reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-a poproszę...I tak sama prosiłabym Cie w środę:p
Marta-mały spryciulek z tego Twojego szymcia
Anineczko-a nóż będa miały:)
a oto z czym mój J wpadł do domku
attachment.php
i teraz bedę musiała coś kombinować na 10-go:/
a dzadzia też zgarnęła swoje-czekoladę-i się cieszy,że to jej dzień:)

reklama
Marta-mały spryciulek z tego Twojego szymcia
Anineczko-a nóż będa miały:)
attachment.php

Bardzo ładny bukiecik:-)

Martuś,
moja Ania to już wszystkie zabawki z maty ściąga i zaczyna się nią szybko nudzić. Chyba na dniach w odstawkę pójdzie...

Asieńko-wystaw na sprzedaz,zaraz obok mojego...wiesz czego:D

M mówi, ze dla następnego dzidzia się przyda:-), na razie nie planujemy drugiego, więc poczeka:-D:-D:-D;-).

Ania po spacerku śpi już półtorej godziny. Barszcz biały gotowy. Zapomniałam napisać, że akwa działa od wczoraj, pływa w nim bojownik:-), śliczniusie. Mam zdolnego M:-);-)

Chociaż jedna Lubiczanka została obdarowana ;-)chyba, że reszta po cichu siedzi, albo ciągle czeka tak jak ja :-D

No ja pisałam, że z Anią dostałyśmy po bukiecie z tulipanów:-)

Jeszcze mój P z pracy nie wrócił.Też czekam czy cosik ze sobą przytaszczy:tak:Nadzieja matką głupich:-DA tak poważnie to może jednak pamięta:sorry2::-D
Pewnie pamięta

anineczko - tu z tymi kierowcami to jedna wielka kolomyja.Mnie sie jeszcze nie zdarzylo kogos nie wyklac po drodze ,kiedy bym sie nie wybrala:no:Co do kremu-dam Wam cynka jak mala wstanie,bo nie chce jej tam halasowac.Malz przyniosl troche od laski z pracy-Australijki.Nie dosc ze jest na zniszczone lapy(z ktorymi ja nie moge dojsc ladu po przeprowadzce), to jednoczesnie na odparzenia popieluszkowe:tak:Ponoc jest zamawialny online,ale ja do tej pory go nie odnalazlam-ciagle zapominam.Poza tym seryjnie brakuje mi czasu.Planow od cholery a realizacja:szok:lepiej przemilcze:tak::-D
Wikta od piatku kaszke manna szama, a mamie sie zaczely bole cyckow jak poczelam mleko sciagac(nie wiedzialam ze to takie skomplikowane swoja droga..).W sb mi sie jakis zator zrobil w lewym nawet-bol straszliwy.Wogole wole tego dnia nie wspominac:no:Co sie nerwow nazarlam to moje;-):tak:A dzis dostala 3lyzeczki jabluszka.Wieeem ze ona i tak w tyle,bo tu mlodsi od niej juz zajadaja nie takie przysmaki..I tak najchetniej karmilabym ja samym mlekiem wciaz-mniej problemow z przygotowaniami:-D
A dzis moje dziewcze jakis spiacy dzien ma chyba-zawsze drzemala po pol godziny a dzis po 2-3h:szok:Zebym wiedziala to bym sie za konkretniejsza robote wziela..-tak tylko pisze bo nic mi sie nie chce:-D

hehe dziewczyny facet sie rozpędził i mam juz 5 dużych(tylnich)kółek i 1 małe(przednie) kurcze mógl chociaż po równo 3 duże i 3 małe:-D:-D
:-D:-D:-Dco Ty mu powypisywalas ze sie tak wystraszyl:-DTeraz mozesz smigac z wozem ze hoho:-D

Spadam-malz zaraz wroci a obiad w proszku-fakt ze szybki mimo to trza do piekarnika wlozyc.
ja tez czekam hihihi - czy przyniesie jakies badyle czy nie ;)

Ostatnia edycja:
attachment.php
Bukiet sliczny,Twoj m sie postaral,moj tylko buziaczka dal i rano sms-a napisal:)

Zaraz Ci wysle priva z nr tele i adresem....zreszta jak bedziecie na rondzie gdzie jest rojazd na Kilkenny I dublin to zadzwonisz a ja Cie pokieruje bo u nas nie ma nr.domow tylko ulica i tyle hehe.
Mamy bardzo bystrych listonoszy :-D:-D

reklama
hej dziewczyny, ja na spotkanie nie będę mogla przybyć, tak jak Margaritta pisała 10 lecę do PL, Asia ma wirusowke jak podobno mnóstwo dzieci teraz, trochę czerwone gardło -dostala antybiotyk, ale jakby dopiero sie pogorszyło to mam jej dac, poza tym dolny ząbek wychodzi i nie chce jeść, ale to nie wszystko ma alergie i dlatego za uszkiem takie lekkie podrażnienie. Doktorka zaproponowała przejście na nutramigen, ale to nasza decyzja. W sumie ma tylko tam i czasami na policzkach przy uszku. Bede jej to smarowała a jak będę w Pl to na pewno alergologa odwiedzę. Nie chce jej zmieniać mleka na ten niedobry nutramigen. Poza tym ja tez w niezbyt dobrej formie, ale coz pakowanie prawie skonczne i w srode o 7 rano frrrrrrrrrrrrrr do PL

Do góry