reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej hej
Ja jak zwykle sto lat za murzynami.
Miałam takiego fajnego długiego posta do każdej prawie z Was a przyszła moja Agutka klik i nie ma dobra jest bo nie wiem co ona nacisneła.
Więc tak w skrócie kochane, jak na razie to latam z teściowa to tu to tam i dni uciekają. Wyniki mam w normie ale wciaż obejmuje te niskie granice ;-(
Tichonku , Lubiczanko dziewczyny kiedy to spotkanko w swords i gdzie chetnie sie na nie pisze.
Witam też nową foremke. Co za niesprawiedliwośc a gdzie dziewczyny ze Swords wszystkie tam to galway okupujecie a tu w nasze progi zapraszamy
O musze leciec kupa wzywa i tyle moge sobie podzialać

reklama
cześć dziewczyny, my wczoraj miałyśmy spotkanie w St.Steven Green było super, potem kawka. Szkoda ze mnie nie będzie wtedy już w Irlandii- lecę na m-c do PL 10/04, ale byłoby super tak sie z Wami spotkać.;-):tak:

Szczerze mówiąc mi pasi to zoo-wtedy J ze starszakami mógłby sobie połazić i nie czułby się skrępowany,że sam na tyle pań(choć on do wstydnisi nie należy)ale Wy decydujecie:)Ewelcia-zgarnę Cię,zgarnę(o ile będę miała czym)

Hej mamuski

Ja od dzis swietuje tesciowa wyleciala i w koncu usmiech wrocil mi na oblicze:-)
Nadrobilam wiekszosc moich zaleglosci na forum i postaram sie juz byc na biezaco z Wami:tak::-D

Lubiczanko az mi wlosy deba stanely jak opisalas przypadek tej dziewczynki. Biedne dziecko i matka:baffled:SZOK:szok: Co za lekarze tutaj sa przeciez dziecko moze stracic wzrok przez ich olewanie sprawy.Oby ten wyjazd nie byl za pozny.

Od jutra oficjalnie mieszkam w knocknacarra na manor court :-) Sorrki, nic wiecej nie napisze, mam mnostwo pakowania,przewozenia itp. Neta tez nie bede miala przez jakis czas. ok uciekam pa

Super kochana bedzie weselej i tlaoczniej:-D:-D:-D

Witam wszystkie forumowiczki:-)Zagladalam tu pare razy i widze,ze bardzo tu u Was sympatycznie i wesolo.Chetnie przylacze sie czasem do pogaduchy z Wami.Mieszkam w Galway,mam juz jednego lobuza,a za 9dni powinien dolaczyc do nas drugi:-)No i sie zacznie:tak:Dlatego pomyslalam,ze dobrze bedzie sie tu czasem odezwac,tak zeby sie oderwac od prac domowych,no i poradzic doswiadczonych mam.Pozdrawiam

Witam Cie;-) Salii. Mam nadzieje ze bedzie Ci milo w naszym towarzystwie. A mozesz napisac w ktorej czesci Galway mieszkasz? Moze ktoras z nas ma do ciebie rzut beretem;-):tak::-D

reklama
Do góry