bede,
Ja tez dostalam kwiaty roze i lilie -pachna super, jak rano pojechal moj P do mechanika to w drodze powrotnej kupil, stwierdzil ze tak sie zamartwiam mala ze moze chociaz na chwile poprawi mi humor:-D

Wiesieńko-wydaje mi się,że temat spotkania pomału powinien być nawiązywany,bo pogoda zaczyna być bardzo sprzyjająca:)I ja właściwie też deklaruję chęć na organizację owego zlotu w tygodniu kwietniowym-maj bedę busy,a w czerwcu też "do pracy rodacy"...A Mężowski wie jak zonce humorek porawić:)
no a ja tak w ogóle wpadłam powiedzieć dobranoc,bo z J idziemy świętować wtuleni,z lodzikami,pod kocykiem...tralala-bedzie milusio
Czego i Wam życzę.Dobranoc:)

Didi 103, imprezke zaczniemy pewnie tak ok 16 Zapraszamy serdecznie Lubiczanka co to taka odległość na twój nowy samochodzik, pokuj swoją dziatwe i do Oranmore:tak::-)
Spadam tworzyć torcika (a raczej pomóc teściowej)

Dobry wieczór:-)

Przez to robienie prawa jazdy jestem trochę zabiegana i nie mam czasu:sorry2: A że jestem w domu to korzystam i nie siedzę zbytnio przed kompem:-p Jak już zaliczę egzamin z teorii i nie będę ciągle rozwiązywała tych pytań, to postaram się więcej popisać:tak: Na razie tylko co jakiś czas zerkam poczytać co tam u Was;-)

Wszystkiego najlepszego Dziewczyny z okazji dzisiejszego dnia;-)
Zobacz załącznik 222710

A przydałaby mi się jakaś konsultantka z avon ( jeśli to czytasz potencjalna konsultantko z Portlaoise zapraszam do mnie z katalogiem :tak:;-) ) bo lubię ichnie kosmetyki.
Anineczko nie wiem czy w Polonezie są, ale na pewno są w tym drugim polskim sklepie:tak: Zamawiałam już u niejakiej Ani i przywiozła mi zamówienie do domu:tak:

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Witam
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet:)
My drinkujemy z mama dzis w nocy wylatuje do Polski, smutno mi:(
Olivier placze i mnie prosi zebym namowila babcie zeby jeszcze zostala.
Ide sie nacieszyc ostatnie chwile.

Wy tu o prezentach pioszecie...martini,kwiaty,przytulanko a u nas lipa...m oglada tv a ja przy laptopie...mala klotnia byla...wkurzyl mnie...cos ostatnio dogadac sie nie mozemy...:baffled:

Dobra nie smece juz , lece sie kapac...dobranoc :)

wolfia trzymam kciuki :)
kamcia trzymaj sie!!ahhh znam ten ból :(

dziewczynki jak ja wam zazdroszcze powrotu do pracy :(u mnie dalej nic nie wiadomo :(:(:(

reklama
dostalam i ja badyle :tak::-) i 2piwa bezalkoholowe-dobrze ze ja gazowane moge pic przy karmieniu:-DA normalnie bym je nosem wciagnela takiego mam smaka:-DTo ja tez sie chwale,a co:-D
Zdjęcie0349..jpgA ten krem sie zwie LUCAS' PAPAW OINTMENT papaw25_1..gif
Po wpisaniu w google wywalilo kilka stron,ale chyba wiekszosc za dolce ;-)

Do góry