reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam
wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet
Zobacz załącznik 222598

ale pogoda super...wiec niz tylko na spacerki i na placach zabaw siedziec

Pauletta... widze ze corci sie nie spieszy a moze dziewczyna bedzi epunktualna i w ternimie wyjdzie jak moja Ewunia ...

Anieneczka...jezdzij jezdzij..hehe..ja jezdze ile moge tylko cos szybko paliwko ucieka ..albo zaduzo jezdze..haha...ale ja moglabym nie wychodzic za kierownicy .."_

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewuszki.
Ewelcia a masz dostęp do avon,bo ja nie :no::sorry2:
Marta no właśnie krew mi dziś poszła z tych ran.Antek się przestraszył,że doktor będzie musiał mi łapy poobcinac :-D:-D

Didi to ty urodzony kierowca :tak::tak:
Ja mam mniejszy zapał chyba.Nie kocham jeździc,ale kocham wizję niezależności od męża :-D
A ty już się zapisuj na egzamin :tak:

Anineczko-ja swego czasu używałam w ciągu dnia Dove albo wazelinkę i na noc obowiązkowo dave na noc(granatowe).Jak na razie spokój mam z rękami:)Co do spotkania my bedziemy zapewne do14.45.moze15-tej,coby do konsulatu być na czas:)
Ewelcia-to od Ciebie do autostrady ile jest km?|Damy radę-Daniel też pewnie będzie marudny-spać,jeść i wszystko inne,ale nie damy się:)

No dove granatowe mam,nie daje rady zbytnio.Teraz też mam cztery pory roku (szwagierka zapomniała zabrac) ale jest nawilżający,a ja chyba potrzebuję natłuszczac.Masz rację wazelinkę sobie kupię.

Co do spotkania,wszystko w rękach M...

lubiczanka a schodzi Dadzi po tej maści??

anineczko posmarowalam parafiną,potem napisze czy cos pomogło

Ostatnia edycja:
Ja dalej nie doszłam do szaf i strychu....
Teraz kawka i odpoczynek mały.

Zobaczcie jak tanie są chaty w USA
3529 Nottingham, Detroit MI 48224 | Homes.com
Jakis żart chyba z tym domkiem????Ale jaja-lecę do Stanów;)Kup kup wazelinkę-jest dobra na wszystko.Co do spotkania powiedz tak ładnie M-pliiiiiz i zrób oczka kota ze shreka:)
Marta-nieee...Ma dziadostwo,ale ciągle po dworze lata,to nie dziwota
Tichonek-nie wierzę,gdzież Ty?
A ja też dzis miałam ambitne plany a na ombitnym obiedzie się skończyło(ciągle się kończy)i na 3ech spakowanych pudłach:)

hehe dziewczyny facet sie rozpędził i mam juz 5 dużych(tylnich)kółek i 1 małe(przednie) kurcze mógl chociaż po równo 3 duże i 3 małe:-D:-D

reklama
Do góry