reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka Szymek juz lepiej,nie ma już gorączki,ale dalej marudny,no i jesteśmy w domu uwięzieni:sorry2::baffled:a justysia w PL i na innym wątku też:-)

reklama
My tez bylismy out (w Botanic Garden)
Mala sie wyszalala, a teraz smacznie sobie spi.:tak:

Ej dziewczynki troche nam tu forum ocieplili, teraz jakos tu przyjemniej sie zrobilo.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja

Dzis tak pieknie ze grzech siedziec w domciu, ale coz ja po pracy padnieta i zero ochoty na cokolwiek a do tego W znow pokasluje i katarek ma. Ach ... szkoda slow

Witam wszystkie mamy. Jestem mama dwuletniego Patrysia. Obecnie mieszkamy w Irlandii. Miło do Was dołączyć

Witam Cie MamoPatrysia. Mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym towarzystwie

Pauletta ale ta twoja Zuzka uparta choc z drugiej strony slucha mamusi - wie kiedy ma sie nie przeciskac:)))

Milego niedzielnego popoludnia wszystkim zycze i uciekam na kanape

Pauletta-ja z lodami czekam do wieczora....
Marta-dobrze,że Maluszek dochodzi do siebie
Renni-w taką pogodę grzech w domku siedzieć(chybaże trzeba;/)

A my jednak nad wodospad nie pojechaliśmy:sorry2:Jak wyszliśmy na dwór to tak zimnem po plecach pociągnęło,że stwierdziliśmy,że nad wodą to już w ogóle będzie wygwizdów totalny więc poczekamy jednka na cieplejsze dni z tym wypadem.Zapakowaliśmy hulajnogę i pojechaliśmy do parku w Malahide,młody się tam wyjeździł,wszystkie huśtawki,zjeżdżalnie,"pajęczyny"obskoczył,usmarał się po pas i był cały happy:-)Na prawdę tak zimno było,że szok:sorry2:Owszem słonecznie,bezchmurnie ale zimno:dry:Potem skoczyliśmy jeszcze kaczki i łabędzie podkarmić polskim chlebem i po 16-tej wróciliśmy:tak:Po drodze wstąpiliśmy jeszcze do shoppingu po żel pod prysznic dla mojego męża i wyszliśmy z nim i butami Pumy dla syna:baffled:Normalka:sorry2:
P się tak zmęczył jedzeniem obiadu,że poszedł się zdrzemnąć:sorry2:,Radek z nim jest,ale nie śpi bo ciągle go słyszę.Zresztą lepiej niech nie śpi bo potem wieczorem nie zaśnie:baffled:Popołudniu to on już nie śpi z 1,5 roku.
A forum teraz już dużo ciekawiej wygląda:tak:Czekam jeszcze na nowe emotki bo coś mi się o oczy obiło,że ponoć mają się pokazać:-)

Wypad do phenix parku udał sie jakby to powiedzieć w 100%. Mamy z moim mężulkiem takie fajne miejsce do którego zawsze zaglądamy i jelonki też były. Pogoda dopisała bo pomiędzy drzewkami tak ciepluchno było a jak słonko przebijało to tylko się opalać. Następnym razem jak już wiosna w pełni zawita może namówie tichonka , dyte i skoczymy tam na grila.
Dzionek minął aktywnie a i Agatka się dotleniła. Teraz czekam kiedy uśnie i robię z mężowskim seansik filmowy może lampka wina ; a co trzeba się cieszyć że wreszcie sami jesteśmy choć nie powiem bestrosko było z mamusiami.
Dziewczęta czekam na konkretne wieści co i jak o której godz to spotkanko na tyg jeszcze porozmawiam z tichonkiem i dytka.
Ok lecę mała kąpać- butelka i lulu a ja myk do kompa.
Wiec dobrej nocki życzę

reklama
Witam sie

Wpadłam zobaczyc czy Pauletta urodziła ale widze ze czeka chyba do 9 marca :)

Wogole barkuje mi doby... 24 h zamało dla mnie...

Dzis było pieknie u Nas wiec wycieczka nad morze, potem zakupki... musilam kupic FI nowy fotelik bo ten po Sofik (wydaje mi sie zużyty ;/

Zdrówka dla WSZYTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie bede mowic glosno ale u nas naszczescie katar poszeł precz - tylko troszeczke go zostalo uFFFFFFFFFFF)

jest u nas moj tata - przyjechal na roczek bedziemy imprezowac :)!!!!
miłej nocki

Do góry