reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja równiez witam!

Asienka fajnie ci ze dostałaś kwiaty, mój powiedział ze to komunistyczne świeto :baffled: oczywiscie po tym jak mu przypomniałam, bo on nigdy nie pamieta o rocznicach, świetach, urodzinach :sorry2:

Wilwia heeh, takie spacjalne buty do podgladania sąsiadów :-D żartuje, kupil sobie taki wynalazek i chce salta robic :szok: na razie uczy sie skakac i biegac, wczoraj to wszystkie dzieciaki na osiedlu w tym chodziły :-)
Biedny Tobi ze tak płakał, ale juz po wszystkim i juz nie pamieta, fajnie, ze twoj M ma wolne, dzwonilismy do niego, ale nie odbierał i w koncu sie nie umowilismy...

Pauletta z tego co pamietam to ty nie chciałas 8 urodzic, to nozki razem zaciskaj :-)

Agusiek jak tam, masz czas na kawke?? wczoraj po twojej kawce w ogole mi sie spac nie chciało, zawsze padam o 22, a wczoraj ogladalismy Gra o przezycie do 1 w nocy ;-)

reklama
lubiczanka anineczka czuwa(na innym wątku):-)a mój K jak mnie dopadl rano to myślałam ze udusi:szok:pranie tez właśnie skończyłamm wieszac:tak:

lubiczanka on tak mnie wycałował:-D
Dobrze ze Cie nie udusil:-D:-D:-D

Lubiczanko ode mnie do tego parku jedzie sie okolo 1h ale trzeba dodac z 15 min na korki:tak:
Na gps juz sprawdzalam...;-)

Mlody juz wstal buuu
I popisane...

Wpadne pozniej

ewelcia-to rzut beretem:)Aż mi się buzka ucieszyła
margeritta-nie dawaj się namawiać:)Choć akurat kasię możesz;)
Anineczko-masakra...a ponoć Irlandczycy sa na 1szym miejscu jezeli o bezpieczna jazde chodzi+taaaa
Dzien kobiet nie jest komunistycznym swietem+zostal wymyslony przez amerykanskie feministki!

lubiczanko droga- absolutnie- gdzież bym smiała:-D:sorry2: tylko rozne opcje pod uwage boire i się nimi z Wami dziele. I tak sobie myśle jeszcze,ze Niki przetrwa raczej- bo będa dzieci...

Hejka :-)
Pauletta chyba jeszcze nie urodziła? Życzę w takim razie łagodnego i szybkiego porodu :rolleyes: :rofl2:

Mnie nie było chyba z tydzień bo troszkę sobie podróżowaliśmy..Dublin..Mohery.. Pierwszy raz byliśmy w końcu na moherach :tak: ale zaskoczyliśmy się parkingiem za 8 euro :szok: dopiero jak doczytaliśmy, że to od razu jest wstęp na mohery (myślałam, że są ogólnie dostępne bez wstępu..:dry: ) i najważniejsze na konserwacje..to cena ujdzie..:-D Ale niewiele spacerowaliśmy..a widziałam tam jakąś wierzę..widokowa czy co..hmm..następnym razem wybierzemy się na dłużej :-)

Ah i wielkie dzięki dla MartyF która mnie poratowała i kupiła bilet lotniczy - my czekamy na nową kartę bo ktoś robił dziwne przelewy w dolarach na nasze konto :szok: a bank nie wie co to za transakcje i zaproponował wyrobić nową a tą zablokować.. (karta PL) W każdym razie wielki buziak dla Marty :* Jakbym dłużej czekała to podejrzewam, że sporo by zapłaciła moja siorka za bilet :sorry2: ceny w lipcu już ponad 600zł kosztują..:baffled:

I powiedzcie mi co nieco o Wizzairze..bo nie mam doświadczenia..Wiem, że karty podkładowej się nie drukuje, więc on-line też się nie robi odprawy? :confused:
Odkąd moi teściowie spędzili noc w Cork bo samolot nie odleciał mam stresa w związku z tymi liniami.. :baffled: Teraz tyle lepiej, że mamy samochód, więc nocy nie spędzi na lotnisku..:happy2:

A ja zmykam nadrabiać zaległości czyli idę kilkadziesiąt stron w tył..:-p

Lubiczanko no fakt nie jest daleko...ale teraz troche mniej sie jedzie bo autostrada :).

PAuletta widze ze sie jeszcze meczysz....a moze malenstwo sie urodzi dzis wieczorem?mocno trzymam kciuki,zebys sie juz nie meczyla a miala swietny prezent na dzien kobiet:).
Ja myslalam ze moj SZym bedzie walentynkowy ale nie udalo sie :(...

Joann fajnie ze podrozojecie:)mnie sie marzy wypad do Corka na weekend...nocleg w jakims BB :).
Rok temu nie bylismy nigdzie bo Szym byl maly i ciagle puszczal pawie wiec nie bylo mowy zeby sie na dluzej gdzies ruszyc , dwa lata temu bylismy w IE polnocnej :) i w Ring of Kerry i Dingle:) no i oprocz tego jakies krotkie jednodniowe wypady niedzielne....:)

Margarita dacie rade:)A raczej coreczka.
Ja w poniedzialek zeszly musialam budzic Szyma o 7 bo o 8 do Dublina wyjezdzalismy i dal rade...nawet nie plakal.
Ucial pozniej drzemke w wozku-u nas nie ma z tym problemu.
Teraz jak bedziemy jechac do Dublina z Lubiczanka to tez w porze jego drzemki:)ake nie wierze w to zeby spal jak zobaczy inne dzieci....

Mlody juz po obiadku ja tez wszamalam rosol i lece go ubierac i heja na dwor....niby slonko ale wieje troszke

Joannn nawet na wieżyczkę nie weszliście?
Oj szkoda.Ale pewnie wiało masakrycznie co?
Co do wizzair to moja kuzynka leciala do nas w lipcu i nic nie potrzebowała,nic nie drukowała.Gdyby coś trzeba było to będzie na ich stronie,która też jest w j.polskim.

Coś ktoś o mnie mówił?
Aha Lubiczanko to niestety nie było Irlandczyk tylko Pan z Nigerii :tak:
Który jeździ micrą i wozi dzieci bez fotelików do przedszkola :wściekła/y::wściekła/y:

Co do czwartku.Jak długie planujecie spotkanko"?

Idę w końcu na ten strych.

a zrobiłam pierwszy raz w życiu przepyszny sosik pomidorowy....jestem dumna i blada :tak:

Czy mozecie mi polecic dobry krem natłuszczający do rąk?
Ta Portliszowska woda tak mi wysusza łapska,że az mi skóra pęka i całe ręcę pieką :sorry2:

reklama
Anineczko co do rak mam to samo :(.
Ostatnio uzywalam "Neutrogeny" a teraz mam z Avonu draySkinSOS i ten nawet chyba lepszy od tej Neutrogeny:)

Do góry