reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ahhh ja głupia:wściekła/y:wczoraj nie kąpalam małego ale dzisiaj lepiej sie poczuł to mysle wykąpie go tak szybko a on po kąpieli tak sie rozwrzeszczał:szok:i pół godziny sie darł aż zasnął:baffled:

no właśnie niektórzy są zmuszeni do siedzenia w domku:-(

wiecie moze gdzie moge kupic taką poduszke do łóżeczka zeby mały był wyżej ale zeby leżał na całej jej długości:confused:wiecie o co mi chodzi,czy coś pokręciłam:dry:

reklama
Marta ja mam cos takiego
Bezpieczna PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT Zdrowy Sen (937361641) - Aukcje internetowe Allegro

i własnei jak Emma ma katar to spi na niej, w ogole fajna ta poduszka, polecam dla niemowlaka, kupiłam w Pl ale widziałam gdzies tutaj, tylko cena kosmiczna w porownaniu z PL :baffled:
Witam po weekendzie
moj Erys dostal rower i cale dnie spedza na dworze :-)
tak sie ciesze ze juz wiosna, dzis zimno było co prawda, ale mam nadziejej ze jzu bedzie coraz cieplej

edit: w mothercare jest cos takiego wpisz kod w wyszukiwarke bo strona mothercare jest do doopy i nie wchodza linki tylko zawsze głowna mothercare wdge support pillow (Code No :K0488) ale chyba za wysoka

Ostatnia edycja:
Marta podłóż pod nogi łóżeczka książki tak aby ta górna część gdzie Szym ma głowę podniosła się o jakieś 10cm :tak: i też będzie git ;-)

Hej mamunie ja o 9p.m. wróciłam z pracy serce mi się kroi że tak pięknie a ja muszę iść w te mury...i nie mogę z iść dziećmi na Plac Zabaw np.,, Dziś sprzedaliśmy nasze autko VW było mi go żal 3razy nas zawiózł i przywiózł z PL bez żadnych zastrzeżeń,,,, ale zdarzyła się okazja na młodsze teraz mam VOLVO z automatyczną skrzynią biegów nigdy takim autem nie jezdziłam, jadąc nie wiedziałam co zrobić z nogą bo tam tylko hamulec i gaz,,,, kosmos pierwsze auto nasze wiśniowe ciągle mieliśmy czarne lub granat mam nadzieje że też w maju dojedziemy nim i wrócimy bez awarii,,,aha Julia ma (limo)siniaka pod okiem jadąc w chodziku podjechała do szuflady i ja otwarła prosto pod oko oczywiście była z tatą bo z mamusią by tego nie miała ok uciekam spać jutro mam off....pozdrawiam gdzie ikonki są nie wiem

Renni,Asieńko,Tichonku-jak mówiłam mnie jest wszystko jedno.A jeżeli jeszcze w pobliżu jakieś centrum handlowe jest-to jestem pierwsza na liście:tak:Co na to inne mamy(Margaritta,dyta,karolinanicola,Kasia)-przepraszam jeżeli którąś mamunię ominęłam(Ewelcia nie ma prawa głosu;-):-D)
....
:-D:-D heh musze siedziec cicho i nic nie mowic bo mnie lubiczanka nie zabierze;-)

Marta podłóż pod nogi łóżeczka książki tak aby ta górna część gdzie Szym ma głowę podniosła się o jakieś 10cm :tak: i też będzie git ;-)
to samo mialam napisac...

U nas z katarem juz lepiej,oby nie zapeszyc,ale mam nadzieje ze do czawartku przejdzie:tak:
Kupilam w aptece jakies krople nasosal sie nazywaja czy jakos tak:tak:...

Dzień dobry:-)
Wczoraj cały dzień (no prawie) byliśmy poza domem, co prawda troszkę zimnego wiatru było, ale i tak ładnie było. Obudziliśmy się przed siódmą, teraz Ania znowu zaczyna usypiać a ja mam pranie do wstawienia, prasowanie czeka, sprzątanie i obiadek. Czyli typowy początek tygodnia:-)

gozdziki3..jpgdzienkobiet2..jpg

Ostatnia edycja:
reklama
:-)witam kobietki:-)

u nas nocka ok:tak:

dziewczynki w dniu naszego święta wszystkiego najlepszego i miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry