reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Normalnie trzymajcie mnie :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wiktor znowu ma katar przez co uskutecznia swoje marudowe atrakcje :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja do tego jakaś taka niewyspana jestem przez co moja cierpliwość dzisiaj jest totalnie ograniczona :baffled::no: teraz ryczy bo Tomblibusie wsiadły do ninkinunka czy jak to się tam zwie :dry: masakra jakaś
a jak już jesteśmy przy tematyce muzycznej to ja totalnie uwielbiam tego pana :tak:
[video=youtube;nDvkOwmE2ZU]http://www.youtube.com/watch?v=nDvkOwmE2ZU[/video]
[video=youtube;OMOGaugKpzs]http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs[/video]
A to jest mistrzostwo świata :-D:-D:-D
[video=youtube;jzHT9JjVnls]http://www.youtube.com/watch?v=jzHT9JjVnls[/video]

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy ktroas z Was miala podobnie, Asia w nocy wymiotowala ale nie jedzeniem tylko jakby sama woda. Teraz juz nie wymiotuje ale nie chce jesc, mleka tylko troszke, kaszki wcale. Zastanawiam sie czy jej nie zrobić kleiku ryżowego, tylko takie gotowe jak sa z Nestle czy Bobowity to nie wiem czy sa dobre. Podejrzewamy ze to od zębów moze byc,ma opuchnięte dziaselka ale nie ma gorączki. Spi cały czas praktycznie

Witam.
Marta zdrowka zycze dla SZyma:tak:
Pauletta a TRy co tutaj jeszcze robisz?
Kuruj Wiktora zeby WAs nie pozarazzal:tak:
Lubiczanko no w tym kolorze autko wyglada calkiem inaczej:tak::tak::-):-)nasz jest taki niebieski,ale ni to ciemny ni to jasny:dry:....

A propo spotkanka: moze gdzies w centrum?
Bo za jak beda korki to tylko chwilke pon=bedziemy w tym Zoo i trzeba bedzie sie zbierac,zeby Lubiczanka zdarzyla do konsulatu.
Na pewno gdzie jest jakis park?
My cykalismy sobie fotki w jkaims parku ale jak on sie zwie i czy jest w centrum to nie wiem,ale moge wkleic fotke jak on wyglada i ktoras mamusia nam powie gdzie to jest...
jak sie wchodzi to sa jakies rzezby...dalej rzeczka,mostek itp:-D:-D:-Dale wytlumaczylam:-D:-D

Ja juz wysprzatalm prawie wszystko,tylko sypialnie musze odkurzyc....nawet mlodego ubranka troche przebralam,bo juz nie ktore za male...

Zaraz dam mlodemu obiad i lecimy sie wietrzyc....

Reni - fajna ta muzylka co zapodalas, tez to lubie. Stinga tez,, ino Depeche cos do mnie nie przemawiaja...
Pauletta - mowisz ze sie rozryczal bo wsiadly do ninkinunka? Ciekawe co by bylo jakby pontipiny wsiadły do pinkiponka :-D:-D:-D
Wiesienka - jak Asienka nie chce jesc to nie wiem czy kleik sam pomoze... moze delikatniejszy niz kaszka... hmm.. w kazdym razie dawaj jej pic, po troszku zeby sie nie odwodnila. A wymioty sie powtórzyły czy tylko raz?

Ewelcia - moze chodzi Ci o Stephens Green Park - na koncu Grafton Street?
2009_1226Swieta200&#.jpg

Ostatnia edycja:
Reni - fajna ta muzylka co zapodalas, tez to lubie. Stinga tez,, ino Depeche cos do mnie nie przemawiaja...

Grzesznico-jak to DM nie przemawia??Moze niekoniecznie ten utworek,ale są THE BEST
Ewelcia-wiesz ja tak hasło rzuciłam ,żeby J się nie musiał z nami kręcić tylko po zoo się z dzieciaczkami pokręcić...W sumie nie wiem jak sprawa wygląda z dojazdem(jak daleko od zoo do centrum),ale gdybyśmy byli na miejscu o 13-tej to o 14.30,45 można byłoby się wybierać do konsulatu...No nie wiem
A ja wciąż w domku(szlag mnie trafia),bo po 1sze-J przy samochodzie szmera-a jak,a po 2gie koleś od naszego dysku nie wiadomo kiedy dojedzie(nie wiadomo skąd):/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesienka-to moze byc grypa zoladkowa,moja ostatnio w PL przechodzila jak bylismy na swieta.Wymiotowala caly dzien,na drugi bylo juz o niebo lepiej.Sluchaj ja mam jakies 3 tabletki dicofloru.O 3:30 bede w Pheonix wiec jak chcesz to wezme ze soba.

Dziewczyny mam pytanie, czy ktroas z Was miala podobnie, Asia w nocy wymiotowala ale nie jedzeniem tylko jakby sama woda. Teraz juz nie wymiotuje ale nie chce jesc, mleka tylko troszke, kaszki wcale. Zastanawiam sie czy jej nie zrobić kleiku ryżowego, tylko takie gotowe jak sa z Nestle czy Bobowity to nie wiem czy sa dobre. Podejrzewamy ze to od zębów moze byc,ma opuchnięte dziaselka ale nie ma gorączki. Spi cały czas praktycznie

moja Ewunia miala tak 2 dni temu..wyniotowala 2 razy ..i nic nie chciala jesc mleczka pila troszke herbatki i caluski dzien tylko spala..ale na 2 dzien juz byla nowka nierdzewka i grala mamusi na nerwach

reklama
Do góry