reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam dziewczynki Ja tak tylko na chwilkę, ostatnio zaniedbałam Was nieco ale nadrobię. Po pierwsze to życze wszystkim małym i dużym kobietkom udanego, pogodnego świetowania Naszego Dnia:-)
A po drugie to mam taką propozycję. Jutro urządzamy roczek Emilci. Może są jakieś chętne mamcie i dzieciaczki na torta ( wprawdzie jeszcze nie gotowy ale mam nadzieję że coś z niego wyjdzie:baffled:) Zapraszamy :tak:

no to jesli zapraszacie :) to moze my bedziey mieli ochote posmakowac torcika :) tylko napisz o ktorej i powiedz czy dobrze pamietam numer mieskzania 104 ??

jesli moja dzieciarnia bedzie w miare ..bo dzisiaj mlody spi popoludniu czego nie robi jak jest zdrowy to pojawimy sie... zobaczymy czy to zmeczenie polozylo go czy tez znowu nawrot choroby

Ostatnia edycja:
Za ładnie bym na strychu siedziała :tak:
No namówię tego mojego by po mnie przyjechał,ale nic nie obiecuję.W końcu będzie musiał dymac z Dublina do Portlaoise i tak dalej,itd.

Tichonku no proszę jak się wzbogacasz przez sąsiadki.
A przydałaby mi się jakaś konsultantka z avon ( jeśli to czytasz potencjalna konsultantko z Portlaoise zapraszam do mnie z katalogiem :tak:;-) ) bo lubię ichnie kosmetyki.

Dobra,lecę choc dziecku założyc skarpety bo co sekundę ściąga i lata na bosaka :baffled:

Anineczko-a u nas w pl sklepie zawsze są katalogi z avonu.może u Was też...
Kasiu-zawsze warto poznawać ludzi...kiedyś może taka znajomość zaowocować w prawdziwą przyjazń(nawet z zołzą):)
moniak-uuuu-ja też chcę(zwłaszcza na torta)...kurczę-daleko:(

O ewelcia jak sie cieszę,że masz dostęp do avon :-D
Jak będziesz robiła zamówienie to daj cynka,to ja znajdę sobie w sieci nowy katalog i też zrobie sobie zamówienie,ok?

Noooo to idę na ten strych :-p
Raczej juz jest nowy tylko jeszcze go nie widzialam,dzis zadzwonie do kolezanki i sie spytam i na pewno juztro wieczorem bede miala.
Dam Ci znac.

Kasiu dasz rade..:)

Lubiczanko a Ty mojego nr telefonu nie chcesz????

Tichonku alez z Ciebie obrotna babeczka:)
ja tez od rana sie nasprzatalam,dwa prania zrobilam i obiad ugotowalam,a teraz znow mam sajgon!
Szym wszystko rozpierdziela a ja nie mam sily chodzic i ciagle sprzatac po nim....
rAno czysto a popoludniu znow burdel na kolkach:(....

Mlody mi sie darl prawie godzine....nie wiem o co kaman?
Ma troche dziasla napuchniete wiec moz eto zeby?
Deseru nie jadl!

Aj Kaska zobacz ile potencjalnych noclegów będziesz miała do wyboru gdy zatęsknisz do Irlandii i postanowisz na wakacje się udac do Irlandii.
Nieoficjalnie powiem Ci,że będziesz tęskniła....i to straszebnie i to nie tylko za ludźmi ale też i za Irlandią,tą pikną krainą.
Znam wiele osób,które zjechały a tęsknią okrutnie (nawet Naja ;-) ).

Lubiczanko dziś skoczę do Poloneza,może dziewuszki mają katalog ;-)

reklama
Do góry