lady_Zgaga
Fanka BB :)
Witam
Ja malutkiego brzucha nie mialam ale do wielkich tez mu kawalek brakowalo. A pomimo tego koncowka byla meczaca
Ale patrzac z perspektywy czasu, zle nie bylo.
Oby tym razem bylo jeszcze lepiej, byle nie gorzej...
A do fryzjera trzeba isc, fakt:-) Jakos sie trzeba na porodowce prezentowac
Ja u fryzjera bylam niecaly miesiac przed porodem. A jak juz mialam bole, zanim do szpitala pojechalismy, to mylam jeszcze i prostowalam (lekko) wlosy no i oko obowiazkowo musialam tuszem maznac:-) A jak?!
Milej niedzieli
Zapomnialam :-)
Ja rowniez Cie witam MamoPatrysia
Oj, to chyba Twoja ciaza, to marzenie kazdej kobietyNo to trzeba sie poznac, chce byc pierwsza kobieta, ktorej na koncowce jest dobrze
Zgage to mialam moze z 3 razy, raz sciskalam kibelek, mdlosci jakies 2 tyg. tylko. Do rwy kulszowej sie przyzwyczailam, ostatnio odpukac przeszlo, na siku czesto latam, ale mi to nie przeszkadza. Wiesz, chyba tez dlatego, ze wcale nie mam duzego brzuszka i mi nie przeszkadza za bardzo :-)
Ciesz sie, ze tylko 5 dni po terminie, a nie 10 na przyklad ;-)
Zycze, zeby tym razem bylo szybciej i latwiej :-)
Dobra, zmykam, bo 3 dni zostaly, a ja mam mase roboty, jeszcze we wtorek rano mam fryzjera, a popoludniu juz ide do szpitala
Zdrowka wszystkim chorowitkom!
Milej niedzieli!
Ja malutkiego brzucha nie mialam ale do wielkich tez mu kawalek brakowalo. A pomimo tego koncowka byla meczaca
Ale patrzac z perspektywy czasu, zle nie bylo.
Oby tym razem bylo jeszcze lepiej, byle nie gorzej...
A do fryzjera trzeba isc, fakt:-) Jakos sie trzeba na porodowce prezentowac
Ja u fryzjera bylam niecaly miesiac przed porodem. A jak juz mialam bole, zanim do szpitala pojechalismy, to mylam jeszcze i prostowalam (lekko) wlosy no i oko obowiazkowo musialam tuszem maznac:-) A jak?!
Milej niedzieli
Zapomnialam :-)
Ja rowniez Cie witam MamoPatrysia