reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Zobacz załącznik 221806
A - Park, B- konsulat : )
W parku oprocz kwiatkow i widoczkow jest plac zabaw dla dzieci, a przy parku jest St Stephens Shopping centre gdzie mozna wypić kawke i nie tylko :D

Ja miałam od razu proponować, ale jak chciałyście zoo:-D. Ja jestem za. Czwartek 13 St. Stephens. Oby tylko pogoda dopisała:-):-):-)

reklama
Salii - ja leciałam z Igorem, jak tylko skończył 2 m-ce:tak:
Frog - no wiesz kochana, jak to już ze mną jest...:sorry2: Matka Teresa... chciałaś się spotkać przed moim wyjazdem, więc?
a moje dziecię padło dzisiaj o 17 i dopiero teraz je obudziłam:baffled: ale widzę, że zaczyna miauczeć, więc lecę szykować kąpiel i do spania;-)
miłej nocki:-D:-D

Frog - no wiesz kochana, jak to już ze mną jest...:sorry2: Matka Teresa... chciałaś się spotkać przed moim wyjazdem, więc?

Jak najbardziej aktualne ale w poniedzialek jesli ci pasuje bo jutro pracuje a znajac zycie wroce padnieta no i nie bede miala autka by podjechac. Jesli dasz rade w poniedzialek tak ok. 16ej to super. Wezme autko mezowskiego i przyjade bo ty pewnie juz na walizkach bedziesz siedziala:-D;-)
Pasuje ci skarbie bo mam wyrzuty ze to zazwyczaj ty wpadasz:sorry2:

Marta wlasnie doczytalam ze Szymcio chory :-( i antybiotyk no ale z angina nie ma zartow. Duzo zdrowka zycze maluszkowi:tak::-) Niech szybciutko wraca do dobrej formy bo i ty wtedy troszke odsapniesz:happy:

Dziewczyny cos dawno Wilwi nie bylo:dry: - odezwala sie ta co najwiecej sie udziela:-p Kochana pisz co u ciebie, jak Tobi podobno mial szczepienie wczoraj?:happy:

Witam.
Wkoncu mam czas cos skrobnac.
Na poczatek wszytskim chorowitkom duzo zdrowka.
Pauletta wszytskie mamuski na BB czekaja na twoje rozwiazanie a ty, raczej Zuzia, sie ociaga:-D no ja tez codziennie zagladam i pierwsze co to szukam czy cos napisalas czy juz moze na porodowce lezysz:-) A ty zawsze obacna i chyba ci nie spieszno na porodowke:-) Ale szczesliwego rozwiazania zycze.
aa... i przeciez ja mam jeszcze twoje ksiazki!!!! Oddam jak pojade Panie Zuzie przywitac:tak: Oki? wczesniej nie dam rady bo jade do PL a jak wroce to juz pewnie bedzie juz po wszytskim i Zuzia bedzie wsrod nas:-)
Ledwo co zaczelam pisac a tu juz moj O chce laptopa, no ja go chyba zabije!!!!
A jeszcze tak szybko zapytam czy jak wysylacie papier o CHB to wysylaliscie tez jakis papier z Gardy ze dziecko jest tutaj czy jak dziecko sie urodzilo tutaj to sie nie liczy??? Bo cos tam wyczytalam ze trzeba taki papier i nie wiem czy to mnie tez dotyczy?? Wogole w koncu po prawie 4 mies dostalam papier CHB! Oczywiscie po interwencji (znaczy tel do nich).
Koncze bo mi moj O nie da zyc! :angry:
Dobrej nocki
Pa

frog Szymciu spi tylko jak sie w niego wtulisz,:sorry2:więc chłopaki(tatus z synciem)spią wtuleni:tak: a ja nie chce ich budzic więc siedze przed kompem:sorry2:i szukam pocieszenia bo on ciągle ma temperature i to mnie martwi:-(dodatkowo Damian beczy ze go ząb boli bo tez na antybiotyku bo ma stan zapalny:wściekła/y:a dopiero co skończyli chorowac(Oliwka i Damian):-:)-(ahhh szkoda słów:no:jeszcze te starsze to inaczej ale to że Szym chory to nie moge przeżyc:-:)-:)-:)-(bo tak na niego uważam:-(i codziennie spacerki i sie wziął rozchorował:angry:a mnie serce boli:-(

a właśnie Pauletta a twoja córcia to na co czeka:confused:aaaaa na święta wielkanocne:-Dwiem wiem to za długo:tak:

Ostatnia edycja:
frog Szymciu spi tylko jak sie w niego wtulisz,:sorry2:więc chłopaki(tatus z synciem)spią wtuleni:tak: a ja nie chce ich budzic więc siedze przed kompem:sorry2:i szukam pocieszenia bo on ciągle ma temperature i to mnie martwi:-(dodatkowo Damian beczy ze go ząb boli bo tez na antybiotyku bo ma stan zapalny:wściekła/y:a dopiero co skończyli chorowac(Oliwka i Damian):-:)-(ahhh szkoda słów:no:jeszcze te starsze to inaczej ale to że Szym chory to nie moge przeżyc:-:)-:)-:)-(bo tak na niego uważam:-(i codziennie spacerki i sie wziął rozchorował:angry:a mnie serce boli:-(

a właśnie Pauletta a twoja córcia to na co czeka:confused:aaaaa na święta wielkanocne:-Dwiem wiem to za długo:tak:

Znam ten bol Martus ja tez na mojego chucham i dmucham a on znow kaszle. A ostatnia noc to nasluchiwanie bo balam sie ze w koncu mi sie udusi. Szok:szok:. Dobrze ze tesciowa pojechala to skonczyly mi sie wieczne przeciagi w domu bo przeciez powietrza jej brakowalo:wściekła/y: a dziecko z glutami po pepek mi chodzilo i w rezultacie przez 1,5 mies. jej pobytu moje dziecko jedynie tydz bylo zdrowe:angry::baffled:. Ale przeciez ja glupia jestem i nie znam sie:-(

Frog - kochana - jeśli możesz do mnie podjechać w poniedziałek, to byłabym wdzięczna:tak: bo ja już faktycznie na walizach będę siedzieć:sorry2:
MartaF - bidulko - dużo zdrówka dla Szymcia i pozostałych dzieciaczków również:tak: a dla ciebie - dużo wytrwałości i cierpliwości:sorry2:
ja już się ewakuuję... A. poszedł na nockę, więc jutro rano moja kolej na wstawanie:sorry2:
spokojnej nocki Mamuśki:-)

Andzulina wiec bede w poniedzialek tak okolo 16ej jesli uda mi sie skonczyc prace do 3ej. Odezwe sie jeszcze
Ja tez juz zmykam bo jutro nie dosc ze moja kolej na wstawanie jak u ciebie moja droga to potem zasow w pracy - masakra
Dobrej nocki zycze wszyskim

reklama
Tabasiu, to juz tylko 4 dni:-):-):-)

No dobra, spadam...
Do pozniej
Mamo_ady strach sie bac :szok::szok::szok:
W sumie to tylko 3 dni :happy:
Strajkuje, nie rodze w srode!!! Moze za 2 miesiace sie zdecyduje, tak mi dobrze :tak:

Tabasia - ja mogę ci dać calutkie nowiutki szare mydło:tak: daj tylko znać;-)
Andziulinka udalo mi sie zdobyc to mydlo :tak: Ale dzieki wielkie za pomoc :-)

Do góry