reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tak Kasiu o ten parki mo chodzi...
Moze tutaj?
Ile jest stad do konsulatu?
I czy inne dziewczyny maja blisko?
My tam cykalismy zdjecia po slubie cywilnym...

Dobra spadam...mlody juz wyszykowany zeby isc na dwor stoi pod drzwiamu i czeka hhehee.
Zjadl obiad i puscil pawia,ale to dlatego ze mu glutki z nosa wyciagalam i strasznie plakal( nie lubi tego) a pozniej sie zachlystnal.
Na razie lecimy na dwor a za godzine mu cos dam do jedzenia.
Pediatra mowila ze po wymiotach dziecko nie powinno jesc do dwoch godzin :(

reklama
mapa..jpg
A - Park, B- konsulat : )
W parku oprocz kwiatkow i widoczkow jest plac zabaw dla dzieci, a przy parku jest St Stephens Shopping centre gdzie mozna wypić kawke i nie tylko :D

Ostatnia edycja:
Marta u lekarza bylas?

Kasiu dzieki za mapke :)

Dziewczyny a wy gdzie jestescie hop hop....co Wy o tym myslicie?/

Kasiu a Ty daleko mieszkasz od tego parku?

jaka cisza dzisiaj:szok: sobota - to pewnie mamuśki szaleją sprzątając:tak:
ja już ogarnęłam chatkę, pranie zrobiłam, popakowałam za małe rzeczy Igora do pudeł, mężowskiemu obiad zaserwowałam i jeszcze tylko prasowanie:sorry2:
właśnie odebrałam wiadomość od koleżanki z PL, że 25 lutego urodziła synka i dopiero wczoraj wyszła ze szpitala - okazało się, że miała komplikacje przy porodzie... długo ją trzymali i w ostateczności zrobili cc. przeżyła horror:baffled: ehhh - aż się boję rodzić w PL...
lecę szykować moją współlokatorkę na imprezkę;-) do później laseczki:-)

Witam dziewczyny,ale fajniutka muzyka,az mi sie na wspomnienia zebralo:confused:Dobre czasy:-) Andziulina- no tak jak mowilas kochana,super forum,dziewczyny przemile,wiec sie ciesze,ze juz jestem.Wiosna tuz tuz,wiec juz sie nie moge doczekac rozwiazania i spacerkow w Waszym towarzystwie:tak:W Polsce znowu mrozy,ale mam nadzieje,ze od wtorku sie dla Was ociepli. Dziewczyny ja chce leciec do Polski z maju i tak sie zastanawiam od kiedy takie malenstwa moga latac?Moj bedzie miec 2mc,czy to nie za wczesnie?

Marta F- to zdrowka zycze dla Szymonka
Ja dzięki Renni która odstąpiła mi Dicoflor wiem ze moje dziecko wraca chyba do siebie, juz zaczęła jeść coraz więcej, pije i zrobiła normalna kupkę. Teraz już nie śpi jak cale do południa tylko sie bawi:-D:-D:-D uffff chyba przechodzi, tym bardziej ze w środę rano lecimy same do PL wiec mam trochę pietra:rolleyes2:

reklama
Hej babeczki ja podczytuje Was caly czas ale jakos weny na pisanie brak;-)

Lubiczanko autko super i ten kolor...:tak:cudo!!!

Salii jesli dobrze pamietam to mozna leciec z dzieciatkiem jak ma skonczone 2 m-ce wiec chyba nie bedziesz miala problemow jesli sie zdecydujesz. Moj Wiktor jak byl taki malutki i lecielismy do PL to spal od wyjscia z domu tu do domu w PL nawet na chwile sie nie obudzil jakies 9 godz. Alez kawaler mi sie wyspal:-)

Andzulina a ty znow pomagasz:-) znow zwiazane z imprezka:-) zlota wspollokatorka z ciebie:happy::tak:

Pauletta i jak samopoczucie u ciebie, Zuzka nie za bardzo spieszy sie na ten ziemski padolek:-p A ten katar u W to pewnie po wczorajszych wojazach, oby mu sie nie pogorszylo.

Mamo-Ady i fasolki a jak twoje samopoczucie kobietko. Brzunio rosnie:-)

Ja jakas wypruta i cosik oczka sie kleja:baffled: Na nogach od 8ej, obiad juz na 9.30 zrobilam bo na 10ta do pracy a jak wrocilam to posprzatalam i teraz klapnelam. i chyba dlatego dopadlo mnie zmeczenie:sorry2:. Do tego moj Wiktor tez jakis marudny wisi mi na nodze i jeczy sam nie wie dlaczego:no: A zapomnialabym wyroslo mu cosik na paluszku takie bable podeszly woda i chyba go nie boli ale od kiedy posmarowalam mu ten palec mascia i przykleilam plaster on wpadl w taki placz ze wymieklam. Zaraz odkleil ten plaser no i teraz jeczy. Chyba wyjde z siebie i stane obok, a musze go jeszcze wykapac a checi brak:sorry2:

Do góry