reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka Szymek juz lepiej,nie ma już gorączki,ale dalej marudny,no i jesteśmy w domu uwięzieni:sorry2::baffled:a justysia w PL i na innym wątku też:-)

reklama
My tez bylismy out (w Botanic Garden)
Mala sie wyszalala, a teraz smacznie sobie spi.:tak:

Ej dziewczynki troche nam tu forum ocieplili, teraz jakos tu przyjemniej sie zrobilo.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja

Dzis tak pieknie ze grzech siedziec w domciu, ale coz ja po pracy padnieta i zero ochoty na cokolwiek a do tego W znow pokasluje i katarek ma. Ach ... szkoda slow

Witam wszystkie mamy. Jestem mama dwuletniego Patrysia. Obecnie mieszkamy w Irlandii. Miło do Was dołączyć

Witam Cie MamoPatrysia. Mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym towarzystwie

Pauletta ale ta twoja Zuzka uparta choc z drugiej strony slucha mamusi - wie kiedy ma sie nie przeciskac:)))

Milego niedzielnego popoludnia wszystkim zycze i uciekam na kanape

Pauletta-ja z lodami czekam do wieczora....
Marta-dobrze,że Maluszek dochodzi do siebie
Renni-w taką pogodę grzech w domku siedzieć(chybaże trzeba;/)

A my jednak nad wodospad nie pojechaliśmy:sorry2:Jak wyszliśmy na dwór to tak zimnem po plecach pociągnęło,że stwierdziliśmy,że nad wodą to już w ogóle będzie wygwizdów totalny więc poczekamy jednka na cieplejsze dni z tym wypadem.Zapakowaliśmy hulajnogę i pojechaliśmy do parku w Malahide,młody się tam wyjeździł,wszystkie huśtawki,zjeżdżalnie,"pajęczyny"obskoczył,usmarał się po pas i był cały happy:-)Na prawdę tak zimno było,że szok:sorry2:Owszem słonecznie,bezchmurnie ale zimno:dry:Potem skoczyliśmy jeszcze kaczki i łabędzie podkarmić polskim chlebem i po 16-tej wróciliśmy:tak:Po drodze wstąpiliśmy jeszcze do shoppingu po żel pod prysznic dla mojego męża i wyszliśmy z nim i butami Pumy dla syna:baffled:Normalka:sorry2:
P się tak zmęczył jedzeniem obiadu,że poszedł się zdrzemnąć:sorry2:,Radek z nim jest,ale nie śpi bo ciągle go słyszę.Zresztą lepiej niech nie śpi bo potem wieczorem nie zaśnie:baffled:Popołudniu to on już nie śpi z 1,5 roku.
A forum teraz już dużo ciekawiej wygląda:tak:Czekam jeszcze na nowe emotki bo coś mi się o oczy obiło,że ponoć mają się pokazać:-)

Wypad do phenix parku udał sie jakby to powiedzieć w 100%. Mamy z moim mężulkiem takie fajne miejsce do którego zawsze zaglądamy i jelonki też były. Pogoda dopisała bo pomiędzy drzewkami tak ciepluchno było a jak słonko przebijało to tylko się opalać. Następnym razem jak już wiosna w pełni zawita może namówie tichonka , dyte i skoczymy tam na grila.
Dzionek minął aktywnie a i Agatka się dotleniła. Teraz czekam kiedy uśnie i robię z mężowskim seansik filmowy może lampka wina ; a co trzeba się cieszyć że wreszcie sami jesteśmy choć nie powiem bestrosko było z mamusiami.
Dziewczęta czekam na konkretne wieści co i jak o której godz to spotkanko na tyg jeszcze porozmawiam z tichonkiem i dytka.
Ok lecę mała kąpać- butelka i lulu a ja myk do kompa.
Wiec dobrej nocki życzę

reklama
Witam sie

Wpadłam zobaczyc czy Pauletta urodziła ale widze ze czeka chyba do 9 marca :)

Wogole barkuje mi doby... 24 h zamało dla mnie...

Dzis było pieknie u Nas wiec wycieczka nad morze, potem zakupki... musilam kupic FI nowy fotelik bo ten po Sofik (wydaje mi sie zużyty ;/

Zdrówka dla WSZYTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie bede mowic glosno ale u nas naszczescie katar poszeł precz - tylko troszeczke go zostalo uFFFFFFFFFFF)

jest u nas moj tata - przyjechal na roczek bedziemy imprezowac :)!!!!
miłej nocki

Do góry