reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:happy::tak:

Mamo-Ady i fasolki a jak twoje samopoczucie kobietko. Brzunio rosnie:-)
A dziekuje, dobrze:-) Ostatnie 2 dni jakas zdeptana chodze i przez polowe dnia lozeczko i swiety spokoj mi sie marza...:baffled: Ale sie nie da niestety. A. ostatnio ciagle do 18. w pracy. Ale jak wraca, to powolutku moje marzenia staja sie rzeczywistoscia:-D I bywa, ze grzeje lozko od 20.!
A brzusio rosnie. W sumie jeszcze za bardzo nie widac ale to kwestia mojej figury:zawstydzona/y:
Najbardziej mnie cieszy, ze to juz polowa ciazy a ja mam narazie +2kg na "liczniku":-)

Tabasiu, Ty sie nie boj tylko ciesz, bo czeka Cie jedna z najpiekniejszych chwil w zyciu:tak: Zobaczysz, za 3 dni przekonasz sie, jakie to wspaniale uczucie poznac i tulic swoje dzieciatko:tak::-)
A to, ze chetnie pochodzilabys jeszcze ze 2 mies. w ciazy to dla mnie normalnie jakis ewenement!!!:szok::szok::szok: Nie znam chyba zadnej kobietki, ktoraby nie miala dosyc ciazy na "ostatnaiej prostej":szok:
Ja to juz mialam tak dosyc, bylam tak umeczona(nie spaniem po nocach, zgaga, ciezarem, bieganiem siusiu), ze doczekac sie nie moglam... A tu d***- 5 dni po terminie:baffled: Mam nadzieje, ze teraz jakos latwiej mi bedzie na koncowce...

Ide spac, bo najwyzsza na to pora
Do juterka

reklama
no proszę - jestem pierwsza dzisiaj:-D nigdy mi się to nie zdarzyło:-D hehehee
ale to zasługa mojego dziecka - wstało o 5 rano:baffled: ale jakimś cudem udało mi się położyć go jeszcze na 2 godzinki...:sorry2:
zapowiada się kolejny słoneczny dzionek:tak: więc życzę udanej, mile spędzonej niedzieli;-)

witam

dzisiaj K wziął małego a mamusia troszke pospała:-)

frog ja jestem taka ze bym na klucz drzwi pozamykała:sorry2:ale całe szczęście ja już nie mam teściowej:-)

andziulina dzięki;-)mały w nocy juz troszke pospał:tak:to chyba od antybiotyku mu troszke ulzyło:tak:

witaj mamopatrysia;-)

witam mamuski

ale piekny dzien sie zapowiada
wiec milego dnia zycze

a my ruszamy za godzinke na podboj zamku King John w limericku...haha..robimy nalot z Martuska..

papa..jeszcze raz milego dnia

Tabasiu, Ty sie nie boj tylko ciesz, bo czeka Cie jedna z najpiekniejszych chwil w zyciu:tak: Zobaczysz, za 3 dni przekonasz sie, jakie to wspaniale uczucie poznac i tulic swoje dzieciatko:tak::-)
A to, ze chetnie pochodzilabys jeszcze ze 2 mies. w ciazy to dla mnie normalnie jakis ewenement!!!:szok::szok::szok: Nie znam chyba zadnej kobietki, ktoraby nie miala dosyc ciazy na "ostatnaiej prostej":szok:
Ja to juz mialam tak dosyc, bylam tak umeczona(nie spaniem po nocach, zgaga, ciezarem, bieganiem siusiu), ze doczekac sie nie moglam... A tu d***- 5 dni po terminie:baffled: Mam nadzieje, ze teraz jakos latwiej mi bedzie na koncowce...

Ide spac, bo najwyzsza na to pora
Do juterka
No to trzeba sie poznac, chce byc pierwsza kobieta, ktorej na koncowce jest dobrze :-D
Zgage to mialam moze z 3 razy, raz sciskalam kibelek, mdlosci jakies 2 tyg. tylko. Do rwy kulszowej sie przyzwyczailam, ostatnio odpukac przeszlo, na siku czesto latam, ale mi to nie przeszkadza. Wiesz, chyba tez dlatego, ze wcale nie mam duzego brzuszka i mi nie przeszkadza za bardzo :-)

Ciesz sie, ze tylko 5 dni po terminie, a nie 10 na przyklad ;-)
Zycze, zeby tym razem bylo szybciej i latwiej :-)

Dobra, zmykam, bo 3 dni zostaly, a ja mam mase roboty, jeszcze we wtorek rano mam fryzjera, a popoludniu juz ide do szpitala :-D

Zdrowka wszystkim chorowitkom!
Milej niedzieli!

Witam
Dobrej niedzieli życzę:-D

Aaania nie trzeba aktu urodzenia, bo mały urodził się w Irlandii, jeśli mogę coś zasugerować to wyślijcie akt ślubu, będzie szybciej, bo i tak będą od Was chcieli

Witam niedzielnie:-)
Słonko pięknie świeci,aż się żyć chce:tak:
Obiadek przyszykowałam na później,aparat się ładuje,zaraz porządne śniadanie zjemy i wybywamy na eskapadę:tak:Dziś w planach największy wodospad w Irlandii:tak:Już się nie mogę doczekać:-)Witam nową foremkę MamęPatrysia:tak:
(...)Ciesz sie, ze tylko 5 dni po terminie, a nie 10 na przyklad ;-)
Zycze, zeby tym razem bylo szybciej i latwiej :-)(...)
Albo 11 :dry:

reklama
Do góry