reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-Ależ kochana odzywaj się,odzywaj:)
Marta-jak nocka?Mam nadzieję,że Szymuś przespał:)
To jaka jest ostateczna decyzja co do spotkania?
AAA.Ewelcia-ile mniej więcej jedzie się od Was do Dublina(przestrzegając przepisy)?
Pauletta-jesteś?
Emilii-dobra zamiana.Gratuluję i mam nadzieję,że się Wam odwdzięczy za kupno:)
Lecę,bo Dadzię do przedszkola trzeba wyszykować;/
Miłego dnia Wam wszystkim(bardziej niż zwykle)

reklama
Witam!
Ja do Was z zyczeniami:)

W dniu naszego Święta
Niech kazda KOBIETA pamieta
By spić się do upadłego
I nie sluchać chłopa żadnego
Niech zobaczy gad
Jaki smutny bez nas świat .

Dobry:tak:
U nas pięknie słonko świeci,młody po dłuuugiej przerwie odstawiony do przedszkola.Pranie się kończy,muszę odkurzyć:dry:Syf po weekendzie jak zwykle.
Czyli co?Spotkanko w czwartek o 13-tej w St.Stephen's Green Park,tak?:confused:

Z okazji Dnia Kobiet....

dzien_kobiet.jpg

A ja po zakupkach,pranie rozwieszone na dworze-bo ładny dzień się zapowiada,coć powietrze zimne(i jakie rześkie)...Może jakieś ciacho sobie(i Dadzi)upichcę...Albo nic nie będdę robić.o!
Madbebe-gdzie Cię wywiało(i Anineczkę tyż)?
Asieńko-ale kochany ten Wasz Pan...My dzień faceta obchodzimy 10-go marca,więc "{jak Bóg Kubie,tak...".A Anulce musisz choć jedną fotkę na pamiątkę strzelić,żeby wiedziała,że Tatuś o niej pamiętał(a nawiasem mówiąc ja swój pierwszy kwiatek dostałam właśnie na DzK od Tatusia gdy miałam 5lat)
Tichonek-aleś hasłem po oczach zaświeciła:)

Witam drogie Panie:-)
Na poczatek wszystkiego najlepszego z okazji jakze pieknego,dzisiejszego ,NASZEGO swieta:tak:
Dawno mnie tu nie bylo,w dodatku zapomnialam hasla do forum i wlasnie przed chwila je odzyskalam.
Frog kochana jak ja juz Cie dawno nie widzialam,zapraszam na kawke.Pisalas,ze pracujesz a ja nie doczytalam gdzie-zdradzisz?:-)Tobi juz po szczepionce-ta przezyl najgorzej.Biedny tak plakal,ze Cudo nie chciala mu zrobic tej trzeciej dawki,ale ja chcialam zeby mial to za soba niz znowu go kluc w inny dzien.Potem doszla goraczka,ale jak calpol zaczal dzialac to bidulek zasnal.
Dzisiaj zapowiada sie ladny dzien wiec trzeba sie troszke przewietrzyc.Maz jest teraz w pracy ale popoludnie spedzi z nami:-)W koncu ma troszke czasu dla nas,bo obcieli mu godz w pracy-nie powinnam sie cieszyc,ale i tak sie ciesze,bo pracowal 7 dni.
Moniadan a co ten Twoj maz mial na nogach wczoraj,ze wystawal poza ten nasz nieszczesny murek:-D

Dzień Dobry Dziewczynki:-)

DLA WSZYSTKICH KOBIETEK -TYCH DUŻYCH I TYCH MALUTKICH - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

a ja dzisiaj zaczynam wielkie pakowanie - pogoda w PL niezbyt... więc już sama nie wiem, co zabrać ze sobą...:-(
Pauletta - halo halo :confused: czyżby Zuzia stwierdziła, że czas najwyższy na wielkie wyjście:sorry2:?

miłego dnia dziewczynki - nic nie róbcie dzisiaj - niech faceci was wyręczają:tak: w końcu dzisiaj nasze święto;-)

lubiczanka anineczka czuwa(na innym wątku):-)a mój K jak mnie dopadl rano to myślałam ze udusi:szok:pranie tez właśnie skończyłamm wieszac:tak:

[video=youtube;0HPxgU1zx2s]http://www.youtube.com/watch?v=0HPxgU1zx2s[/video]
[video=youtube;ALMIdKBrMHE]http://www.youtube.com/watch?v=ALMIdKBrMHE[/video]
Pewnie,że nic nie róbcie:)
Marta-widzę czuwasz i wiesz gdzie kto grasuje:)A i mam nadzieję,że K chciał Cie udusić w sensie pozytywnym i przyjemnym:D

reklama
Do góry