reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienka miłego lotu.
I zdróweczka dla Was.

Mój mi badyli nie przytachał,ale od teraz jestem free od dzieci.Wykąpie je a ja zasiądę przed tv :sorry2:
Ale bukiet Lubiczanki pikny :tak:

reklama
Wiesieńko-z pewnoscia okazjado spotkanie bedzie-np.na masowym zlocie mam z Irlandii:)
Tichonek,Madbebe-spokojna głowa-faceci bestyjki,ale o 8mym marca pamietają:)
ewelcia-zadzwonię napewno.brawa dla listonoszy.A co do Twojego M-kochany jest,mój J ani nawet buzi rano z okazji DK mi nie dał-i do przyjścia z pracy byłam w niepewności czy z jego łebka nie wyleciała ta magiczna data;/
Madbebe-nic się nie przejmuj i nie patrz na to kiedy kto co swojemu Maluszkowi zapodaje.Trzeba to robić instynktownie i z przekonaniem.A w końcu Twoje Dziecię jak najbardziej zadowolone z mamusinego mlesia jest,bo i jeszcze maluszek no i chętnie się przysysa.Dawidek kiedy dostał pierwszy raz kachę za cycusia podziękował-w rezultacie karmiłam go zaledwie 3 miesiące;)

lubiczanka hahahaha widze ze nasze chłopaki robią zakupy w tym samym sklepie :tak::D tyle ze ja mam ulepszony o tulipany:-) ja..jpg

tichonek mój chciał mi kupic martini czerwone bo uwielbiam ale juz wczesniej mu powiedziałam ze więcej go nie kupie:no:więc dostałam tyskie:-)

asieńka Szymek tez za bardzo tej maty nie lubi ale czasem sie pobawi:tak:i akurat tak sie wkurzał ze aż go nagrałam na kamerke:-D

Zgadnijcie gdzie jest J...Taaaak-przy samochodzie,a jak;/
Marta-może kupił przed J...i jeszcze były inne wersje-ale minkę na zdjęciu nie za wesołą masz-uśmiech od ucha do ucha powinien być:)

lubiczanka to przez ten obiad:-:)baffled:ale powoli dochodze do siebie a co do bukietów to obleciał wszystkie sklepy i dokupił oddzielnie tulipany bo właśnie takie kwiatki daje sie na dzien kobiet:-)a ja zdjęłam folie i je połączyłam:tak:a co do J to mój K go podziwia i stwierdziliśmy ze musi go baaardzo kochac skoro dzień kobiet spędza z samochodem zamiast z tobą:dry:

lubiczanka to przez ten obiad:-:)baffled:ale powoli dochodze do siebie a co do bukietów to obleciał wszystkie sklepy i dokupił oddzielnie tulipany bo właśnie takie kwiatki daje sie na dzien kobiet:-)a ja zdjęłam folie i je połączyłam:tak:a co do J to mój K go podziwia i stwierdziliśmy ze musi go baaardzo kochac skoro dzień kobiet spędza z samochodem zamiast z tobą:dry:

na razie o miłości mowy nie ma-póki co to zauroczenie;))))

reklama
Do góry