reklama
Witam sie i ja
Dzis tak pieknie ze grzech siedziec w domciu, ale coz ja po pracy padnieta i zero ochoty na cokolwiek a do tego W znow pokasluje i katarek ma. Ach ... szkoda slow
Witam Cie MamoPatrysia. Mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym towarzystwie
Pauletta ale ta twoja Zuzka uparta choc z drugiej strony slucha mamusi - wie kiedy ma sie nie przeciskac))
Milego niedzielnego popoludnia wszystkim zycze i uciekam na kanape
Dzis tak pieknie ze grzech siedziec w domciu, ale coz ja po pracy padnieta i zero ochoty na cokolwiek a do tego W znow pokasluje i katarek ma. Ach ... szkoda slow
Witam wszystkie mamy. Jestem mama dwuletniego Patrysia. Obecnie mieszkamy w Irlandii. Miło do Was dołączyć
Witam Cie MamoPatrysia. Mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym towarzystwie
Pauletta ale ta twoja Zuzka uparta choc z drugiej strony slucha mamusi - wie kiedy ma sie nie przeciskac))
Milego niedzielnego popoludnia wszystkim zycze i uciekam na kanape
lubiczanka
Fanka BB :)
Pauletta-ja z lodami czekam do wieczora....
Marta-dobrze,że Maluszek dochodzi do siebie
Renni-w taką pogodę grzech w domku siedzieć(chybaże trzeba;/)
Marta-dobrze,że Maluszek dochodzi do siebie
renni
Fanka BB :)
swieta prawda!
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
A my jednak nad wodospad nie pojechaliśmyJak wyszliśmy na dwór to tak zimnem po plecach pociągnęło,że stwierdziliśmy,że nad wodą to już w ogóle będzie wygwizdów totalny więc poczekamy jednka na cieplejsze dni z tym wypadem.Zapakowaliśmy hulajnogę i pojechaliśmy do parku w Malahide,młody się tam wyjeździł,wszystkie huśtawki,zjeżdżalnie,"pajęczyny"obskoczył,usmarał się po pas i był cały happy:-)Na prawdę tak zimno było,że szokOwszem słonecznie,bezchmurnie ale zimnoPotem skoczyliśmy jeszcze kaczki i łabędzie podkarmić polskim chlebem i po 16-tej wróciliśmyPo drodze wstąpiliśmy jeszcze do shoppingu po żel pod prysznic dla mojego męża i wyszliśmy z nim i butami Pumy dla synaNormalka
P się tak zmęczył jedzeniem obiadu,że poszedł się zdrzemnąć,Radek z nim jest,ale nie śpi bo ciągle go słyszę.Zresztą lepiej niech nie śpi bo potem wieczorem nie zaśniePopołudniu to on już nie śpi z 1,5 roku.
A forum teraz już dużo ciekawiej wyglądaCzekam jeszcze na nowe emotki bo coś mi się o oczy obiło,że ponoć mają się pokazać:-)
P się tak zmęczył jedzeniem obiadu,że poszedł się zdrzemnąć,Radek z nim jest,ale nie śpi bo ciągle go słyszę.Zresztą lepiej niech nie śpi bo potem wieczorem nie zaśniePopołudniu to on już nie śpi z 1,5 roku.
A forum teraz już dużo ciekawiej wyglądaCzekam jeszcze na nowe emotki bo coś mi się o oczy obiło,że ponoć mają się pokazać:-)
karolinanicola5
karolina
Wypad do phenix parku udał sie jakby to powiedzieć w 100%. Mamy z moim mężulkiem takie fajne miejsce do którego zawsze zaglądamy i jelonki też były. Pogoda dopisała bo pomiędzy drzewkami tak ciepluchno było a jak słonko przebijało to tylko się opalać. Następnym razem jak już wiosna w pełni zawita może namówie tichonka , dyte i skoczymy tam na grila.
Dzionek minął aktywnie a i Agatka się dotleniła. Teraz czekam kiedy uśnie i robię z mężowskim seansik filmowy może lampka wina ; a co trzeba się cieszyć że wreszcie sami jesteśmy choć nie powiem bestrosko było z mamusiami.
Dziewczęta czekam na konkretne wieści co i jak o której godz to spotkanko na tyg jeszcze porozmawiam z tichonkiem i dytka.
Ok lecę mała kąpać- butelka i lulu a ja myk do kompa.
Wiec dobrej nocki życzę
Dzionek minął aktywnie a i Agatka się dotleniła. Teraz czekam kiedy uśnie i robię z mężowskim seansik filmowy może lampka wina ; a co trzeba się cieszyć że wreszcie sami jesteśmy choć nie powiem bestrosko było z mamusiami.
Dziewczęta czekam na konkretne wieści co i jak o której godz to spotkanko na tyg jeszcze porozmawiam z tichonkiem i dytka.
Ok lecę mała kąpać- butelka i lulu a ja myk do kompa.
Wiec dobrej nocki życzę
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
Wpadłam zobaczyc czy Pauletta urodziła ale widze ze czeka chyba do 9 marca
Wogole barkuje mi doby... 24 h zamało dla mnie...
Dzis było pieknie u Nas wiec wycieczka nad morze, potem zakupki... musilam kupic FI nowy fotelik bo ten po Sofik (wydaje mi sie zużyty ;/
Zdrówka dla WSZYTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie bede mowic glosno ale u nas naszczescie katar poszeł precz - tylko troszeczke go zostalo uFFFFFFFFFFF)
jest u nas moj tata - przyjechal na roczek bedziemy imprezowac !!!!
miłej nocki
Wpadłam zobaczyc czy Pauletta urodziła ale widze ze czeka chyba do 9 marca
Wogole barkuje mi doby... 24 h zamało dla mnie...
Dzis było pieknie u Nas wiec wycieczka nad morze, potem zakupki... musilam kupic FI nowy fotelik bo ten po Sofik (wydaje mi sie zużyty ;/
Zdrówka dla WSZYTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie bede mowic glosno ale u nas naszczescie katar poszeł precz - tylko troszeczke go zostalo uFFFFFFFFFFF)
jest u nas moj tata - przyjechal na roczek bedziemy imprezowac !!!!
miłej nocki