reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-Ależ kochana odzywaj się,odzywaj:)
Marta-jak nocka?Mam nadzieję,że Szymuś przespał:)
To jaka jest ostateczna decyzja co do spotkania?
AAA.Ewelcia-ile mniej więcej jedzie się od Was do Dublina(przestrzegając przepisy)?
Pauletta-jesteś?
Emilii-dobra zamiana.Gratuluję i mam nadzieję,że się Wam odwdzięczy za kupno:)
Lecę,bo Dadzię do przedszkola trzeba wyszykować;/
Miłego dnia Wam wszystkim(bardziej niż zwykle)

reklama
Witam!
Ja do Was z zyczeniami:)

W dniu naszego Święta
Niech kazda KOBIETA pamieta
By spić się do upadłego
I nie sluchać chłopa żadnego
Niech zobaczy gad
Jaki smutny bez nas świat .

Dobry:tak:
U nas pięknie słonko świeci,młody po dłuuugiej przerwie odstawiony do przedszkola.Pranie się kończy,muszę odkurzyć:dry:Syf po weekendzie jak zwykle.
Czyli co?Spotkanko w czwartek o 13-tej w St.Stephen's Green Park,tak?:confused:

Z okazji Dnia Kobiet....

dzien_kobiet.jpg

A ja po zakupkach,pranie rozwieszone na dworze-bo ładny dzień się zapowiada,coć powietrze zimne(i jakie rześkie)...Może jakieś ciacho sobie(i Dadzi)upichcę...Albo nic nie będdę robić.o!
Madbebe-gdzie Cię wywiało(i Anineczkę tyż)?
Asieńko-ale kochany ten Wasz Pan...My dzień faceta obchodzimy 10-go marca,więc "{jak Bóg Kubie,tak...".A Anulce musisz choć jedną fotkę na pamiątkę strzelić,żeby wiedziała,że Tatuś o niej pamiętał(a nawiasem mówiąc ja swój pierwszy kwiatek dostałam właśnie na DzK od Tatusia gdy miałam 5lat)
Tichonek-aleś hasłem po oczach zaświeciła:)

Witam drogie Panie:-)
Na poczatek wszystkiego najlepszego z okazji jakze pieknego,dzisiejszego ,NASZEGO swieta:tak:
Dawno mnie tu nie bylo,w dodatku zapomnialam hasla do forum i wlasnie przed chwila je odzyskalam.
Frog kochana jak ja juz Cie dawno nie widzialam,zapraszam na kawke.Pisalas,ze pracujesz a ja nie doczytalam gdzie-zdradzisz?:-)Tobi juz po szczepionce-ta przezyl najgorzej.Biedny tak plakal,ze Cudo nie chciala mu zrobic tej trzeciej dawki,ale ja chcialam zeby mial to za soba niz znowu go kluc w inny dzien.Potem doszla goraczka,ale jak calpol zaczal dzialac to bidulek zasnal.
Dzisiaj zapowiada sie ladny dzien wiec trzeba sie troszke przewietrzyc.Maz jest teraz w pracy ale popoludnie spedzi z nami:-)W koncu ma troszke czasu dla nas,bo obcieli mu godz w pracy-nie powinnam sie cieszyc,ale i tak sie ciesze,bo pracowal 7 dni.
Moniadan a co ten Twoj maz mial na nogach wczoraj,ze wystawal poza ten nasz nieszczesny murek:-D

Dzień Dobry Dziewczynki:-)

DLA WSZYSTKICH KOBIETEK -TYCH DUŻYCH I TYCH MALUTKICH - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

a ja dzisiaj zaczynam wielkie pakowanie - pogoda w PL niezbyt... więc już sama nie wiem, co zabrać ze sobą...:-(
Pauletta - halo halo :confused: czyżby Zuzia stwierdziła, że czas najwyższy na wielkie wyjście:sorry2:?

miłego dnia dziewczynki - nic nie róbcie dzisiaj - niech faceci was wyręczają:tak: w końcu dzisiaj nasze święto;-)

lubiczanka anineczka czuwa(na innym wątku):-)a mój K jak mnie dopadl rano to myślałam ze udusi:szok:pranie tez właśnie skończyłamm wieszac:tak:

[video=youtube;0HPxgU1zx2s]http://www.youtube.com/watch?v=0HPxgU1zx2s[/video]
[video=youtube;ALMIdKBrMHE]http://www.youtube.com/watch?v=ALMIdKBrMHE[/video]
Pewnie,że nic nie róbcie:)
Marta-widzę czuwasz i wiesz gdzie kto grasuje:)A i mam nadzieję,że K chciał Cie udusić w sensie pozytywnym i przyjemnym:D

reklama
Do góry